Gå til innhold

EU vil overvåke alt


Anbefalte innlegg

Slik informasjon er ganske eksplosiv og det er få mennesker som klarer å ta det til nærmere ettertanke.

Jeg ville heller sagt at det noen få mennesker som ikke greier å skille mellom den uendelige mengden av stoff på nettet skrevet av folk som prøver å gjøre seg mer interessante, og den virkeligheten de ønsker å ta del i. Eksplosivt blir det først når noen går i Mel Gibsons fotsteg fra Conspiracy Theory, og minelegger leiligheten i troen på at "de" kommer.

Men leser du èn konspirasjonsteori, så er det lett å bare avfeie det som en teori og ikke noe mer. Folk rundt deg sier også at "det der er bare tull" og da er det enkleste å "go with the flow". MEN studerer du dette fra FORSKJELLIGE KILDER så begynner du å se ett mønster i det hele og du finner ut at det finnes ingen tilfeldigheter her.

Ingen? Alle konspirasjonsteorier henger altså sammen? De utenomjordiske samarbeider med Illuminati, som igjen kontroller vår dukkeregjering, og George W. Bush Jr. er egentlig en robot? Det forklarer i det minste de umenneskelige handlingene...

 

Ser vi på den globale situasjonen ser man selvfølgelig at dette ikke er en isolert i innskjerping i såkalt innenlandssikkerhet, men det er da ikke akkurat det eneste som er forandret seg på global basis de siste årene. Som du sier; det er ingen tilfeldigheter - alt henger sammen, men ikke nødvendigvis på den måten konspirasjonsteoretikerne du leser mener at det gjør :roll:

Endret av 8086
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er jo også viktig å understreke at Terrorister kan lett gå rundt EU sin versjon av "patriot act". De trenger jo bare bruke f.eks teleselskap fra land utenfor EU (f.eks en arabisk stat) som er ikke under dette vedtaket. Sånt får de sikre kommunikasjonslinjer.

 

Så dette vedtaket kommer til å stort sett kontrollere oss "vanlige" mennesker.

 

Vi er vitner til en ny effektiv måte å kontrollere befolkningen på.

Lenke til kommentar

Jeg er enig med Betroz, tro det eller ei, og dere som avfeier dette helt uten videre burde skaffe dere noen dokumentarer å se på, PM meg og jeg vil si hvilke. Dere må huske at teorier er hypotese med et grunnlag og en viss person har dokumentert det Betroz sier og jeg har brukt mye tid på å lese dette, anbefaler at dere som er interessert i det gjør også det.

 

Poenget mitt er at det er ikke mye til som skal til for at EU blir til en fascistist stat. George Orwell hadde et fint utsagn:

"If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face--for ever."

 

Se hva som har skjedd over de siste hundre årene;

 

To verdenskriger, etter den første prøvde USA å lage "FN" beta 1 som de kalte: The League of Nations. Dette gikk ikke, dermed hadde de andre verdenskrig der Prescott Bush var med på å finansiere tyskerne (dette er historisk bevist). I tillegg var GM, IBM osv med på å lage systemene til konsentrasjonsleierene, hvorfor i helv**** ville amerikanske selskaper hjelpe fienden? Etter krigen kom FN og EU, og idag har disse to institusjonene mer makt enn det de burde ha, og ved dette har de brukt en "stepping-stone" teknikk, som går ut på at man aldri gjør drastiske tiltak, men tar små steg for å utvikle agendaen.

 

Vet jeg er off-topic, men poenget mitt er at verden er ikke svart og hvitt, den er grå. Og så lenge vi går med på slike regler jo mer vil vi miste friheten vår, det samme skjedde i Tyskland før Hitler kom til makten, mange stod fram og advarte men ingen ville høre på, det er voldsomt, men la oss aldri la dette skje igjen.

