Gå til innhold

Er det mulig og slette/endre "eier" i XP?


pcp160

Anbefalte innlegg

Hei.

Driver og surrer litt med brukerkontoer og annet på mitt hjemmenettverk, for å få alt til å fungere mest mulig enkelt alle veier har jeg ved nyinnstallasjon valgt samme administrator/ eier navn på alle maskiner.

Men en av dem har fortsatt det gamle navnet som "eier" altså hvis jeg ser på C: i dos, og til tross for at det navnet ikke har noen brukerkonto lenger, er det fortsatt med, sammen med det nye navnet og all users under documents and settings.

Og det er også i den mappen med det gamle navnet alle favoritter, skrivebord userdata osv ligger, så jeg får ikke lov å slette den.

 

Det jeg da lurer på om det finnes noen annen måte og endre dette en reinnstallasjon?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja takk for super link gaggen, det var i for seg absolutt svar på spørsmålet, men samtidig løste det ikke helt problemt.

Dvs, jeg får nå det nye navnet opp på min datamaskin, så det SER ut som nytt navn er eier. Men det er fortsatt det gamle navnet som gjelder feks etter kjør-cmd, og med andre ord får jeg heller ikke lov å slette mappen med det gamle navn når jeg går på c:/documents and settings/gammelt navn

 

Jeg begynner og tro dette ikke er så enkelt, og i og for seg stemmer alt, mine dokumenter fra startmeny osv tar meg til rett mappe- nytt navn, men alle brukerinnstillinger osv ligger tilsynelatende fortsatt i den gamle, og dette irriterer meg litt.

På den annen side har jeg drevet såpass mye eksperimentering på hva slags programmer ol som skal brukes på denne maskinen (stuepc) at jeg vurderer en clean innstall uansett, og da får jeg det i alle fall riktig fra starten av...

Lenke til kommentar
Jøss VET ikke DU det TCi.. :ohmy:    :!:

Men takk for tipset, jeg er ikke alltid like heldig med mine søk her på forum, men det at du sier det skal finnes gjør det litt mer fristene og ikke gi opp søkingen. Så skal prøve det nå. :)

5293276[/snapback]

Hehe.. ting jeg ikke har hatt nytte av selv bryr jeg meg ikke så veldig med vet du ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...