Gå til innhold

Flere som har problemer med ubalansert BG?


Anbefalte innlegg

Er det bare på min server (Bloodfeather) at oss alliance blir banka gang på gang på gang på gang i BG?

Spiller skkert 50 runder for dag og vinner ca 1-2 av de hver gang... Horde vinner HELE TIDEN!

 

Er dette noe som går igjen på flere servere eller?

 

Server: Bloodfeather

Team: Alliance

lvl range: 40-49

 

Og vennligst spar meg for "ALLIENCE SUXZOR HORDE 0wNz!111!11!1111 svar...

Endret av <[47]>
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja veit er alltid jeg som dirigerer raidet men tror rett å slett at den servern jeg er på enten er stappa med 14tisser eller folk som ikke forstår engelsk...

 

1. De hører aldri etter

2. Priests/palas tror stortsett de er dmg dealers, druids vet ikke at de kan heale.

3. Det hender ikke en gang at vi har alle i en raid group, de fleste joiner sine egne små partys.

4. Man må be på kne får å få buffs.

5. Taktikk og forsvar er fremmedord, de tar 1 post og så sier en "ALL TO BS" og alle går BS

6. De fleste kan rett og slett ikke slost! Rankingen er som oftest tragisk! 3 med 8+ killing blows mens resten ligger på 3-...

 

Angående det "killerquo" sa, før vær eneste kamp roper jeg "READ THE MAP!! GIVE BACKUP WHERE IT'S NEEDED!! TALK TO US WHERE THEY ARE AND HOW MANY THEY ARE!"

 

Men det hender ikke en gang at noen gjør det... eneste er jeg som sier "5 horde incoming LM" osv... Det er rett og slett trist å spille... mister all lysten, og jeg vet det ikke er meg jeg er nesten alltid på toppen av kills lista!

 

Er det rett og slett det at "racial" skillsa er så mye bedre på Horde sia at vi blir banka?

Endret av <[47]>
Lenke til kommentar

Ragnaros, Deatwing og Buring Blade vinner horde 90% av alle rundene med BG jeg har spilt eller sett på. Har jo sett en del til nå når jeg spiller selv, har en bror som spiller, har en haug med venner som spiller og forteller.

 

Selvfølgelig vinner Alliance også, men det er som regel hvis det kommer en skikkelig organisert gruppe.

 

Broren min er 60 hunter på BB og der er BG preget av drittunger. De klager og syter hvis det minste lille tingen går galt. De skal vel sloss mot horde, og ikke seg selv? Tror faktisk jeg aldri har sett han vinne mer enn en BG :p

Lenke til kommentar

Horde EIER alliance i lowbie-BG, noko ulikt i lvl60 siden de fleste da er i guild-raids og faktisk har littegranne skilz.

 

Eneste som skjer når lowlevel alliance spiller BG er at horde får gratis honor. Kan jo poste screenshot fra min forrige WSG...

 

Ca halve raidet vårt var huntere, men vi kunne liksågjerne vært druider for den del, alliance ER noobs i lowlevel-BG.

 

Horde gjor AKKURAT det som er skrevet at allliance ikke burde gjøre:

-det var ikke noe raid

-ingen taktikker bortsett fra "press tab. attack".

-Flagg ga vi en god faen i egentlig, med mindre vi så noen stikke av med vårt eget.

-Sto for det meste å campa utafor alliance-graveyard og knerta etterhvert som de spawna, men det hendte jo at jeg måtte soloe en zerg da (når stor zerg angripe liten zerg, GÅ FOR FAEN ALLE PÅ EN GANG, ikke kom en etter en slik hunterene kan knerte dere i fred og ro).

 

 

All teamwork i verden kan ikke redde deg om laget ditt er fullt av n00bz som bruker mer tid på å ta av all armoren og /dance i IF enn på PvP.

Og ja, ALLIENCE SUXZOR HORDE 0wNz!111!11!1111

post-27491-1132865487_thumb.jpg

Endret av E-Ton
Lenke til kommentar

Jahh der sier du noe, de fleste jeg spiller med har like mye baller som dama mi!! Jeg er den eneste som går på resten står bare å ser på og ser gjerne "nei detta var farlig" så snur de å springer avgårde...