 

EDIT:

 

100% Enig med camxer også, i et demokrati burde man ha et eget valg for å vite om massene ønsker dette, det burde være store diskusjoner om det osv, det er skremmende at xxx(x) antall menn og kvinner kan vedta lover som kan fjerne mye av friheten vår. :nei::no::(

Endret av Basus
Lenke til kommentar

Takk Basus. Ikke for at du er enig med meg, men at det finnes noen her som tør i det hele tatt å sette tvil til den offesielle versonen av ting. Ser du har dine fakta i orden også ;)

 

Sorry for OT. Jeg skal ikke dra dette lenger nå. Folk får finne ut selv hvilken virkelighet de velger å tro på. Troens makt er stor, og nei jeg tenker ikke kristendom her. For de som er interesert i å vite mer, så send meg heller melding på PM så tar vi det der. End of OT.

Lenke til kommentar
Ja jeg er helt 100% seriøs. Jeg kommer med informasjon her, og det er helt opp til folk hva de velger å tro på. Slik informasjon er ganske eksplosiv og det er få mennesker som klarer å ta det til nærmere ettertanke. Men hvis du prøver å ha ett åpent sinn, ta 2 skritt tilbake og ser på det en gang til, så vil du se at det er noe ved det jeg sier. Men leser du èn konspirasjonsteori, så er det lett å bare avfeie det som en teori og ikke noe mer. Folk rundt deg sier også at "det der er bare tull" og da er det enkleste å "go with the flow". MEN studerer du dette fra FORSKJELLIGE KILDER så begynner du å se ett mønster i det hele og du finner ut at det finnes ingen tilfeldigheter her.

 

Dette med EU som denne tråden handler om kan virke som en liten ubetydelig sak. No worries liksom. Men bruker du hodet og ser på UTVIKLINGEN GLOBALT, så ser du dette fra en annen vinkel  ;)

5297225[/snapback]

Konspirasjonsteoretikere trenger å lære seg kildekritikk. I dagens nettverkssamfunn, der hvem som helst kan publisere hva som helst via Internett, er det lett å bli offer for feilinformasjon og konspirasjonsvås. Selvsagt skal man ikke avfeie alle alternative informasjonskanaler, og ta alt som kommer fra de offisielle mediene for god fisk, men når man leser noe, da særlig på Internett, er det viktig å tenke over hvor informasjonen kommer fra, hvem den kommer fra, hvilke kilder disse har brukt, og utfra hvilke motiver informasjonen er publisert.

Lenke til kommentar

Forstår deg godt ShAvAnO, og jeg syns ikke at du skal tro alt det jeg sier, men jeg ønsker at du selv kan forske på det og evt. se det samme som jeg har sett så du iallefall kan forstå synet mitt. Det er enkelt å kaste bort teorier som ikke kommer "fra offentlig hold", utfordringen er å forske på det sjøl for å finne ut om vedkommende faktisk sier noe fornuftig eller bare vås.

 

Det er en grunn til at jeg sier det jeg sier, og det er ikke for oppmerksomhet, det er ikke for at jeg ønsker å finne noe opp, det er fordi at det jeg har forsket, lest og sett er dokumentert, det er ikke snakk om kildekritikk, det meste er kommet fra offentlig hold i dokumentarene jeg har sett og bøkene jeg har lest.

 

EDIT:

 

Jeg har et godt eksempel her, Alex Jones (InfoWars.com) snek inn i Bohemian Grove og filmet et gammelt rituale som har røtter i babylonsk og druidisk magi, alle medlemmene av Bohemian Grove er høy politisk rang eller har innflytelse på en eller annen måte som f.eks David Rockefeller, Henry Kissinger osv.

Endret av Basus
Lenke til kommentar

For meg er det totalt uakseptabelt at man skal sitte og logge kommuniaksjon på nettlinjen. Er det ingen som bryr sweg om "uskyldig intill det motsatte er bevist" lenger?

 

Når de får enrettslig kjennesle og saklig grunn, SÅ kan vi diskutere om å logge trafikken min. Ikke et sekund før.

 

Dette er usansett så idiotisk... terrorister har også datafolk, og det tar dem et halvtime å sette opp et system som sender meldinger fullstendig kryptert og via en haug med anonyme proxyservere. Det eneste du da oppnår er å minske personvernet til privatpersoner. Det er så løkt...

 

All informasjon som kan bli misbrukt vil før eller siden bli det. Tygg litt på den...

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Tenker med skrekk på 1984 og uttrykket "Storebror SER deg"...

