Gå til innhold

Smsmania mot min vilje. Hva kan jeg gjøre?


Anbefalte innlegg

Kjøpte en k700i med netcom young talk tilbudet. Dessverre opplyste ikke selger noe om varigheten på dette eller at jeg egentlig skulle ha det. Dette fant jeg først ut dagen etterpå.

 

Enden på visen var at elkjøp storo ordnet dette for meg, så mania stod oppført på abonnomentet frem til i dag, og da med mnds pris 0.

Når jeg så henter posten så viser det seg at selv om kontraktet ikke sier noe om varigheten på mania, og minside som viser tjenestene mine og kostnaden, så har jeg blitt fakturert for det.

Netcom sier bare at de kan fjerne det, men jeg må fremdeles betale for mnd jeg trodde jeg hadde gratis, selv om de også så at minside viste kr 0 i mnd.

 

Noen forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tilbudet i sommer var "SMS-mania gratis ut oktober" eller noe i den duren. Det var hele tiden klart at kundene selv måtte kansellere tjenesten. I abonnementsavtalen din står det også "SMS-mania" (i hvert fall skal det stå dette) og det står ingenting om at varigheten på tjenesten er begrenset til den perioden tjenesten er gratis.

 

Hvis selgeren ikke har opplyst om at du selv må kansellere tjenesten, er jo ikke dette noe mer problematisk enn at selgere aldri opplyser at et abonnement fortsetter å løpe etter bindingstiden, helt til kunden sier det opp.

 

Jeg har selv tegnet et YoungTalk-abonnement for en i familien og vi benyttet tilbudet med SMS-mania. Ringte NetCom i slutten av oktober for å få tjenesten kansellert fordi det ikke ble sendt så mange meldinger at det ble lønnsomt.

 

Du kan selvfølgelig prøve å krangle med selgeren og/eller NetCom om dette, men jeg tviler på at du kommer noen vei, dessverre. Ingen tvil om at det er en frekk praksis NetCom har på dette, men ulovlig er det neppe.

 

-snubbel

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...