fxwz Skrevet 22. september 2005 Del Skrevet 22. september 2005 Skal skrive ett kåseri om norsk matkultur, og jeg føler at jeg har ett sinnsykt dårlig utgangspunkt. For det første så har jeg aldri lest eller skrevet noe kåseri, og vet knappt hva det er, samt at jeg ikke kjenner noe særlig til norske matkulturer, så jeg hadde satt pris på om noen gode sjeler i Norges land kunne ha gitt meg litt starthjelp! Lenke til kommentar
MrQuote-on-Quote Skrevet 22. september 2005 Del Skrevet 22. september 2005 Kåseri var min favorittform på skolen. Det som er så bra med den er at du ikke trenger å vite hva som er karakteristisk for den, det eneste som teller er at et kåseri skal være noe muntlig, det skal være som om du fortalte det selv. Klarte meg i alle fall med den kunnskapen om formen kåseri Norsk matkultur: Pinnekjøtt, smalahove, lutefisk, tørrfisk, elgsteik, lefse... og mye mer. Søk på google på disse. Lenke til kommentar
bfisk Skrevet 25. september 2005 Del Skrevet 25. september 2005 jonmagne: et viktig poeng med et kåseri er at det bør være samtidsrettet og morsomt. Hvordan pinnekjøtt osv passer inn her er vel noe usikkert. Grandis for the win! Lenke til kommentar
Snublefot Skrevet 25. september 2005 Del Skrevet 25. september 2005 Syntes det var et bra emne jeg! Masse å skrive om. Garantert du finner mye på nettet oxo til inspirasjon....=) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå