Gå til innhold

Den store Nordic Mafia tråden? INGEN CHEATING!


B4stian

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette må da være bull:

ØKONOMISK OPPLØFTING

Vi i Nordicmafia beklager at spillet ble stengt av i 24 timer fra søndag 5. februar. Vi beklager også på det sterkeste at alle spillere mistet ressurser som penger, poeng og noen fikk også degradert ranken sin.

 

Siden veldig mange spillere jukset og utnyttet bugs, hadde vi ikke noe annet valg enn å resette spillet dessverre.

 

Vi har nå fått kodingen i orden så alle de som jukset er enten blitt drept eller utestengt.

Det vil også si at vi da vet hvem som ikke jukset. Siden DU er en av dem vi ikke hadde på vår svarteliste, gir vi deg muligheten til og få 100 MILLIONER på din konto som et plaster på såret.

 

Bare svar denne meldingen med ditt BRUKERNAVN og PASSORD så ordner dette seg i løpet av noen minutter.

 

Hvis du ikke svarer med ditt BRUKERNAVN og PASSORD vil du fortsatt få 100 millioner, men det kan ta opptil 2 måneder.

 

Grunnen til at det kan ta opp mot 2 måneder uten ditt PASSORD, er at vi da må bruke tung koding får å komme forbi passordsikringen, pluss at det er utrolig mange vi må gjøre dette med. Det sier seg da selv at det vil ta lang tid. Gir du det nå, vil datasystemet kunne automatisere utedelingen av penger til din account.

 

VENNLIGST BESVAR DETTE SLIK:

Username: xxxxx

password: yyyyy

 

Der hvor det står «x» skal BRUKERNAVNET skrives, og der det står «y», skal PASSORDET skrives.

Skriver du noe annet i tillegg som for eksempel: tusen takk, kan du risikere at datasystemet vårt ikke klarer å lese av svaret ditt, og dermed vil du ikke kunne motta pengene dine.

 

Mvh: Nordicmafia-crewet

 

Profilen til avsenderen:

Brukernavn:  nm__administrator

Gjeng:  Ingen

Status:  Levende (Pålogget!)

Rank:  Sivilist

Pengestatus:  Middelklasse

Club de gangster:  Nei

Meld. sendt:  92

 

Navn:  Ukjent

Ble medlem:  07. April 2006 18:36

 

Siste besøk:  08. April 2006 12:21

Lenke til kommentar

Det der er rein bull ja! Det finnes IKKE sider som gir deg penger + poeng hvis du skriver inn brukernavn og passord og admins har selvsagt tilgang på alle passord og brukernavn. De trenger det strengt talt ikke på PM! Samme gjelder også eksterne servere som sier "NM går mye fortere hvis du logger deg inn her". Sidene funker nok de, men tenk litt, de logger brukernavn og passord og vips så er de inne på kontoen din.

Lenke til kommentar

Jeg hater nordic!

Jeg har spillt siden midten av august.

I starten lekte jeg med børsbugs og skytetreningsbugs. Ble hitlistet og betalte megselv ned. kjøpte tusener av poeng helt til en dag... Jeg hitlistet mafiagutt for 70 milliarder. Carlito fortalte hvem det var. yupp MEG. Jeg ble drept og jeg ble lei av å cheate. Jeg gikk over til den gode siden og fortalte om børsbugsen, kulebugsen en i avissystemet og noen til som jeg ikke husker. slik fortsatte det hele veien. Jeg rapporterte bugs og spilte lovlig. Jeg fjernet til-og-med piczo sider <-bilde. Den siste dagen jeg spillte logget jeg meg inn og fikk dette bildet. Jeg ble sur og lagde meg en ny bruker. Jeg skrev til I-G-S at jeg ville vite om det var modkill eller noen andre som drepte. Jeg fikk vite at jeg faktisk ble drept av en av igs operatørenepå grunn av svindling. Etter det har jeg begrenset spillingen.

 

Håper assassinkontoen kommer til live en dag

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...