Gå til innhold

Kazaalite?!?!?


Pug

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann

Jeg vil personlig fraråde deg å bruke Kazaalite.

Jeg synes kazaalite virket 'for godt til å vere sant' i desse 'spyware tider', noe som viste seg å vere sant. Jeg installerte kazaalite, og følgte med hvilke porter det prøver å få tilgang til, å hvilke ip'er det prøver å koble til. Det viste seg bla. at kazaalite prøver å koble seg til en privat kabel klient datamaskin i Canada på port 1214. Port 1214 er såvidt jeg vet en velkjent Sub7 port. Etter dette kjørte jeg noen søk med google, og fant flere folk som hadde kommet til samme konklusjonen som meg, nemlig at kazaalite inneholder en slags trojan/bakdør.

 

Om mulig, kan du evt. prøve å ta kazaalite's 'dummy-dll' å prøve å sette denne inn i standard kazaa, å fjerne kazaa's 'brilliant b3d projector', noe som i teorien skal gjøre kazaa til det kazaalite ikke er. Jeg har personlig ikke prøvd å rote med 'dummy-dll'en' enda.

 

Du kan selvsagt kalle dette synsing fra min side, men jeg vil uansett i det minste anbefale deg å følge nøye med hva kazaalite prøver seg på. (med evt. filemon, regmon og en god firewall), og evt. kjøre noen søk på google, så du får se hva andre har å si.

 

Mvh,

Oxide

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...