Gå til innhold

kan man få forsikring på bruktmobil?


usmans

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er egentlig vitsen. Betale 5-600.- for noe du neppe får bruk for... Ser på det som bortkasta penger. Du ahr sikkert bytta telefon før det skjer. Og når du eventuelt trenger den garantien, så har du betalt så mye for det at du kunne fått to nye uten abb for de pengene du har brukt på forsikringen... :yes:

 

Bare noen tanker rundt det.

Lenke til kommentar
Hva er egentlig vitsen. Betale 5-600.- for noe du neppe får bruk for... Ser på det som bortkasta penger. Du ahr sikkert bytta telefon før det skjer. Og når du eventuelt trenger den garantien, så har du betalt så mye for det at du kunne fått to nye uten abb for de pengene du har brukt på forsikringen...  :yes:

 

Bare noen tanker rundt det.

4998027[/snapback]

 

Ikke helt enig med deg der. Hvis man f.eks. kjøper en SE K750 til 798,- med abonnement i dag og telefonen så blir stjålet i morgen, må man betale over 3000 kroner for en ny en, siden man da har bundet abonnementet sitt. Hvis man da har forsikring, slipper man unna med egenandelen på et par hundre.

 

Det er ikke alle som kjøper mobiler uten abonnement, tvert imot viser det seg at de fleste kjøper _med_ abonnement for å kunne få telefonen billig der og da. Da er ikke 35 kroner i måneden mye for å være sikret ny telefon ved tap/tyveri/skade. Det er litt over 1 krone per dag!

 

-M

Lenke til kommentar

Hvis du ikke har mulighet for forsikring gjennom operatøren din, kan du gjøre det i et vanlig forsikringsselskap i stedet. Jeg (vel, "vi" da) har innbo, reise, bil og mobil hos IF. Mobilen er vel noe sånt som 150-160 kr pr år.

 

Får du kvittering fra selger, så holder det som bevis på at du har KJØPT den og ikke stjålet den.

 

Erstatningssummen har uansett ikke noe med beløpet på kvitteringen å gjøre, men nypris for samme/tilsvarende produkt, minus aldersfradrag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...