 

Da er løsninga den jeg sa, altformange 14tisser med 0 skills... Det er da rart at jeg nesten alltid går ut med en 8-9 killing blows mens mange går ut med 0... Spillte nettopp, tapte for 12 gangen idag. Nå er jeg driiitlei, er jo ikke morsomt engang!

Lenke til kommentar
Ragnaros, Deatwing og Buring Blade vinner horde 90% av alle rundene med BG jeg har spilt eller sett på. Har jo sett en del til nå når jeg spiller selv, har en bror som spiller, har en haug med venner som spiller og forteller.

 

Selvfølgelig vinner Alliance også, men det er som regel hvis det kommer en skikkelig organisert gruppe.

 

Broren min er 60 hunter på BB og der er BG preget av drittunger. De klager og syter hvis det minste lille tingen går galt. De skal vel sloss mot horde, og ikke seg selv? Tror faktisk jeg aldri har sett han vinne mer enn en BG :p

5202541[/snapback]

 

Hvorfor broren din taper er Pga 60% av alle hordene som spiller AB er fixed og 40% er randoms, men som regel har horde mange dårlig fixed teams men fortsatt tar de en gjeng med uorganiserte alliance. Det vil si at du har 4/10 for å vinne. + horde har flere bedre randoms en alliance derfor nærmer du deg 2/10 sjanse for å vinne en BG (AB) runde.

 

k... Så boren spiller på Burning blade? For å det sånn at jeg vinner 90% av mine BG (Arathi basin) runder på alliance siden. Pga jeg er i et bra fixed raid, og det nytter ikke å joine AB med randoms, eller kanskje hvis randomsa vet hva dem driver med.

 

Til alle dere som taper prøv og bli venner med noen som dere vet har et bra fixed raid. Spør litt rundt virk intresert og vær ivrig så får dere sikkert lov å være med en gang eller fler hvis du gjorde en god job.

 

 

EDIT :Tips til broren din MSG Gumle ( meg ) online på Burning blade..Jeg kan spørre om han kan bli med noen runder i det fixed raidet jeg er i. Garanterer han mange wins :)

Lenke til kommentar

På Dragonmaw er det litt variert hvem som vinner. I alle for for meg som er i AB for 40-49. Horde har vunnet de fleste gangene (rundt 6/10), men enkelte ganger knuser vi hordene no helt sykt. (vant 2000/70) en gang her. Greia er at som regel er hordene mye høyere lvl enn alli. (Mange fler 47-49 lvls) Det er vel det som gjør at de vinner de fleste gangene her..

Lenke til kommentar

rasene er i hvertfall balasert slik at verken alliance eller horde har fordeler. Den siden som gidder å organisere seg vinner. Vanskeligere er det neppe!

 

Det eneste som kan nevnes er at Hordesiden ser ut til å tiltrekke seg spesielle Die-hard-RPG'ere som liker å være annerledes. Disse har gjerne spilt online rollespill siden dem fikk nett-tilkobling en gang på midten av nittitallet. Dette gjør igjen at disse personene self er dyktige, som igjen fører til at Horde vinner. Og pga die-hard-RPG metalitet så organiserer dem seg fort med et par tastetrykk.....

Lenke til kommentar

Alliance liker tydeligvis å klage på at hvis de ikke klarer å vinne i Battlegrounds så er det enten:

 

1. Ubalansert terreng e.l i BGen

2. Shaman som gjør at Horde vinner alt..

 

 

Dette har jeg sett i hver eneste situasjon hvor jeg har vært på en server hvor horde faktisk er mye bedre enn alliance i pvp. Ja de fikk jo grini seg til at Alterac Valley skulle "fikses", og jaggu? De taper enda på alle serverne jeg er på...

 

På stormscale ble vi konstant knust av alliance i AB, allikevel klaga vi ikke, vi bare innså at "ja, de er faktisk mye bedre enn oss.. men vi kan bli bedre med trening"..

 

Du som sier at WoW ikke krever ferdigheter, hvorfor vinner da en gruppe over en annen gruppe i PvP selv om begge grupper har nogenlunde likt utstyr? Er det bare flaks?

Endret av dimdal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...