Gå til innhold

Enkleste klassen å spille


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Warrior er vel det enkleste. Bare løpe inn i en klynge med mobs, og vente til at han har drept alle. Ektremt enkel i pvp i forhold til andre klasser. Etter min mening, er det litt ensforming, men det er mange som like warrior pga. deres høye overlevelse rate og damagedealing.

looool :p

 

 

neida. Warrior er utfordrende, enkel å spille og vanskelig å mestre som det heter.

 

Shaman og rogues er vel lettest, eller hunter.

Lenke til kommentar

Paladin er VELDIG tilfredstillende å spille for en nybegynner i starten. Da kan man nemlig kurere seg selv, så man slipper å dø så ofte (noe som betyr at den nye spilleren ikke går lei - veldig kjekt). I tillegg er det bare hack-n-slash i begynnelsen, men vanskelighetsgraden vokser med spilleren.

 

Jeg ville iallefall gått for paladin for en total nybegynner! :)

Lenke til kommentar

som første char er warrior ok for de tåler juling og skjer ikke så mye med skills før hu har evnt levela 10......... hunter også ikke så lett for og dø+ at jenter jeg kjenner synes det bare er sååååå kult og ha en tiger som pet....hehe :p warrior blir kanskje litt vanskelig etter hvert ..men det blir alle...prøvd meg som priest engang huff det var kjett det.. :no:

Endret av usæl-gesæl
Lenke til kommentar

hallo er du jente er alle classene easymode

bare få henne til å velge charname "wowgirlXX" (xx = alder) og hun vil alltid bli forfulgt av 4 lvl 60 som passer på henne

 

Edit hvis jeg skal være litt seriøs har jeg prøvd 2 andre klasser over lvl 30, mage og rogue, og vil anbefale rogue rett og slett fordi det er så utrolig mange måter å slippe unna på, 1 add no biggie .. 2 adds evasion .. 3 sprint .. 4 adds vanish

Endret av Haku
Lenke til kommentar

Å spille en klasse opp til level 10 tar ikke mer enn to-tre timer. Selv om det ikke er allverden, får man en viss formening om hvordan klassen er å spille og hvordan den fungerer.

 

I begynnelsen vil jeg si at de fleste klasser er relativt enkle. Har en av hver nå (bortsett fra paladin, usj), og ingen av dem var nevneverdig vanskeligere enn andre. Rogues, warriors og shamans har det kanskje ørlitegrann lettere pga mye skade.

 

Edit: navn kan ikke innholde tall.

Endret av psilocybe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...