Gå til innhold

No signal når pcen er av


karlstorpet

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg kjøpte nylig et nytt HK og et billig skjermkort (siden det ikke var noe onboard), det ser ut til å fungere helt fint bortsett fra et lite irritasjonsmoment: Når jeg skrur av pcen så dukker det opp en blå skjerm med en rød/blå/grønn/grå firkant som hopper rundt der det står "NO SIGNAL".

 

Ikke noe stort problem men litt irriterende å måtte skru av skjermen hver gang jeg skrur av pcen. Noen forslag til hvordan jeg kan unngå dette?

 

For orden skyld:

Skjermkortet er Sapphire Radeon 9250 og skjermen er en "gammel" packard bell 15"LCD

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei..

 

Jeg har det samme "problemet" med skjermen min også men du kan jo stille på hvilemodusen på skjermen da, da blir den svart etter f.eks 20 min å da slipper du å irretere deg...

 

Litt oftopic: Hvordan fungerer skjermkortet ditt?? Noen problemer? Kan man spille spill på det som gta vice, cs 1.6, og andre enkle spill?

Lenke til kommentar

Har ikke funnet en løsning enda. Fant ikke helt ut hvor den hvilemodusen du siktet til er. Mener du under power options og at man velger turn of monitor after 20 mins? da blir den ikke svart.. Eller mener du på monitoren? Fant ikke noe som tilsvarte hvilemodus.. Jeg kan jo forsåvidt kanskje bare bruke sort skjerm som skjermbeskytter..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...