Pålny Skrevet 11. desember 2005 Del Skrevet 11. desember 2005 Hvilke vei skjærer du osten? Langsiden? ..eller Kortsiden? Lenke til kommentar
Smeltelim Skrevet 11. desember 2005 Del Skrevet 11. desember 2005 Langsiden, da får jeg en osteskive som vanligvis dekker hele langsiden av brødskiva. Legger da to slike osteskiver ved siden av hverandre og vips er hele brødskiva dekket... Lenke til kommentar
Deadringer Skrevet 11. desember 2005 Del Skrevet 11. desember 2005 skjærer på langsiden, men syntes selv at jeg burde ta kortsiden. Lenke til kommentar
Earendil Skrevet 11. desember 2005 Del Skrevet 11. desember 2005 Kva side eg skjærer på variera med størrelsen på brødskivene. Lenke til kommentar
abcd423417984 Skrevet 11. desember 2005 Del Skrevet 11. desember 2005 langsiden, men hvis osten blir veldig ubalansert har jeg ikke noe problemer med å ty til kortsiden. Lenke til kommentar
Medrakil Skrevet 11. desember 2005 Del Skrevet 11. desember 2005 (endret) kortsiden, da blir det ikke så lett groper og halfpipes i osten.. EDIT: Kortsiden, slik at det er mindre ost til igjen når den blir såpass liten at det er umlig å skjære av den. 5282934[/snapback] And that. Endret 11. desember 2005 av Medrakil Lenke til kommentar
PT Skrevet 11. desember 2005 Del Skrevet 11. desember 2005 Kortsiden, slik at det er mindre ost til igjen når den blir såpass liten at det er umlig å skjære av den. Lenke til kommentar
Feh Skrevet 12. desember 2005 Del Skrevet 12. desember 2005 Langsiden for ostehøvelen, kortsiden ( på høykant) hvis jeg skal rive taco/pizza-ost Lenke til kommentar
Steinmann Skrevet 12. desember 2005 Del Skrevet 12. desember 2005 langsiden uten tvil. Til litt god kjeks kan man skjære med kniv på kortsiden dog. Lenke til kommentar
KristianF Skrevet 12. desember 2005 Del Skrevet 12. desember 2005 Siden ostene vi har er som oftes utrolig store, så skjærer jeg bare den veien jeg føler for.. Lenke til kommentar
sixx Skrevet 12. desember 2005 Del Skrevet 12. desember 2005 Alle med en viss respekt for seg selv, andre og osten skjæren den på langsiden... Tenk på om du får besøk å de vil ha en ost...Flesteparten skjæren osten på langsiden, så da er det størst sjanse for at folk flest blir fornøyd om osten er skjært på langsiden... Man må også tenke på seg selv, tenk hvor mye ekstra krefter man bruker på å SNU osten etter den er åpnet med den vanlige åpningen... Og osten da, vårt kjære landemerke... Man må vise respekt for osten. Tenk deg selv om du hadde blitt skjært av en osthøvel på kortsiden din! da hadde du nok blitt skuffet. Man må respektere osten slik den er. kort sagt, skjær på langsiden (herregud, dette var noe å diskutere å ja...osteskjæring ) Lenke til kommentar
andm Skrevet 12. desember 2005 Del Skrevet 12. desember 2005 Jeg skjærer til skivene blir så store som jeg på forhånd har planlagt. Hvor på osten jeg foretar denne tilsynelatende interessante operasjonen, tenker jeg som regel ikke over ... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå