SnowDOG_ Skrevet 10. november 2005 Del Skrevet 10. november 2005 Eneste man må passe på med sambuca er at man for all del ikk søler sambucaen mens den brenner! Skader kan fort oppstå.Slik som dette her? http://www.big-boys.com/articles/hotshot.html Lenke til kommentar
Propaganda Skrevet 10. november 2005 Del Skrevet 10. november 2005 Er det digg å blande sambuca med jæger? må prøves! 5131087[/snapback] nå skal det sies at jeg ikke blanda de 2 sammen , drakk begge deler på en kveld takk for svar på akkevit Lenke til kommentar
Kim The King Skrevet 30. desember 2007 Del Skrevet 30. desember 2007 Jaeger skal konstant ligge i frysen og skal serveres iskald! Bare se på flasken, det står på den. Lenke til kommentar
Toast Is Pimp! Skrevet 3. januar 2008 Del Skrevet 3. januar 2008 (endret) Læreren min sa det til meg i drikkelære, da jeg går VK1 Kokk. <{POST_SNAPBACK}> :!: :!: han kan ikke være mye glup! Det er jo f.eks helt standar å legge aqueviten ( spellcheck?!) i fryser'n før julemiddagen osv.... Tja, man har tilnærmet tom mage, bare syre. Så kommer det glass med 60% som har -30 celsius og blander seg. Magesyren blir straks kanskje -15 grader og fryser med en gang. Men antar at det ikke skjer da. Jeg bruker og fryse colaen helt til at den blir til is når den åpnes. Grunnet høyt trykk blir ikke colaen omtrent til is før den når -5 grader (kanskje). Det finnes tabeller på slikt angående trykk og frysepunkt for væsker, og for sprit. 20 % alkohol fryser ved -7°. Ren alkohol fryser ved -115°. Jaeger skal konstant ligge i frysen og skal serveres iskald! Bare se på flasken, det står på den. Ja konge godt. Tror at tungen min blir så bedøvd at spriten nesten ikke kjennes i smaken oss meg (sterkt redusert). Endret 3. januar 2008 av Deimos87 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå