Gå til innhold

Bærbar i militæret


L03VIk

Anbefalte innlegg

Reiser til Heggelia i indre Troms 21.08.2002.... (I am so luuuuuckyyyy.... britney spears, red.anm :smile:)

 

Lurte på å skaffe meg bærbar, men vet ikke om det blir vel nerdete...

 

andre som skal/har vært i militæret (i dette milleniummet..) som har tanker om det å ha med seg bærbar....

 

hva med konsoller, lever de fremdeles godt i det kongelige norske forsvar?? Har aldri hatt konsoll før (ups, hadde vist en SEGA Megamaster II), så jeg vet ikke om jeg gidder det... blitt så vant med PC...

 

Fint med mer eller mindre seriøse tilbakemeldinger...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det spørs jo egentlig hva du skal gjøre der oppe da..

I staben f.eks. så er det mer vanlig med slike ting.. Men skal du fungere som noe mere "krevende" så spørs det egentlig om du får tid til sånne ting :wink:

 

Bare pass på at du alltid har det låst inn i skapet ditt..

 

Bare et lite tips fra en nylig dimmitert mp-soldat :smile:

Lenke til kommentar

Bare ta med deg det aller nødvendigste når du møter opp første gang.

 

Sjekk ut forholdene og ta med deg det du har lov til neste gang du kommer hjem fra perm...

 

Skal i armyen nå jeg og... Men jeg har da litt tid igjen da :smile: 22. oktober skal jeg inn :smile: Kjedelig å være igjen når alle andre har reist...

Lenke til kommentar

De pleier å være strenge i rekrutten. 3 første måneder. Etter det går det meste greit, bare det ikke bli rot av det. Lås det inn som mannen over sa. Var selv i Rusta leir(nabo til Heggelia) og vi hadde tv, video, psx, toastjern og kaffetrakter stående på rommet. ingen problem. Gjør i allefall den mørke vinteren der oppe litt lysere.

LYKKE TIL.

Lenke til kommentar

Var i heggelia leir som sambandsoldat, tror neppe du får lov til å ha bærbar (om det så er i skapet) den første måneden, vi hadde i allefall strenge regler (varierer nok litt) på det. Kom inn i august jeg også og vi måtte vente til Jul med å få tv på rommet. Men det er ingen dum ide med pc, se film , spille på.. Var et par som hadde det da jeg var inne. Konsoll var det veldig mange av.

 

edit: var inne i 2000 (bare såvidt innenfor kravet)

 

 

[ Denne Melding var redigert av: snorren på 2002-08-15 01:58 ]

Lenke til kommentar

Var på Setermoen for noen år siden (ikke langt fra Heggelia). Som tidligere nevnt, vil jeg anbefale deg å vente til etter første perm med å ta med Pc'en og eventuelle konsoller opp til leiren. Dette fordi det skjer mye i rekruttperioden, samtidig som du kan sondere mulighetene for å ha en maskin der oppe.

 

Hos oss var det et par stykker som hadde med seg bærbar, og dette bød ikke på noen form for problemer. Det er masse dødtid på kveldene og i helgene, hvis du ikke finner på å dra på byen i Tromsø (noe jeg anbefaler på det sterkeste :smile: )

 

My .02$,

 

Magnus.

Lenke til kommentar

Det er ikke nerdete med PC i førstegangstjenesten. Det er smart.

 

Jeg og mange andre hadde med oss PC nordover. Noen hadde med seg pysete laptop'er mens andre hadde med seg skikkelige saker. Det var jo seff de som tok med seg begge deler og da :grin:

 

Som nevnt av de andre så er det ofte strengt den første mnd eller 2, men etter det var det for oss å bare ta med så mye 737'en til Braathens maktet.

 

Som du ser på bildene ved url'en nedenfor så var det nok av maskinkraft på brakka :smile:

 

http://home.online.no/~minjanyg/filer/militar/

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: ryback på 2002-08-15 02:44 ]

Lenke til kommentar

Jeg hadde ventet med å ta med bærbar til etter rekrutten. Mange personer inn og ut i tillegg til alle som blir sendt hjem til mors forkle, lettere kaotiske tilstander og plutselig kan den være borte. I tillegg til skaphysteriet(brettekanter osv) og da kan en bærbar kan være i veien.

 

Når du er ferdig i rekrutten var det i hvert fall der jeg var (Andøen) ikke skapsjekk på hele året så da kan en være kreativ med hva en har i det. Feks. sprit i pringlesbokser osv.(Ikke det at jeg hadde bruk for det med turnus, men andre hadde mange pringlesbokser)

 

så lenge du holder orden og ledningene ikke flyter går det sikkert greit.

Lenke til kommentar

sitter i skrivende stund å taster på min bærbare. og gjett hvor jeg er? jo,indre troms..jeg må si at denne maskinen har hjulpet meg mange mørke vinternatter.

her har vi fått kantinen til å betale for en dobbel isdn linje. kan med hånden på hjertet si at det har blitt en del cs.

så hvis du har mulighet for det, er det bare topp med pc i militæret.

Lenke til kommentar

Jeg var inne nå foregående år på Setermoen. Kjøpte pc i første permen og dro den med oppover, har vært helt genialt å ha. Vi var etterhvert... ganske mange som hadde det der oppe. i eskadronen.

 

Hadde den tilogmed ut på øvelser siste halvåret, men da på eget ansvar. Skal nevnes at jeg hovedsaklig befant meg i KO i en RA-BV206 eller kjørte. Ganske greit å ha noe å gjøre på når man sitter der 12 timer i døgnet, og kjører i 6.. ihvertfall. :smile: Lett å sovne etter å ha hatt det slik i 2-3 uker.

 

Men som alle andre også har sagt, se ann folka på rommet og troppa(regn med å bytte rom et par-tre-fire ganger da men..) - og vent til første eller andre permen. Du har uansett ikke tid til å bruke den i starten. :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...