Gå til innhold

"Panikknapp" til umiddelbar sletting


Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

Har fått forespørsel om jeg kan fikse et system der man kan slette eller ødelegge tilgjengelige harddisker ved hjelp av en panikknapp. Jeg ser ikke helt poenget siden materialet uansett er kryptert men utfordringen er altså kort og godt om det er mulig? Anyone?

 

Edit: Nei, det er ikke jeg som skal ha det når politiet stormer inn for å sikre seg barnepornoen :sick: :!:

Endret av Slettet-52Y1nIV0tv
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

Jeg er jo kjent med de vanlige måtene å gjøre dette på, men kunden villa ha en umiddelbar løsning. Å sitte å vente på Format c: når det brenner på dass var visst ikke et alternativ. Jeg tror han har sett for mye på James Bond jeg da, men det finnes vel en eller annen måte å gjøre det på? Det er underordnet om hden blir ødelagt, men det skal vel sykt mye til før man blir kvitt infoen, IBAS henter jo tilbake info fra hder som er helt hinsides ødelagte...

 

Hvis det ikke finnes en standard løsning tenkte jeg magnetfelt av en eller annen type men her skal det vel mye til før man viper ut hele greia?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv
sprengstoff, tennsats, ledning, knapp :D Trykk på knappen og harddisken forsvinner.

Ja, det var det jeg foreslo, men litt drastisk kanskje :-) Og kanskje ikke helt sikkert med tanke på tryllekunstnere som IBAS?

Lenke til kommentar

Legg disken i en haug med magnesium ellerno slikt, og ha en knapp som fyrer av. Er vel ikke noe bedre måte å fjerne data enn å smelte disken :D

 

Siden magnesium brenner både nitrogen og karbondioksyd så er det nærmest umulig å slukke, og det brenner ved omtrent 2200°C.

 

-Ko_deZ-

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

La meg si såpass at sprengstoff og denslags er utelukket av åpenbare årsaker, iallefall i så store mengder som folk anbefaler her. I tillegg er det vel ikke helt lovlig... Virus som tar firmwaren er ikke 100% og dessuten ikke kjapt nok.

 

Å ha en fosfor- eller magnesiumbrann på kontoret er ikke ønskelig :D

Endret av Slettet-52Y1nIV0tv
Lenke til kommentar

Åpn hardisken, knus selve disken der alt blir lagret (det som roterer og ser ut som en tykk CD plate)

 

SÅ smelter du alt sammen til en stor deig, på høy varme, med muligens sveise apparat.

 

Etter du har gjort det, så bruker du brenner, å brenner opp alt , det som er igjen av alt dette, hamrer du på med slegge til det er flatt som en pannekake. Så knuser du det i mange biter igjen. og til slutt fordeler du restene utover et stort areal.

 

Forslag 2:

 

Eller kan du jo bruke en E-bombe. (som var på 24 denne sesongen) det total ødelegger alt elektronisk på et stort området.

 

Vegard :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

Jeg tror jeg ville lagt spesielt godt merke til ordet "umiddelbar" i emnetittelen... Å herpe en harddisk trenger jeg absolutt ikke hjelp til :D

 

Men e-bomben var en god ide, noen som vet hvor man får tak i de? Har forsøkt Nethsop og Komplett...

Lenke til kommentar

Å få noe til å ødelegge harddisken "beyond repair" umiddelbart er vel veldig vanskelig i praksis. Hva med å handle ei metallpresse/metallplateruller etc. som du kjører hele maskinen i når du trykker på "knappen". :!:

 

Sprengstoff og magnesium er nevnt. Begge litt vanskelige å ha med å gjøre. Om du har disken i en solid safe, kan du sprenge disken(e) inni der.

Du kunne hatt disken(e) i et kar som du fyller med en sykelig sterk syre.

Endret av maedox
Lenke til kommentar

tenkte også på noe ala maedox sin ide, ha disken stående på en glassplate eller no som ligger oppå et kar med uhyre kraftig syre, gudene vet va. så fikser du en mini sprengladning på glasset med elektrisk tenning koblet til panikk knappen din.

 

så når sprengladningen går av, knuser glasset og harddisken faller ned i syre badet.

Lenke til kommentar
hmm tar da ikke lant tid å formatere hvis man velger hurtig formatering. Tokk ca 5 sek hos meg. Med en middels fylt opp hd (250GB). var ikke C, men har formatert satjonen en del ganger og det tar maks 10 sek!

og da tror du datan er borte? null problem å hente frem alt igjen da ettersom du ikke har slettet noe som helst, kun indexen til selve filene..

Lenke til kommentar

Det er ikke så vanskelig å sprenge i stykker en safe så lenge ladningen er inni safen....

 

e-bombe var genialt. Alt elektronisk utstyr innen 100 meter er dødt. Det er nok en litt tøff pille å svelge for forsikringsselskapene vil jeg tro :D

 

Helt umiddelbar destruction er vanskelig. Man kan ikke gjøre det stort grundigere enn å smelte alt til en metallklump. Ellers så finnes det jo firmaer som spesialiserer seg på dette. Har blandt annet lest om et firma som kjørte over 10 forskjellige metoder samtidig, hvor alle hver for seg ville være nok til å herpe disken. Med andre ord er man veldig sikker på resultatet :yes: De har blandt annet forskjellige militære instanser som kunder, merkelig nok :hmm:

 

-Ko_deZ-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...