Gå til innhold

Shaman tråden! Diskuter her..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Oh happy days for meg som ele sham, har bare sett noen minor changes som plagde meg og det er at jeg taper 6% spellhit i WotLK, men jeg tjener inn laaaangt mer fra andre talents.

 

Samt en CC som varer 30 sec med 45 sec cooldown? Fuck yeah!

 

Hva var det der? Den så ikke jeg^^ Eneste CCen jeg så var at du kan få frostshock til å roote, som også er bra, selv om det så ut til å ligge langt nede i elemental treet:P

 

 

En annen bra ting er jo at Strength of earth totem og grace of air går sammen til et totem. Så du får masse strength og agi, pluss 20 haste OG vanlig windfury weapon... En del annet najs også... Ah, lurer på hvilken av klassene jeg skal satse på først til wotlk. Ser kanskje ut til at det blir å børste støvet av den pensjonerte enhancement shammyen min^^

Lenke til kommentar

Hex er lagt til som spell shams får på level 80. Funker på humanoids og beasts, slower movement speed med 75%, men target kan fremdeles bevege seg normalt although de kan ikke gjøre noen offensive eller defensive moves.

 

Hex

Requires level 80

Transforms the enemy into a frog. While hexed, the target cannot attack or cast spells. Damage caused may interrupt the effect. Lasts 30 sec. Only one target can be hexed at a time. Only works on Humanoids and Beasts.

1.5 sec cast, 20 yd range, 45 sec cooldown"

Endret av flakken
Lenke til kommentar

>.>

 

Er det bare jeg som synes dette snakket om at shamans sjelden får bli med i instanser som annet enn resto er litt overdrevet? Jeg har nesten aldri opplevd dette, og de få gangene jeg gjør det, tar jeg en /spit på den det gjelder og forlater gruppen/tupper han eller hun på huet og rævva ut dersom jeg er lederen. Har man litt peiling på hva man driver med, er dette sjeldent et problem (Bortsett fra MgT, som må være den mest shaman-fiendtlige instansen noen sinne).

Lenke til kommentar

Det har skjedd så utrolig mange ganger at jeg ikke har fått spot pga manglende cc...

Får et whisper som spør om spec, jeg sier ele, så får jeg som svar: "sorry, need cc" ihvertfall 8 av 10 gangene. Dette er da i heroics

 

Hjelper lite å ha BT/MH gear når man ikke har cc tydligvis :p

 

Forøverig ekstra ille med mgt ja, har vel bare tatt den instancen 3-4 ganger, alltid med guild group

Lenke til kommentar

Enhancment ser ut til å bli en av de desidert sterkeste pvp speccene nå, utrolig nok, må si blizzard har gitt litt for mye for øyeblikket, og her er hvorfor:

 

1. Spectral Transformation - Travelform på enhancment shamaner er altfor kraftig. Det vil bli umulig å kite enhancment, warriors som tidligere klaget på blessing of freedom på paladiner vi blekne straks de blir klar over hvor kraftig denne buffen er. All bursten er klar straks vedkommende går ut av ghost wolf, i motsetning til druider. En druid som shapeshifter inn og ut av f.eks. catform starter for det første bare med 40 energy, i tillegg til at cat form druider ikke fungerer slik at de kan slå fra seg med full styrke straks de shapeshifter.. dette kan shamanen, og han kan spamme ghost wolf hele tiden for slik å aldri miste målet ut av melee range.

 

2. Maelstrom Weapon - Idiotshamanene på forumer klager over dette talentet. Det de ikke ser ut til å fatte, er at selv med resilience, så vil en shaman i WotLK slå så fort og raskt fra seg, med dertil crits, at den gjennomsnittlige shamanen vil ha en instant healing wave tilgjengelig veldig, veldig ofte.

 

 

Hva noen shamaner klager over på diverse fora ser jeg ikke grunnen til, slik det ligger an nå vil enhancment bli en av dedesidert kraftigste speccene i pvp med mindre talentene forandres.

Lenke til kommentar
den gjennomsnittlige shamanen vil ha en instant healing wave tilgjengelig veldig, veldig ofte.

Hvordan? Maelstrom Weapon påvirker jo ikke Healing Wave. Er det en annen skill/et annet talent som gjør det?

 

Talentet ble endret fra å kun gjelde lightning bolt, chain lightning og den magma greia, til å gjelde alle spells. Og Healing wave er, riktig nok, også en spell.

Endret av Kombat-Kaare
Lenke til kommentar
Når var det du begynte å spille shaman?

Iallefall, det skjedde ikke noe før vi begynte å klage. Så, det førte til at vi shamaner ble rett og slett vant med å klage.

 

Jeg spiller ikke shaman, men tenkte jeg skulle påpeke det da jeg leste om de siste endringene og hvor lite de var nevnt på diverse fora. Egentlig er det veldig åpenlyst at enhancment blir et vanvittig sterkt pvp spec i WotLK om dette holder helt frem til live-versjonen.

 

Klaging beviser for øvrig ingen ting. Tør vedde på at paladiner klaget minst like mye som shamaner da både ret/enhancment og holy/resto var generelt svake pvp specs, og selv om enhancment ble buffa til det hinsidige i pvp (i alle fall slik det nå foreligger) så kan på ingen måte det samme sies om det som anses som enhancments søster-spec, retribution, som stort sett bare fikk gode pve buffs og som i stor grad fortsatt vil bli bæsja på i pvp.

Lenke til kommentar

Er ikke bare enhancement som blir bra, elemental ser moro ut det også:D Thunderstorm må jo bare føles veldig moro.. Kaste folk rundt seg!

 

 

Men synes det er veldig greit at shaman får litt love jeg, og da spesiellt enhancement! Har jo vært gimp gjennom hele TBC! Har gjort at jeg totalt pensjonerte shamanen min... Men om shamanforandringene blir som de er nå, så er det nok shamanen min som blir den første av characterene mine som går til 80^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...