Gå til innhold

Hva gjør du med telefonselgere?


FenrisC0de

Anbefalte innlegg

I mange år har jeg slitt med disse telefonselgerne, og det gikk en dag opp for meg at det hadde vært lurt å reservere nr mitt mot telefonsalg. Etter dette var gjort ble jeg, til min overraskelse fortsatt ringt opp av disse telefonselgerne. Etter 3. registrering hender det fortsatt av og til at de ringer meg opp og spør om moren min eller faren min, selv om begge to er døde, og da bestemte jeg meg til slutt for å begynne å more meg litt med disse frekke telefonselgerne som, ikke bare ringer de midt i middagstider, uten å sjekke nr for reservasjon, men heller ikke om personen fortsatt er i live.. Hittil har jeg gjort følgende: (advarsel, kan virke barnslig, men tro meg, man får en viss nytelse ut av det hele)

 

-Sette telefonen på høyttaler, og gjøre noe for å holde selgeren lengst mulig på telefonen for så å legge på uten å si noe som helst, ringer de opp igjen, gjennta så mange ganger som nødvendig

 

-Skjelle ut selgeren så det griner.. (Trenger ikke være på Norsk)

 

-Prompe eller rape i telefonrøret

 

-Late som jeg ikke snakker norsk

 

-Konstant avbryte selgeren ved å begynne å snakke om noe annet, "Ja, vi lurte på om du var interessert i å ta en titt på vår nye - " "Så du kampen i går eller? Fy fillern det var jævlige saker"

 

-Gjennta alt selgeren sier

 

-Hvis selgeren er av det motsatte kjønn, be han\hun ut på middag

 

 

Noen andre forslag? :)

Endret av Earth657
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har gjort:

 

-spurt om de kunne vente litt, så satt meg til å spille BF2...sjekker om de fortsatt er der etter ca 30 minutter.

-skrudd på en eller annen metal sang på full guffe rett inn i telefonen

- begynt ¨å spørre ukomfortable, relativit intime spørsmål med slibrig stemme (uansett kjønn)

- svart renspikka idioti til spørreundersøkelsesfolk

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

haha! ble for en del måneder siden oppringt av en telefonselger som skulle sende meg 3 måneders gratis abb på en eller annen avis.. jeg takket etterhvert ja helt til han sa: "Ja! Da sender jeg deg en regning på 498 som du må betale innen 14 dager"

Da klikket jeg som faen å skjellte han ut og han svarte: Jammen faen! må vel forstå at det koster å sende ut en avis annenhver uke i 3 måneder!

 

Så han ble sint og jeg ble igrunn bare sintere og skjellte han ennda mer ut.. så bare la han på :p

Lenke til kommentar

Earth657: Når registrerte du deg? Telefonslegerne må oppdatere listene sine hver tredje måned, så det kan ta opp til 3 mnd fra registrering (brreg sant?).

 

Jeg sier jeg har reservert meg mot telefonsalg, og så noterer jeg personalia til selgeren og sier at sjefen hans kommer til å høre fra meg.

 

Evt. notere ned personalia, si at jeg har reservert meg, og så si at han får en giro på kr. 100,- for å ha sløst bort min verdifulle tid, når han egentlig ikke har lov til å ringe til meg.

 

Men er sjelden jeg blir oppringt da.

 

BTW, 2 år siden jeg registrerte meg.

Lenke til kommentar
-Prompe i telefonrøret

Jeg leste denne tråden din. Fikk salmonella av frokost på Polsk Ferge!

Foreslår at du ikke tar det prompetrikset den neste uka.

5051407[/snapback]

 

du har nok rett, for å si det sånn er det vanskelig å skille mellom promp og bommelomme nå om dagen :)

 

EDIT: 1,2 og 3 år siden jeg registrerte meg :)

Endret av Earth657
Lenke til kommentar

Har selv vært telefonselger, og det var ikke akkurat en koselig jobb. Sjefen maser kontant og truer deg med sparken hvis du ikke selger bedre, halvparten du ringer kaller deg hore eller ubrukelig og nesten ingen pauser. Jeg synes dere skal være snille mot telefonselgere. Evt. Si neitakk og bare legge på før de rekker å si mer. En sånn jobb er ikke noe man har "frivillig". Er som regel studerende og skole-ungdom som har det. Tror gjennomsnitts tiden folk var ansatt der jeg jobba var 2-3 mnd. Jeg jobba der for å få råd til mobilregning og røyk da jeg var 16. Vær snille med dem. Det er luse-betalt, hvis du ikke er utrolig god.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...