 

Jeg er ikke så bekymret for den loven som jeg er for den NESTE loven alla dette de kommer med..

 

Det ender vel med at den krympende friheten som finnes på internett blir helt borte..

 

Hadde det vært opp til folkene som tenkte fram dette så hadde de vel innført tanke kontroll for å få folk til å styre klar av "ulovligheter"

Lenke til kommentar
For meg er det totalt uakseptabelt at man skal sitte og logge kommuniaksjon på nettlinjen.

5299014[/snapback]

Hvis det er uakseptabelt, hvorfor bruker du nettet da? Eller tror du ikke at din nettleverandør logger det du driver med? Eller betyr det at det er uakseptabelt, men du finner deg likevel i at det skjer?

Lenke til kommentar

"Power corrupts - ABSOLUTE power corrupts ABSOLUTELY ! "

Makt korrumperer - absolutt makt korrumperer TOTALT..

Når absolutt makt er tilgjengelig vil den brukes ..

 

911 var startskuddet for den nye verdensorden..

Terrorisme er pretexten for å ta fra folk ALL frihet..

 

Glem å kryptere.. Alle som krypterer data er jo potensielle terrorister..

Nesten som et fyrtårn som sier "KOM OG SE jeg er terrorist.."

 

Folka nedenfor sa "We need a new Pearl Harbour"..

Og det fikk de i 911 ..

 

http://www.newamericancentury.org/

Lenke til kommentar
Å implantere microchips i oss er ikke langt unna, og hvis eliten får igjennom det, så har vi mistet vår frihet fullstendig. Microchip'n er både sender og mottaker. Gjett hva de vil bruke mottaker egenskapen til...

5296389[/snapback]

 

Noe som dette kanskje?

http://www.imdb.com/title/tt0117731/quotes

The Borg: We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

Og i såfall får også varemerket "Intel Inside" en helt ny mening... :scared:

Lenke til kommentar

Det stemmer nok som Basus sier; så lenge man fratar folket frihetene gradvis vil de lettere kunne gå med på det -- hadde man gjort alt i én vending ville det ha blitt mye mer protester. Siden "the cry on terror" begynte har vi jo bare beveget oss én vei, og ting har ikke blitt bedre.

 

Jeg ser at flere hevder at denne overvåkingen ikke er noe nytt, trafikk i mobilnettet logges og politiet kan overvåke telefonen din dersom de trenger det.

 

Det mest dramatiske her er at de har vedtatt å systematisk loggføre transmisjonsdata for ALLE IP-pakker gjennom europeiske ISPer (medlemslandene må vedta lovene først, og i enkelte land vil slik overvåking kanskje stride mot deres gjeldende grunnlov. vi får se...).

 

"Jammen de logger ikke selve innholdet. Da er det jo ikke noe farlig."

 

Ja, det stemmer. Men det vil være utrolig mye informasjon å hente bare ved å logge IP-adresser for avsender og mottaker. I forbindelse med e-post snakkes det også om å lagre avsender og mottaker-adresser på e-post som transporteres gjennom systemet. Ved helt vanlig naiv bruk vil det kunne brukes for å estimere ting som:

 

¤ din sosiale omgangskrets og kontakter (fra e-post ++)

¤ dine hobbyer (ut i fra websurfing: "jasså, hw.no og c4-tricks.com")

¤ dine politiske sympatier (hvilke nettaviser, blogger o.l. du leser)

¤ din religion (hvis du f.eks bruker internett til å dyrke den)

¤ din seksuelle legning (nevnte noen internett-porno?)

¤ og sikkert flere til

 

Med andre ord; slik "uskyldig" logging av kun pakkeadresser (ikke pakkeinnhold) kan røpe ganske mye av ditt privatliv. Slik informasjon skal lagres i minst 6 måneder, og i verste fall opptil 2 år (hvert land avgjør selv).

 

"Er du ikke terrorist, har du ingenting å frykte."

 

Nei, men de ovenfornevnte punktene utgjør en stor del av ditt privatliv, typisk informasjon man forventer å få kunne ha i fred i dagens samfunn.

