Gå til innhold

Capture problem med Sony IP-5!


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Sitter å skal redigere filmen fra ferien men får ikke filmen inn på maskinen. Jeg har et Sony IP5 kamera og har Audigy Lydkort med firewire inngang. For det første leverer sony med en kabel som er 4/4. Altså den passer ikke inn noe sted i maskina. (Har kjøpt riktig kabel (4/6).). ...

 

Som de fleste vet så bruker denne typen kamera mpeg2 video og/altså MicroMV. Derfor setter det da sine begrensninger for hvilket program som jeg kan bruke. Programmene jeg har prøvd er:

- Sony MovieShaker (Følger med)

- Ulead Mediastudio Pro 6.0

- Vegas Video 3.0

 

I Sonys eget program får jeg bare opp "Camera not connected" (eller noe slikt). Her kan jeg ikke gjøre noenting. har prøvd de få settingene det er. Og det finnes ikke troubleshooter engang!

 

I Capture-programmet i Ulead MSP6 får jeg ikke kontank med kamera i det hele tatt.

 

Med Vegasvideo får jeg kontakt. Men ingen film går over til maskina. Bildet i "fremviseren" i programmet er svart, men noen ganger blinker det et herpa bilde i viseren. Ser ut som noe digitalt rot! Firkanter i alle farger. Men i dette programmet funker altså noen av kontrollene. Trykker jeg på spol/play/stop-knappene reagerer kamera og gjør hva jeg sier. Men får fortsatt ingen film inn!

 

Begynner å bli rimelig frustrert nå og tenkte jeg skulle høre med dere før jeg klikka i vinkel på Sony. Har lasta ned siste driverne til lydkortet og har SP3 til Win2k.

 

Kan noen hjelpe!?!?!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...