Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jon's tråd om kjærligheten


Anbefalte innlegg

Ikke alle jenter liker gutter som er uhøflige og frekke i munnen og ikke alle gutter liker jenter som "bare" er søte og snille.

6075413[/snapback]

Indeed.

 

Bad girls ftw. :green:

(og da mener jeg ikke bad som i ond, men som i... vel, noen som driter i hva andre mener, går sin egen vei, osv...)

 

Forresten, liker bad girls gutter som er søte og snille? :p

6075450[/snapback]

 

Jeg tror det er mye sant i det SirWinston og crea8ive sier. Det går begge veier. Bad boys - nice girls og omvendt. Er sjeldent man ser "bad" girls med "bad boys". Hadde et par som var sånn i klassen min. Varte omtrent i et par uker så sa det stopp. De skulle alltid være enda mer kjekkas enn motparten og til slutt gikk det heeelt over stokk og stein :p

 

Jeg har litt på følelsen at en partner man holder ut med, er en som fyller ut de sidene ved deg som du ikke har/ikke viser så godt. Er man for like syns jeg det blir kjedelig i lengden. Det må være noe nytt og spennende ved den andre, som du ikke har selv.

 

@TLZ: Etter jeg ga faen i hun jeg har prata mye med de siste par månedene har jeg begynt å prate med ei fra Iran (oppvokst i Norge og lol, hun ligner faktisk litt på aylar :p). Vet ikke helt åssen du definerer bad girl, men hun stikker seg ut blandt mengden for å si det mildt. Og det er jævelig gøy og spennende iblandt. :p

 

Edit: @Smeboe: Jeg er ikke helt enig i det du sier om MyBigMouth. Det er fullt ut mulig å kapre noen av de mer attraktive damene selv om man ikke står først i gjengen. Har man utseendet med seg, men kanskje er litt sjenert, så er det mange jenter som syns det er søtt. Men det handler om å gjøre det riktig, å ikke forbli bakerst, men å gå rundt gjengen og bort til noen å begynne å prate. Det spiller ingen rolle om man står først eller bakerst. Er det å åpne kjeften som er viktigst.

Endret av Feh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette blir feil i mine ører. Det SirWinston på en veldig klomsete måte prøver å få frem, er måten enkelte mener man bør spille for å få jenter til å legge merke til deg. Men dette er bare viktig la oss si de 20-30 første minuttene man prater med henne, kanskje enda mindre. Etter dette blir jenta mer og mer kjent med den virkelige deg, som du aldri klarer å skjule, uansett hvor mye du prøver.

 

Å spille tøff og overfladisk tiltrekker seg overfladiske jenter. Kun ved å være seg selv vil man tiltrekke seg den som virkelig er interessert i deg. Å spille en annen tiltrekker seg jenter som er interessert i en annen.

 

Det er ikke problem å skjule den man virkelig er, såfremt man er dyktig nok.

 

 

Det ble jo snakket i går om hvor viktig det var at man pratet mye på første date.

Dating er oppskrytt og villedende. Skal man få et inntrykk av en person bør man omgås i vanlige situasjoner, som med venner, i sosiale aktiviteter o.l. Jeg har vært på mange dater, men de sier meg fint lite om den jeg dater, i forhold til å obsrvere en jente sammen med andre. Trengte ikke date for å finne min drømmejente. Dater ender stort sett opp i at man spiller en annen enn man virkelig er.

 

Og man klarer ikke å prate mye med en jente hvis en ikke klarer å være seg selv.

Jeg har aldri pratet mer med jenter som den 16.mai jeg og en kompis utga oss for å være Brann spillere. Så der er jeg dypt uenig. ;)

 

Så allerede på første date får jenta godt innblikk i hvordan du er som menneske, her er mye av skuespillet over. Det blir altså ingen forhold basert på en "fake" personlighet.

Det er stort sett her skuespillet begynner.