 

EU vedtok det skulle være et uavhengig granskningsorgan for å overvåke bruken av trafikkloggene, dette for å prøve å berolige skeptiske borgere. Vel, vi får se. Spør du meg blir dette et veldig feilslått antiterror-tiltak som gjør mye mer skade enn nytte (i hvert fall den type "nytte" (=anti-terror) som de sier det skal ha). De som tilsynelatende sitter på toppen har ikke alltid kontroll over hva som skjer lenger ned i systemet, det er jo bare å tenke hva som kom fram under Lund-kommisjonen om systematisk overvåking av enkeltpersoner uten at f.eks politikerne og andre som styrer vet om det (de skal jo også kunne overvåkes). Det er mye som er unndratt offentlighetens lys.

 

Og hva skjer så når terror-faren gradvis forsvinner? Når "ondskapens akse" er forduftet, de største terrorist-nettverkene har droppet selvmordsbombing til fordel for å strikke sokker til barn i u-land og man ikke har et påskudd for et slikt massivt overvåkingsapparat i hele Europa?

 

Jo, da strømmer det på nye påskudd. "Systemet kostet så mye å implementere, så det vil ikke være økonomisk lønnsomt å legge det ned allerede nå. Dessuten ligger det jo bare der." Nye bruksområder vil alltid finnes, og grensen for hvor mye overvåking og kontrollering vi skal tolerere blir stadig skjøvet lenger og lenger. (Og for de som liker å tøye det enda litt lenger: hva når det vedtas at overvåkingen skal opphøre, kan vi virkelig tro på dem som sier det er blitt nedlagt?)

 

Norge har faktisk rett til å nedlegge veto mot å etterkomme EU-direktiver og lignenede som pålegges oss gjennom EØS-avtalen. Men i realiteten, så er jeg ganske sikker på at hvis du spør alle Stortingspolitikerne om de reelt sett noensinne kunne tenke seg å stemme for å bruke denne tror jeg de ville innrømt at det må SVÆRT store EU-kameler til før de tør å tale EU imot, eller nedlegge veto som skaper rabalder.

 

Alt er liksom så mye lettere når man kan unngå konfrontasjonene. Det er bare så synd at frykten for konfrontasjoner skal gå utover det norske selvstyret. Og oss borgere.

Lenke til kommentar
Dette sitatet synes jeg passer fint her :
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither & lose both.

 

Her er hva George W Bush har sagt nylig om den amerikanske grunnloven :

It's just a goddamned piece of paper!

 

Tilbake til shopping folkens, verdenen er i trygge hender... :whistle:

5297407[/snapback]

 

The only thing we have to fear is fear itself -- nameless, unreasoning, unjustified terror which paralyzes needed efforts to convert retreat into advance.
They(terrorister) seek to end dissent in every form and to control every aspect of life and to rule the soul itself.

 

Evil men who want to use horrendous weapons against us are working in deadly earnest to gain them.

 

Overvåking av både IM og surfing på websier?

Så NGT skal lage en dossier på meg som inneholder alle nettsier jeg har besøkt de siste to årene? Jeg er sikker på at du kan både bevise at jeg er en religiøs fantatist og en farlig anarkist dersom du vinkler de dataene rett.

Lenke til kommentar

En ting er at di skal overvåke men, det er mye korrupte ledere som kan utnytte selge denne infomasjoen videre til å feks: bruk den i mot enkelt personer.

 

Ikke kom å fortell meg at det ikke finnes korrupte ledere eller folk som er villige til å selge denne infomasjonen for å tjene penger. Vi leser det i avisene hver dag.

 

Folk er så sinsykt godtroende. Helt til det kommer en skandale som at denne infomasjoen kom i feile hender. Di logger ikke bare vanlige folk, men presidenter og andre viktige ledere sine vaner.

 

Noen som sikkert har lyst på denne infmasjoen er terror nettverkene. Di har sikkert mangen som er på deres lønningsslipp allerede.

 

Sikkert litt paranoid dette da men, uansett er det en risk. En unødvendig risk mener eg da. Skal mye til for å finne en terror mistenkt utifra denne infomasjoen hvis ikke har en mistenkt fra før. Og har du en mistenkt kan du finne mye ut om han uten å logge hele verden sine vaner.

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...