Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Aprilia RS eller Rijeu RS2 Matrix? eller andre?


2bb1

Anbefalte innlegg

Hei! :)

 

Skal snart kjøpe med moped. Har tenkt å kjøpe en brukt med disse spesifikasjonene:

 

- 50cc

- Helst ikke så mye over 10.000km

- Effektanlegg på

- Må ha stilig utseende

- Helst ikke over 20000

 

Noen som har noen forslag? Linker e.l.?

 

 

Takk for alle svar!

Endret av 260202
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvis du ønsker orginal sylinder, er det vel ikkje stor fare for at den er slitt, siden du ikkje kommer opp i allverden med turtall. men stempel derimot, koster bare en femtilapp elns. så har du et nytt et, kanskje litt vanskelig å montere hvis du ikkje har gjort det før, men det går fint.

 

Og en moped som har gått over 10000km er langt ifra ubrukelig. hra selv en TSX som eg tror har gått det dobbelte, har ikkje skjekket triptelleren i det hele tatt siden eg kjøpte den. og den funker fint. alt eg gjorde v aå kjøpe nytt stempel.

 

Spørr eieren om hvor lenge det er siden diverse reprasjoner ol blei gjort sist, som overhaling osv.

 

Og eg lurer bare litt, for 20 000 får du en ny moped. du betaler alvorligtalt ikkje 20k for en brukt en, vertfall ikkje en som har gått 10k km.

 

og som andre sier, så ville eg valgt en Aprilia RS. ganske tøffe sykler.

 

(Lang post :cool: )

 

Vegard :D

Endret av vegis
Lenke til kommentar
Altså, kan du noe som helst om maskiner/motorer ?

 

Og neida, ekke ubruklig, men stemplet og sylinder er ganske sleten, etter 2-3år med hard kjøring. Og det er jo ikke rart.

 

Du vet hva Sylinder, Stempel er ?

5039633[/snapback]

 

JA vet hva det er, og JO, vet litt om maskiner/motorer! det var bare et enkelt spørsmål...! "Takk":)

Lenke til kommentar
Altså, kan du noe som helst om maskiner/motorer ?

 

Og neida, ekke ubruklig, men stemplet og sylinder er ganske sleten, etter 2-3år med hard kjøring. Og det er jo ikke rart.

 

Du vet hva Sylinder, Stempel er ?

5039633[/snapback]

Hehe.. takk for svar :) Nei, har tenkt litt på at det kanskje var litt for mye en moped... Men den var med mc-look eller hva nå enn den heter, og den er trimmet og allt, og kan gå 110 km/t..

 

~.~.~.~.~.~.~ :love: ~.~.~.~.~.~.~

7a23201562.jpg

Endret av 260202
Lenke til kommentar
En ting jeg lurer på... Nå sier pappa plutselig at vi skal kjøpe den ny.. fra her http://www.norskmotorimport.no/rieju.asp?show=moped&id=16 , men det jeg lurer på er hvor fort går den når den er helt ny og plomben og sånt ikke er tatt ut?

5043771[/snapback]

då går den mest sannsynelig bare 45km/t

Men har du hørt om edit knappen?

 

p_edit.gif: Hvor masse koster denne ny då? har du noen gang tenkt på Lett MC?

Endret av vegis
Lenke til kommentar
Hva går effekanlegg ut på? Og hva er trim? Har det noe med at hvis du har mange drev, så akser den fort, men for mindre toppfart, og hvis den har lite drev, så akser den senere og får høyere toppfart?

5043898[/snapback]

Trim er jo det som får sykkelen til å gå fortere. Effektanlegg er jo først og fremst laget for å gi bedre lyd, spesielt på bil, men grunnen til at man setter det på moped er at man fjernen blomba som er inn i den eksisterende.

 

Når det gjelder drev; vil du ha best mulig akslerasjon, sett på minst mulig drev foran og størst bak. Hvis du heller vil ha stor toppfart, sett på størst mulig drev fremme og minst bak. Hvis du vil ha en mellom ting bare setter du på et hakk større bak. Husk at hvis du fokuserer på toppfart, drar mopeden ekstra dårlig i oppoverbakker.

 

Du kan jo også skifte dyse. Jo større, jo bedre.

Lenke til kommentar

Ja sant det... SKal komme tilbake til det når jeg har hentet den neste søndag :) (dreve 2 hakk fremme og 1 bak, sitter på dyse str. 82)

 

Men nå har jeg og 3 kamerater meldt oss på moped kurs hos "Abc". Inni det programmet er det 12 timer teori og 14 timer kjøring. Men det vi ikke har tenkt på, er om vi trenger Trafikalt Grunnkurs før vi begynner?

Endret av 260202
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...