Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

eBay...

 

No shit, men jeg aner ikke kvaliteten på de Kina-viftene. Hadde vært greit å kjøpe kvalitet fra norsk forhandler når jeg først skal bytte de.

 

--

 

Flere enn meg som er skuffet over årets Macheist bundle?

 

http://macheist.com/

 

Er faktisk ingen apps der som fanger interessen min. Evernote Pro er jo kjekt, men ikke nok til at jeg orker å droppe $25 for å sikre meg det, da jeg egentlig ikke trenger Evernote... :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ett av problemene med Safari, som forøvrig er veldig irriterende, er at når man har "for mange" faner åpne samtidig får man piler på siste fanen man må trykke på for å få se resten.

 

1286939.jpeg

 

1286940.jpeg

 

Noen som vet om det er en plug-in eller noe man kan gjøre for å unngå dette?

 

Ingen som har samme "problem" som meg, og/eller kanskje har en løsning?

Lenke til kommentar
Flere enn meg som er skuffet over årets Macheist bundle? http://macheist.com/ Er faktisk ingen apps der som fanger interessen min. Evernote Pro er jo kjekt, men ikke nok til at jeg orker å droppe $25 for å sikre meg det, da jeg egentlig ikke trenger Evernote... :p

 

Er ikke superimponert, nei - men Evernote premiumen min er expiered, så blir vel MacHeist-bundle. Sam and Max og Bioshock er fine bonuser.

Lenke til kommentar

Har en liten sak..

 

Har 700GB lagret på mac'en som er HD filmer over 4GB. Ønsker å sette inn en SSD og benytte en ekstern harddisk til å lagre ting som filmer, musikk, etc. Men da må isåfall den eksterne harddisken være NTFS, og da kan man ikke skrive kun lese. Er det kun så enkelt at man kan gjøre et par tweeks så går det problemfritt å skrive også? Ønsker at det skal være en enkel og stabil løsning å kunne benytte eksterne harddisker som igjen gjør at jeg kan oppgradere til SSD.

 

Takk på forhånd.

Lenke til kommentar

Dersom du bare skal bruke den eksterne harddisken med Macen, kan du jo bare formatere eksterndisken i HFS+. Dersom du vil bruke den med Windows-maskiner også, formater i ExFAT. Dersom du av en ellerannen grunn MÅ ha NTFS på den, fungerer Tuxera NTFS fint til slikt.

Takker for svar.

 

Har nå vært å kjøpt en WD My Book 2TB harddisk. Men får "error code -36" når jeg overfører filer. Utrolig irriterende! Har prøvd å formatere til flere format, sjekka rettigheter, repair. Tatt en solid runde på google men finner ingen løsning som funker?? :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...