Gå til innhold

Nytt abb.: ChessKnock-Out, noe å satse på?


Anbefalte innlegg

Da er tiden kommet at mitt Tele2 abb. har gått ut og jeg skal ha nytt. Og har da funnet ut at jeg kanskje skal teste Chess sitt ChessKnock-Out abb. Noen som har noen bruker erfaringer med dette, er det så bra som det høres ut.

 

Pluss så er det et av avtalepunktene som jeg ikke er helt med på, dette: Man kan ikke ha tilleggstjeneste GSM Fax, GSM Data, ChessFax og ChessTwin på dette abonnementet. Tre av dem er greie for det har jeg ikke bruk for, har heller ikke bruk for den siste hvis det er det jeg tror det er. Den jeg lurer på er GSM Data, betyr det at jeg ikke kan bruke mobilen som et "modem" til en bærebar maskin?

 

Plusser og minuser?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det koster vel drøyt 5 NOK  i minuttet å ringe kundeservice med Knock-Out. Å sende e-post kan raskt ta en uke med Chess, så trenger du mye kundeservice, ville jeg så absolutt tatt et annet abonnement.

5028309[/snapback]

 

Det med at det tar en uke er kanskje noe du har opplevd. De 3 gangene jeg kontaktet Chess kundeservide med e-post tok det 1-2 dager før jeg fikk svar. Og må du ringe kan du jo bare bruke fasttelefon ellerno. Så slipper du å betale 5 kr per minutt.

Chess er ikke værre en de andre mobilselskapene i Norge vil jeg si. Men selvfølgelig er smaken som baken og noen opplever lang ventetid, men andre får svar med en gang. Sånn er det .

Lenke til kommentar

Med standardinnstillinger fra Chess og vanlig oppsett for GPRS/Internett går det helt fint an å surfe på nett med mobilen som modem. Dette gjelder også Chess KnockOut.

 

Bruker KnockOut selv og er meget fornøyd. Eneste ulempen er litt treg support på mail. Bruk "Min side"-funksjonen hvis du må ta kontakt med supporten deres, da blir mailen besvart hurtigere. (Er iallefall min erfaring).

Lenke til kommentar

GSMData-tjenesten har ingenting med å bruke mobilten som modem å gjøre, den tjenesten gir telefonen din et eget telefonnummer for data, hvis du skal motta inngående datasamtaler. Det samme gjelder GSM Fax, hvor man får et faxnummer til mobilen.

Du kan bruke mobilen som modem via GSM/GPRS/3G så mye du vil uten denne tilleggstjenesten.

 

Hvis du er fornøyd med Tele 2, kan du helt sikkert heller gå over til Tele 2 Champion. Er du heldig, slipper du da også å skifte SIM-kort.

Lenke til kommentar

Kan vel ikke si at jeg er missfornøyd med tele2 og etter å ha tittet litt på Tele 2 Champion som ser helt likt ut som chess sitt tilbud, så er det jo like greit å bli der man er.

 

Da blir det Tele2, sånn da var det bare å finne ut hvor de selger se w800i billigst så blir dette bra :)

Lenke til kommentar

Skal du ha tlf uten abonnement? Da er vel Chess-partneren en av de billigste, 3990 for tlf. u abb. men da må du ha Chess-abb...

 

Jeg har hatt knock-out, bare positive erfaringer. E-postfaktura og avtalegiro er suverent - slipper å taste kid, det går rett til nettbanken. Har ikke hatt behov for kundeservice eller no i løpet av den tiden jeg har hatt dette.

 

Skulle gjerne ha beholdt dette... så om et år når bindingen min går ut er det tilbake til Chess igjen. :thumbup:

Lenke til kommentar

Gsm data er høyhastighets overføring via gsm. Tele2 har ikke dette etter at de gikk over til MVNO. (tele2 har heller ikke mobilfax og tvillingsim).

Ved overgang til Champion trenger du ikke nytt simkort, men det koster 10,- pr samtale du gjør til kundeservice etter at Champion er blitt aktivt.

Knockout og Champion jo i utgangspunktet identiske og jeg har personlig et godt intrykk av begge operatørene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...