Gå til innhold

Hva syntes dere om Extol?


mushi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fantastisk musikk. Undeceived er noe av det beste en finner innen teknisk/prog death metal. Burial og Synergy er også fett. Siste albumet var helt greit, men greier ikke å bli så entusiastisk over det, det blir litt "tamt". (mulig jeg ikke har gitt det helt en sjangse siden de gikk så voldsomt vekk fra death/thrash metal stilen) Kan styre meg for tekstene deres, men til sist så er det musikken som faktisk teller.

 

Men, jeg synes faktisk ikke "puling av involler ol." er så mye bedre, death metal bandet med kuleste tekster er vel Cynic eller Atheist spør du meg. (Senere Death har også mye kult på den fronten)

Lenke til kommentar
Jeg solgte nettopp Extol - Synergy for en femtilapp. Ålreit musikk, men vokalisten hørtes ut som et dyr med store smerter. Og da er jeg snill.

5101391[/snapback]

 

Der har du det. Grusom vokal, dessuten synes jeg at all instrumentrunkinga blir UTROLIG malplassert.

 

Amatørversjon av Dillinger Escape Plan.

Endret av LarsP
Lenke til kommentar
Når begynte det å være noe negativt? Er jo masse følelser, tristhet, hat og sinne i den vokalen (men må si jeg forstår ikke helt meningen med hat og sinne i vokalen til et kristent band).

5102676[/snapback]

 

Jeg har ikke noe problem med aggressiv vokal sånn generelt, men jeg hadde helt enkelt ikke sans for vokalisten i Extol. Det var ikke growling, men masete skriking. Skikkelig irriterende å høre på..

Lenke til kommentar

Første albumet synes jeg er litt "underprodusert". Virker som en full-lengdes demo. Den typen produksjon passer dette bandet ekstremt dårlig IMO. Litt synd, for den skiva har noen bra låter.

 

Undecieved derimot har en drit fet produksjon, og de to første låtene er noe av det feteste jeg har hørt noen gang! Resten av albumet har jeg ikke hørt like mye på, da jeg ganske nylig fikk resten av sangene. (Har hatt de to første (Inferno og Undecieved) i mp3-format en stund, og de er hyppig spilt.) Etter disse låtene flater albumet ut og blir litt kjedeligere. Kanskje er det bare jeg som ikke har fått melodiene til å sitte enda? Har ikke "fått dem under huden" enda liksom. :p

 

Synergy er absolutt brukbart, har ikke hørt for mye på det heller akkurat. Har ikke hørt den siste enda.

 

Det er ihvertfall godt å se noen som tør å gjøre nye ting. Disse folkene er jo nyskapende som bare det!

 

Edit: Liten Leif.

Endret av H4ngm4N
Lenke til kommentar
Første albumet synes jeg er litt "underprodusert". Virker som en full-lengdes demo. Den typen produksjon passer dette bandet ekstremt dårlig IMO. Litt synd, for den skiva har noen bra låter.

5105212[/snapback]

Uenig. Faktisk(slikt pleier ikke jeg å mene) så synes jeg den småskitne og ørlite granne tr00e produksjonen er perfekt, det skaper rett og slett stemmning. Og demosangen deres var Northern Lights-komplilasjonen har også litt "low" produksjon, men den er likevel genial!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...