Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hjemmesiden min er fin


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg liker forsåvidt ideén. Jeg er også tilhenger av rene/oversiktlige sider.

 

Jeg synes allikevel at det er noe uheldig å lage teksten som bilder. For det ene tar det unødvendig lang tid for siden å lastes ned. (Ikke alle har bredbånd)Og for det andre blir det litt av en jobb hvis du skal oppgradere, endre noe info (F.eks legge til nye/fjerne gamle linker).

 

Jeg vet ikke hva slags teknikker du har vært borti med websidedesign, men jeg vil anbefale deg å titte litt på css i forbindelse med tables.

 

Jeg liker som sagt ideén, men når du har vedlikeholdt en side over en lengre tidsramme, vil du fort merke at noen teknikker er bedre og mere fleksible enn andre. Og du har tydeligvis valgt en forholdsvis tungvint vei å gå. (Men sikkert veldig lærerikt, og det er viktig bare det.)

 

Stå på!

Lenke til kommentar

Unskyld at jeg spør men hva er meningen med siden din? Kunne ikke finne noe fornuftig der egentlig. Et stort minus var at alt var bilder og hvem vil egentlig ha de skrive bord bakgrundene du har laget. og pc anbefalingene dine var lite oversiktelige, mangler my som f.eks skjerm, OS, detaljer og litt argumetasjon. Men ellers keep the good work up. Må inrømme at mine første sider ikke var noe spesielt.

Lenke til kommentar

Vel, får å være helt ærlig så syntes jeg din side var utrolig grei å oversiktlig i forhold til de to andre som spurte tidligere. Jeg går utigfra at du er litt ny når deg gjelder web design(?) Men jeg tror du klarer deg fint, jeg har sett wider som suger utrolig mye i forhold til din.

 

Tidligere så ble det nevnt at, du har lagret hele siden din i bilde-format, dette er jo litt uheldig hvis du skal reidgere seinere.

 

Jeg husker ikke for øyeblikket hvem som sa at det tar lang tid å loade din side, jeg gjorde en test faktisk, din web side ligger op godt under 25KB, mens Hardware.no ligger på rundt 330KB, så du skal ikke være bekymret for det.

 

Stå på, du lærer med tiden. Les mye om web design og Photo Shop teknikker, selv bruker jeg Paint Shop Pro, syntes den er helt top (kommer vel til å på berome meg amatør titelen fra mange folk her nå?)

 

Frankey

Kr.sand

 

[skive-leifer]

 

[ Denne Melding var redigert av: frank_jarle på 2002-09-06 09:54 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...