Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor øker hastigheten igjen.


Anbefalte innlegg

Utrolig. Jeg sitter fortsatt med 1000/256 og skulle hadt 2000/300 ved forrige oppdatering som ikke er kommet ennå. Og nå lover dem mere uten å ha holdt det forrige løftet engang. Men en ting skal de ha da. Linja er utrolig stabil.

 

Jeg hadde samme "problem". Så jeg ringte til dem og lekte litt "nybegynner på dette internett greiene".

Sa at det sto forskjellige hastigheter på fakturaen min og min side på www.online.no, lurte på hva dette kom av. Den hyggelige mannen på kundeservice sa: "Oisann, se her ja. Jeg skal sette deg over til teknisk avdeling jeg" Dagen etter hadde jeg blitt oppgradert :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Telenor har ikke lov til å være billigst på noe av telefoni og ADSL. Men de kan jo ha "kampanjer" og rabattordninger av noe slag :). Er ikke uten grunn at Telenor måtte levere IPtelefoni med idiotiske priser.

Men telenor er best på 1 ting, det er kundeoppfølging! (Ikke så rart, siden det ofte er telenor som må fixe for andre aktører også :), som leier utstyr ifra telenor).

5189314[/snapback]

 

 

Vel sammenlignet med NGT, så matcher de ned farten og er billigere i pris på 3mbit.

 

Telenor er 9 kroner billigere, men har 350kbit som uthastighet, og ikke 600 som NGT har.

Lenke til kommentar

Er nok ikke alle som kan påregne høyere hastighet...(For eksempel meg som stopper på 2000/200. Men det blir jo billigere etter hvert...)

 

"For noen kunder vil det ikke være teknisk mulig å øke hastigheten maksimalt. Dette gjelder de som allerede har en hastighet som er på grensen av hva linjen hjem til abonnenten kan håndtere. Kunder som ikke kan få maksimal hastighetsøkning vil få beskjed om dette."

Lenke til kommentar

QUOTE(spurv @ 22/11-2005 : 08:47)

Telenor har ikke lov til å være billigst på noe av telefoni og ADSL. Men de kan jo ha "kampanjer" og rabattordninger av noe slag . Er ikke uten grunn at Telenor måtte levere IPtelefoni med idiotiske priser.

Men telenor er best på 1 ting, det er kundeoppfølging! (Ikke så rart, siden det ofte er telenor som må fixe for andre aktører også , som leier utstyr ifra telenor).

 

 

 

 

 

Hvor har du dette fra?? Selvfølgelig har de lov å være billigst, men de må gi andre konkurrenter levelige priser for å leie linjenettet sitt. Dette nettet som er betalt med våre skattepenger ble gitt til telenor uten vederlag når de gikk på børs. Jeg syns da det er en selvfølge at post og teletilsynet prøver å hindre Telenor i å misbruke den posisjonen ved å ta så godt betalt for fiberen at ingen kan konkurrere med deres priser.

 

 

IPtelefoni med idiotisk pris? tror du at prisen ble diktert av post og teletilsynet?? E det ikke mer sannsynlig at Telenor mot sin vilje ble presset til å tilby iptelefoni (mistet mange telefonkunder). Og nå har de priset iptelefoni omtrent slik at de tjener like mye enten du har ip eller vanlig analog fasttelefon.

 

Best på kunderservice synes jeg heller ikke de er etter at jeg gikk over til Bluecom. Har nå en ventetid på support på noen få minutter mot opptil en time og to de årene jeg var kunde hos telenor (angrer fortsatt men da var de eneste tilbyder).

 

 

Post og teletilsynet har flere ganger i år kritisert Telenor for å holde urimelig høye priser på bredbånd. Dette på bakgrunn av fortjenestemarginer og sammenlignet med tilsvarende marginer i våre naboland. Sjefen i Telenor svarte omtrent slik når han ble intervjuet i dagsrevyen "...hvis nordmenn er interessert i å utvikle et sterkt teleselskap som kan ekspandere i utlandet må vi tåle høyere priser." Altså, prisen du betaler er høy slik at telenor kan subsidiere sine datterselskaper i Danmark osv og for å kjøpe opp nye teleselskaper i eksotiske strøk. Post og teletilsynet har nærmest forlangt at prisene skulle settes ned (hvis jeg ikke husker feil så ble det indikert ca. 30% i forhold til dagens priser). Dette skulle gjøres innen begynnelsen på 2006 så jeg har nesten ventet at denne oppgraderingen kom.

Lenke til kommentar

Si ikke det du. Bare gi det litt tid, så skal du se at Start (som er videreselger av Jara(telenor) aksess) oppdaterer hastighetsprofilene sine, de også.

 

Kan jo hende du går ned til 1500/300 da :!: som i TN nye priser koster akkurat det.

 

Blir du glad da?

 

jeg har 2 mbit fra start.no til 378 pr mnd. Tror neppe det blir noen endring på meg denne gangen heller nei. :-(

5189853[/snapback]

Endret av steveak
Lenke til kommentar
Si ikke det du. Bare gi det litt tid, så skal du se at Start (som er videreselger av Jara(telenor) aksess) oppdaterer hastighetsprofilene sine, de også.

 

Kan jo hende du går ned til 1500/300 da  :!: som i TN nye priser koster akkurat det.

 

Blir du glad da?

5189889[/snapback]

 

telenor sin 1500 linje koster 349 pr mnd. Men som jeg kan se så er det kun 3mbit linja til telenor som kommer bedre ut prismessig i forhold til start.

Endret av Evial
Lenke til kommentar

Post og teletilsynet om prisene til Telenor: http://www.nrk.no/nyheter/okonomi/4893657.html

 

 

I motsetning til hva noen her mener så ER Telenor prisleder på bredbånd i Norge. De setter prisen og alle andre priser seg litt lavere (og slik kommer det til å være så lenge det ikke blir full utbygging av nett som ikke telenor eier). http://www.digi.no/php/art.php?id=274884 Telenor eier omtrent hele aksessnettet i Norge og derfor dikterer de prisene som alle andre kan ta. Grunnen til at enkelte kraftselskaper klarer å levere meget "brede" linjer til en hyggelig pris er at de eier nettet selv og slipper å betale ekstra til telenor for hver kunde. Selv mener jeg at nettselskapet burde bli fratatt telenor (selvfølgelig skal de ha 0 betalt for det, det var det de gav) og drevet som et selvstendig selskap der telenor måtte forhandle om linjeleie på lik linje med alle andre.

 

Jeg syns dette er akkurat like kjekt som alle telenor kundene. Bluecom har til nå hatt både høyere hastighet og lavere pris. Tipper det blir 6000/640 til 449,- på meg jeg istedet for 4400/640 til 499 (håpe :D )

Endret av Toffa
Lenke til kommentar

Noen som tror Nextgentel kommer til å øke hastigheten som følge av Telenor sin oppgradering?

Har akkurat funnet ut at jeg kan få ADSL fra NGT men ikke ADSL2.

NGT har bedre upload en Telenor som jeg nå har,har det betydning for meg selv når jeg laster ned torrents(selfølgelig for de andre som laster ned),vil en kraftigere (600 vs 350)ut hastighet gjøre at jeg får mere utbytte av hastigheten inn?Sjelden man får fullt utbytte av hastigheten inn på torrents.Har nå 2000\300 og venter på 3000\350.

Tipper jeg slår til på NGT sitt tilbud på ADSL\IP telefon i februar da bindingstiden til Telenor er gått ut.Da blir det 2650\750 fra NGT men hvor mye stjeler IP telefonen av linja når den ikke er i bruk?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...