 

Så, for å oppsummere kort; Det hjelper ikke å være seg selv hvis ingen vet hvem du er. Da heller være en annen en kort stund, skape spenning, og etterhvert avdekke mer og mer av seg selv, akkurat som du etterhvert avdekket mer og mer av handlingsgangen rundt Alastors forsvinning.

6075840[/snapback]

 

Stol på meg, det er ikke ved å leke spennende eller mystisk man finner den rette jenten. (med unntak av personer som naturlig er spennendes og mystisk).

 

Skal man finne den som er rett for seg selv så er det en ting som gjelder, vær seg selv. Eneste grunnen til å endre seg selv er om man ikke liker seg selv, men det er en annen diskusjon.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Tja, det var kanskje ikke kjærlighet da, men men...

I dag spilte vi fotballkamp mot Gimletroll, under oppvarmingen løp vi langs siden (som vanlig). Etter hvert begynte noen jenter å plystre etter oss mens vi løp, det var da en av vennene mine som sa at det var han de plystret til. Så da løp han alene opp, men det var ingen reaksjon på jentene.

 

Men når jeg prøvde meg, ble det slengt noen kommentarer og plystrelyder etter meg. Var litt morsomt og se på vennene mine da. :p Måtte sette meg ned å prate med dem til treneren vår sa at jenter trener man seg ikke på, man sjekker dem. Var utrolig morsomt og se på alle lagkameratene og jentene da :p

Lenke til kommentar
Kan noen venligst skyte meg. Har gjort det verste jeg kan gjøre, nemlig å ikke kjenne igjenn dama jeg sku prate med når ho satt lage noen venniner. Var overnervøs og stotra ut et hei og alle smilte men da jeg ikke kjente hu igjen,hjernteppe nesten vart redd av alle folkene, sa de alle at ho va ute og bla bla bla. Da jeg fikk kommet meg ut å lufta meg litt å skjønnte tabben , dro jeg tilbake for å unnskylde meg men da va ho nu ikke dær sa de andre, og jaga meg ut. Vart nu skikkelig deppa før den sinnsyk store tappen min jeg har gjort, var jo litt forelska og så dreitt æ mæ så ut. Huff ska aldri mer utsette meg for den torrturen der igjen, kor dum går det ann å bli  :cry:

Huff må vel prøve igjenn med noen andre, når æ endelig ska ta å gjøre litt mer ut av ting så driter jeg meg helt ut. Er nå og første gang jeg prøver å ta kontakt på den måten, alt for nervøs alt for mange folk ikke is i magen i det hele tatt. Er vel bare dum...

6077895[/snapback]

 

Satte den i deppetråden først men passer vel kansje her og, er jeg helt ute å kjøre nå? Føler meg ikke så bra lenger, går vel ikke ann å gjøre ting stort værre.

Lenke til kommentar

Sist helg besøkte jeg ei vennina av meg. Liker henne ganske godt nå, og er nyskjerrig på om hun liker meg, men vil ikke spør rett ut, og lurte på det kunne gå å spør feks:

 

"Får jeg spørre om noe? Tror du det kan bli noe mellom oss eller?"

 

Og en ting til, er det idiotisk å spør om melding/MSN? Hun bor 5mil unna, og det er litt langt på en måte...

:shrug:

Endret av fUzZy^
Lenke til kommentar

Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg noe på gang med ei... skrev for noen sider siden, men så har det seg slik at jeg har litt kontakt med ei jeg dreiv med på russetreffet i helga, jeg trodde det ikke skulle bli noe mere, men så merker jeg også at jeg liker ho å... Og da får jeg dårlig samvittighet, føler som jeg driver med to stykker på en gang... men så liker jeg også begge... :ermm:

Lenke til kommentar

Bah, trodde aldri jeg skulle komme til å skrive i denne tråden, men faen heller. La gå.

