Gå til innhold

holder det egentelig med 7800GT?


Skribenten_

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Økonomisk sett er det etter min mening smartest å kjøpe 7800GT, sammen med et SLI-hovedkort. GT-kortet drar alt du måtte ønske av spill nå og i den nærmeste framtiden, det er kun på svært høye oppløsninger og mye AA/AF at GTX drar ifra. Så kan du om et år eller to kjøpe et 7800GT kort til i SLI (til en svært billig penge sikkert) for å oppgradere og øke ytelsen betraktelig (de fleste spill vil få støtte for SLI). Husk å kjøpe en god prosessor også, gjerne minst en Athlon X2 for å få best utbytte av 7800-serien.

Lenke til kommentar

Jeg bygde meg ny maskin for ikke så lenge siden.. Da var jeg nødt til å gå for ATI X700 pga økonomien siden jeg kjøpte absolutt alt nytt.. Nå har jeg i senere tid byttet ut dette med et 7800GT og er stor fornøyd :)

 

Det var virkelig "bang for the bucks" som det heter!

 

Kjører ellers en Athlon 64 3000+ @ 2,5 Ghz og 2 Gb minne, og jeg opplever ikke noe heng, hakk, slugging eller hva du vil kalle det.. Pleier å klare max eye candy, men jeg styrer unna de høyeste AA og AF.. Jeg klarer uansett ikke å se forskjell når det går over 4-6x ca..

 

Dog kjører jeg bare 1200x1024 siden det er max skjermen min støtter. Regner med det blir verre når jeg bytter den i en 20' med 1600x1200 :(

 

Kunne tenkes jeg da også går for et til 7800GT og kjører SLi, men da skal det være et knakende godt tilbud på en av dem. Har aldri følt det er forsvarlig å bruke for mye penger på et skjermkort. Men så driter jeg ikke penger heller :(

 

Så der har du min mening :)

 

/Espen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...