Gå til innhold

Redusere oppløsning på UXGA-skjerm?


efle

Anbefalte innlegg

Hei! Er i ferd med å bestille en Dell i8200. Eneste jeg er usikker på er skjermen. Har lest gjennom det meste som er m emnet her, men lurer fremdeles på en ting. Hvordan blir bildet på en enhanced UXGA-skjerm når man reduserer oppløsningen. Har fått med meg at de fleste skjermer blir mer uskarpe, men dette er jo en ny skjerm med nye muligheter!!!?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men hvordan er det å se f.eks. en divx film på uxga? blir bildet lite, eller justeres oppløsningen automatisk så den fyller hele skjermen, og blir kvaliteten på bildet da dårligere på en på en sxga?

du kan jo øke skriftstørrelse og ikoner i windows, men hva med surfing på internett?? blir bilder og tekst knøttlite, eller virker zoom-kontrollen i browsere godt for å kompansere dette? Tar mye bilder med dig. kamera og vil tro de ville ta seg meget godt ut på en enhanced uxga skjerm, men bruker pc til så mye annet også!!!!! HATER Å IKKE SE FØR JEG KJØPER!!!

Lenke til kommentar

Hvis du kjører fullscreen så skaleres bildet over hele skjermen så det er ikkeno problem. Surfing på internett få rbli en smakssak. Jeg har selv UXGA og trives med det. Få rplass til mye info på skjermen så slipper å skrolle så mye. Zoom-knappen, du mener skriftstørrelseforandring med ctrl og musehjul? Tjo, mange ganger bruker websidene fixed fontzise med css så da funker ikke dette, men eller funker dette bra.

 

Den høye oppløsningen er ikke noe problem såfremt du ser dårlig og ikke har briller. Tror 95% av de med UXGA er fornøyd, har ikke hørt noen som klager enda?

Lenke til kommentar

Kjører SXGA+ selv, men hører faktisk endel som klager på på oppløsningen. Også på UXGA-skjermer. Men dette er nok folk som ikke helt vet hva de kjøper - de skal bare ha det "råeste"....

 

 

IBM ThinkPad T23 PIII-M 1133Mhz 512kb

256MB, 48GB High-Speed 5400rpm HDD

14.1" 1400x1050, 802.11b

 

[ Denne Melding var redigert av: tore45 på 2002-08-24 01:32 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...