Gå til innhold

Tarja fikk sparken fra Nightwish


Sidious

Anbefalte innlegg

Litt trist, men ifølge finske aviser og den offisielle Nightwish sida har Tarja altså fått sparken. Grunnen er at hun ifølge bandet er blitt for grådig, og er mer interessert i å tjene mest mulig penger enn å tenke på hvor mye Nightwish har gitt henne. Husker ikke alt, men det er et åpent brev på sida deres, men sida er helt bomba for øyeblikket...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-QqZexW9o

:( Var trist. Tarja var en del av Nightwish fra starten og så skjer dette. Akk penger ødelegger mye.

Håper det kommer noen som er minst like dyktige eller til og med bedre men Nightwish vil "keep going strong" mange år til. :w00t:

Lenke til kommentar

Ifølge brevet var det ikke bare penger som var problemet, men også at ektemannen hennes Marcelo tok avgjørelser for henne, og dermed for bandet i bakgrunnen. Det var han som sendte mail til de andre om at hun ville kansellere den utsolgte Oslo-konserten (som jeg var på) fordi hun ville øve til sine solokonserter, se på film og være med venner. Ærlig talt, sånn attitude kan man bare ikke ha mot fansen sin. Hun var for sikker på at hun var uerstattelig, og ble mere og mere krevende og vanskelig.

 

Jeg har aldri sett meg som blodfan, men har alle platene og har hørt på de opp gjennom årene. Konserten i Oslo var kjempebra, men det tok over 1 time før de kom på scenen. Kanskje de krangla backstage før konserten..den mailen Tuomas hadde fått i forkant hørtes ikke særlig bra ut. Hun insisterte også på å reise rundt på turne i eget fly med mannen sin istedet for resten av bandet, og jeg skjønner at Tuomas og de andre har diskutert det over lang tid isåfall.

Det finnes sikkert tusenvis av kvinnelige fans som synger opera som DØR etter å bli med i Nightwish, så jeg tviler på rekrutteringen blir altfor vanskelig. De andre 4 har jo planer om å fortsette så lenge "the fire burns", og da stopper nok ikke en vokalist dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...