 

Det har seg slik at jeg sliter med en del angst av forskjellige sorter. Tvangstanker og tvangshandlinger er noe jeg heller ikke er ukjent med. Det er mer noe jeg er oppvokst med. Saken er at disse problemene dekker over andre følelser, gode følelser, som for eksempel forelskelse og den evnen mange har til å forelske seg. Nå, etter 4 år uten å ha vært forelsket i noen, tror jeg følelsen er på vei tilbake. Men hvordan kan jeg vite at det er ekte og ikke noe jeg innbiller meg?

 

Jenta det er snakk om går i klassen min. Jeg har pratet lite eller ingenting med henne frem til for noen uker siden. Da spøkte jeg en del med henne i gymen. Vi snakket og lo litt. Sånn som mange ofte gjør, uten at det betyr noe som helst. I de neste dagene har vi pratet mer og mer, ikke veldig mye, men mer, og jeg har virkelig fått opp øynene for denne jenta. I dag satt hun seg til og med ved siden av meg, helt nærme, og det ga meg en god følelse.

 

Det skal sies at det var trangt om plassen der vi satt, men det ble no slik da. Og vi satt, som mange ganger før, og småpratet. Senere på dagen hadde vi gym og det ble litt, hva skal jeg kalle det, flørting som oppstod. Greit nok tenkte jeg, dette var kos. Utover dagen begynte jeg bare å tenke mer og mer på denne jenta. Hun er søt/pen, har en nydelig kropp, er ikke bimbo, hun er hyggelig og jeg føler vi har en god kjemi.

 

Nå tenker jeg på henne hele tiden. Jeg tenker på hvordan hun og jeg kunne ha hatt det sammen. Og da tenker jeg ikke på puling, som mange kanskje tror, men bare det å få nærhet av et annet menneske man virkelig liker. Jeg ser for meg henne og meg, dagdrømmer, osv. Nå, i natt, sliter jeg litt med å sove. Jeg vet at hun er singel og alt, men jeg vil liksom ikke bare kjøre på. Da tror hun sikkert jeg bare vil ha henne til sengs. (Det er mange slike folk på skolen).

 

Spørsmålet nå er rett og slett om jeg er forelsket? Eller er det bare det at jeg savner den følelsen så inni hampen mye at jeg bare fant en random å like? Jeg har opp igjennom hatt en del jentevenner, ei kjæreste, men etter de siste årene har det blitt betraktelig mindre av dette. Det har jeg selv skylden for. Men jeg trenger råd. Hvordan går jeg frem med denne jenta? Hvordan kan jeg vite at hun flørter tilbake? Beklager for langt og for mange kanskje et uinteressant innlegg, men vil gjerne ha litt tilbakemeldinger. Takk.

Lenke til kommentar

Er ikke sikkert du har blitt forelsket, men det virker som du har falt for henne hvertfall :) Det er forskjell på det.

 

Jenter tror ikke alltid at du bare er ute etter å pule hvis du er frempå. Det spørs åssen du nærmer deg henne. Finn på noe på fritiden etc. trenger ikke være noe spesielt egentlig. Bare du er med henne. Men ikke begynn å tafs på henne første gangen liksom så går det nok bra :p

 

Spør om hun blir med på å finne på noe en dag. Sier hun glatt ja er hun hvertfall interessert i å bli bedre kjent med deg.

Lenke til kommentar

Takker for kjapp respons! Det setter jeg umåtelig stor pris på. Føler du svarte godt på en del av spørsmålene mine. Men da lurer jeg på en litt annen ting. Hvor lang tid skal det gå fra man faller for noen/forelsker seg i noen, til man i det hele tatt ber de med ut? Finnes det noen minimumsgrense?

 

En annen sak jeg sliter med er dårlig selvtillit. Jeg skal ikke whine om det her nå, det skal dere slippe, men hvilke tegn på henne, som jente, indikerer at hu faktisk er interessert i å bli bedre kjent? Er det noen fellesnevnere som alltid går igjen? Tenker da på ting de sier, gjør osv. De er jentene btw. :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...