Gå til innhold

Eos 350 kit inneholder?


Anbefalte innlegg

Hei

Skal gå til innkjøp av Canon 350 og prøver derfor å spore hvilke kit som selges og hva de inneholder.

F.eks i denne kit'en (Canon EOS 350D Digital SLR 8MP Zoom Kit speilrefleks m/EF-S 18-55 + EF55-200) hos komplett står det ikke noe om at batterigrepet følger med, noe det faktisk gjør.

Jeg kontaktet yatack hvor samme bilde blir brukt og beskrivelse av kit'en som hos andre sier de at de ikke kan se om batterigrepet er med. Men de sitter på et ordre kontor og ser ikke ned i esken. Har en mistanke at batterigrepet BG-E3 følger med og da er prisen meget attraktiv.

Derfor - er det noen som vet hvilke kit Canon leverer av 350?

yaTack visst edet ikke og jeg kan ikke se det på canon.no heller.

Endret av BWW
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Standardkit'et inkluderer ikke batterigrep. Noen butikker selger imidlertid spesielle kit med batterigrep inkludert. Det skal da stå i teksten at dette følger med... hvis ikke, kan du ikke regne med dette.

 

Kattekwinnen: Batterigrepet inkluderer forøvrig ikke en ekstra strømkilde. Man må ta batteriet ut fra kamera (batterigrepet bruker batterirommet i kameraet for overføring av strøm) og sette det i batterigrepet, men det er plass til et ekstra batteri i grepet om man ønsker det. Det må da kjøpes i tillegg. Du kan også med medfølgende adapter bruke standard penlight/AA batterier. Tror du må ha 6 stykker.

Endret av Afseth
Lenke til kommentar
For the record kjøpte jeg nylig batterigrepet til mitt 350D, og det ble MYE bedre å holde i når man tar bilder, både horisontalt og vertikalt.

5181644[/snapback]

Omtrent som med D70s. Mange prøver ikke begge kamera før de kjøper, og vet ikke at minst ikke alltid er best. Men har man 350D med batterigrep, så har man muligheten til å bruke enten to oppladbare batterier, eller AA batterier i nødstilfeller. Og man ender ikke så mye over D70s i pris uansett.

 

Valget er ditt. 350D med batterigrep (og langt bedre batteritid enn D70s) for ca. 500-1000 kroner mer enn D70s, eller spare noen kroner og kjøpe et D70s, som forøvrig ikke har mulighet til batterigrep i det hele tatt. Joda, det finnes noen uoriginale, men har ikke hørt utelukkende positive ting om disse. I tillegg får man ikke vertikalgrepet med utløser på høykant.

Lenke til kommentar
Var innom fotobutikken hvor jeg kjøpte kameraet mitt (EOS 350D). Der hadde de vist en ny pakke, til 13000, som inneholdt 350D, objektiv som jeg ikke husker brennvidden på, men med IS (Image stabiliziser) og batterigrep. Jeg prøvde desverre ikke dette kameraet (har ikke budsjett til batterigrap nå).

5183362[/snapback]

 

Du tenker på 17-85 objektivet.

Lenke til kommentar
Canon EF-S 17-85 USM IS som er dets fulle navn.

 

Meget bra objektiv, og med grep er ikke det en dårlig pris.

5183634[/snapback]

 

Vil du anbefalle EF-S 17-85, eller kit objektivet + Tamron 28-75 f2.8. Valget står mellom en av de to alternativene Tamron frister fordi det er så lysterkt. Kommer til å bruke kameraet en del til portrett, og bilde stabilisatoren vil jo ikke hjelpe meg med å få uklar bakgrunn selv om den hjelper meg med å ta bilder med lengre lukkertid i mørke forhold. I tillegg blir kameraet med kitobjektivet og Tamron linsa noen hundre kroner billigere.

 

På den annen side er det mer praktisk med et objektiv og ikke to. Desuten er Kit objektivet av lav kvalitet og vil derfor lage dårlige bilder, når jeg blir nødt til å bruke det for å få vidvinkel, kanskje særlig på vidvinkel er vil et dårlig objektiv forvrenge bildet. Ikke det at jeg kommer til å bruke kammeraet så mye med vidvinkel, men litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...