mushi Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Hvorfor finnes det ikke pytt-i-panne UTEN løk?! Er det en naturlov å måtte like det? Har lett overalt i norge og sverige, men det finnes ikke en eneste pytt-i-panne uten.. hvorfor er det sånn? poteter må da være billigere enn løk..? ps.. Noen som veit hvordan man lager det selv (koke potet først?), og hvilket kjøtt som smaker ca. likt? Lenke til kommentar
SCV Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 plukke ut løken? løk smaker jo ikke en puck uansett men det du må gjøre er og krydre pytt i panne MYE! om ikke du har krydder smaker pytt i panne dritt. Krydder gjør alltid susen Lenke til kommentar
Lurifaksen Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Hvorfor finnes det ikke pytt-i-panne UTEN løk?! 5184054[/snapback] Enig - hater den idiotiske løken i pytt-i-panne! Lenke til kommentar
Bandidos-Pelle Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Løk er generelt sett bare en vorte på all mat. På pizza (hva i helvete gjør den der, liksom?), i Pytt-i-Panne og på pølse. De prøver å forgifte nasjonen med all den løken. Lenke til kommentar
skinner Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 (endret) ps.. Noen som veit hvordan man lager det selv (koke potet først?), og hvilket kjøtt som smaker ca. likt? 5184054[/snapback] http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=7271&mnu1=&mnu2= Pytt i panne uten løk? Endret 21. november 2005 av skinner Lenke til kommentar
Martin A. Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 (endret) Fordi løk er noe som lett setter smak i maten. Tror det er flere som liker løk, enn de som ikke liker det. Derfor tviler jeg på at de kommer til å lage en pytt-i-panne uten. Lag selv, eller plukk ut løken om du ikke liker det. kresne "småunger" Endret 21. november 2005 av M4rTiN Lenke til kommentar
Øssa Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Det er jo løken i pytt-i-panne som e god! Pytt-i-panne ruler! Lenke til kommentar
Lollapalooza Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Da kan vi jo kalle det , "potet-og-kjøtt" istedet. blir liksom lite "pytt" uten løken... Lenke til kommentar
Clerion Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Pytt i panne smaker høgg. Kjenner ikke forskjell på noe av det. Lenke til kommentar
Øssa Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Pytt i panne smaker høgg. Kjenner ikke forskjell på noe av det. 5184497[/snapback] Kjenner ikke forskjell? Vi har jo både kjøtt-og kylling-pytt-i-panne. Hvis du ikke kjenner forskjell må du være helt amøbe. Lenke til kommentar
kimman Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Ta på ekstra krydder så smaker du nok ikke løken Pytt i panne er en konge rask-middag! Lenke til kommentar
InsertNumLock Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Pytt i panne uten løk er som cornflax med melk uten melk. Løken er der for å sette smak, og den smaken er god. Spis litt løk hver dag i en uke så begynner du nok å like det. Og innerst inne så vet du at du liker løk, men vil bare ikke innrømme det til deg selv. Lenke til kommentar
Øssa Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Løksmaken skal jo ikke kamufleres med krydder! Lenke til kommentar
Clerion Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Pytt i panne smaker høgg. Kjenner ikke forskjell på noe av det. 5184497[/snapback] Kjenner ikke forskjell? Vi har jo både kjøtt-og kylling-pytt-i-panne. Hvis du ikke kjenner forskjell må du være helt amøbe. 5184501[/snapback] Ikke vær frekk! Mente at jeg ikke kjennte forskjell på kjøtt, potet og løk. Fordi det smaker det samme etter å ha surra rundt i løkhelvete. Unnskyld min yttring deres Pyttipannerlige Høyhet Lenke til kommentar
JBlack Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Det er jo noe av poenget med finkuttete og blande varer, ikke at man skal smake på de forskjellige ingrediensene hver for seg. Men løk ruler! Det er både godt og sunt. Men man kan jo bare la vær å spise det! Men om mamma bruker tvang, så er det bare å dynke på med ketchup. Og kanskje be mamma ha oppi noen pølsebiter i tillegg. MMmmm.... løkpølse med rå løk. Lenke til kommentar
Clerion Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Og kanskje be mamma ha oppi noen pølsebiter i tillegg. 5184606[/snapback] :!: Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Fordi løk er noe som lett setter smak i maten. kresne "småunger" 5184479[/snapback] Hva smaker løk egentlig ? Jeg er også en av dem som ikke spiser løk, ikke fordi jeg ikke liker smaken(finnes det smak i det hele tatt?), men fordi jeg heller vil ha mer potet\kjøttbiter istedenfor løkbiter. Lenke til kommentar
vitamin2 Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Tips: Den orginale pytt i pannen kan være litt kjedelig som noen har nevnt tidligere. Prøv da ost på toppen og litt ketsjup. Etter mitt syn er dette en god konkurrent til f.eks grandis. Lenke til kommentar
Blårens Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Eneste grunnen til at det er løk i all mat er at det skal lukte faenskap når fiser Lenke til kommentar
Martin A. Skrevet 21. november 2005 Del Skrevet 21. november 2005 Fordi løk er noe som lett setter smak i maten. kresne "småunger" 5184479[/snapback] Hva smaker løk egentlig ? Jeg er også en av dem som ikke spiser løk, ikke fordi jeg ikke liker smaken(finnes det smak i det hele tatt?), men fordi jeg heller vil ha mer potet\kjøttbiter istedenfor løkbiter. 5184680[/snapback] "Hva smaker melk?" Det smaker, tro det eller ei, MELK! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå