Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Du må nesten kalkulere inn prisen for Apple Care Protection Plan også, for kun et eneste år med garanti er veldig snaut og med tanke på at knapt noe som helst i Retina modellen er mulig å bytte for en sluttbruker så blir det å leke med ilden.

 

Fordi reklamasjonsretten ikke finnes?

 

 

EDIT: Så det var snakk om kjøp i USA. Kjøp AppleCare, ellers er du økonomisk fucked om noe feiler etter det første året.

Endret av Heilage
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du tapping aktivert på styreflaten? Skal bare være vanlig dobbelttrykk på navnet til sangen. Jeg har også nyeste Spotify og OSX. Fungerer fint her.

 

Tapping er selvsagt aktivert. Og trykking har jeg også forsøkt mang en gang. Sangen markeres, men det er umulig å starte. Må da enten høyreklikke eller bruke enter-tasten. Fryktelig tungvint og irriterende.

Men nå ser det ikke ut til at det bare er Spotify hvor det er problemer. Også i Chrome er det ikke alltid at trykk/tapp på styreflaten fungerer. Irriterende når jeg må trykke på to og tre og fire ganger på en link før maskina endelig reagerer og åpner linken.

 

Et annet problem jeg har går på Airport Extreme / Time Capsule. Jeg har en slik, kjøpt sist vinter. Den krasjer bestandig når jeg prøver å laste filer av størrelse over noen få megabyte (sist gang var en fil på 10 MB) til/fra Windows 7-maskiner. Fryktelig irriterende dette også, og medfører at den i praksis er ubrukelig mot mine Windows-maskiner. Noen andre med tilsvarende problemer, og forhåpentligvis løsningsforslag? Å bytte den ut med en ny Time Capsule hjalp ikke. Samme problemet der også.

Endret av wirrumsen
Lenke til kommentar

Om man ikke har behovet for 512GB SSD kontra 256GB så ville jeg ikke gått for den dyrere utgaven nei, spranget fra 2.3GHz til 2.6GHz er ikke allverden og du må faktisk spesialkonfigurere maskinen med 2.7GHz om du ønsker en prosessor med litt ekstra cache som gjør prisenlappen enda dyrere.

 

Hva disse OWC SSDene du kan importere og sette inn i en MacBook Pro 15" Retina angår så ville jeg aldri ha giddet det, koster endel når du legger på moms og avgifter og du har jo en langt mer driftsikker og testet SSD iform av Samsung SSDene som følger med, kontra det å begynne å styre med OWC sine. Er jo ikke uten grunn at Intel og Samsung blir sett på som to av de mest habile SSD produsentene på markedet for tiden for de som vil ha en problemfri SSD.

 

 

 

Skal du først ha noen annet enn basismodellen så ville jeg kjørt en spesialkonfigurert variant av basismodellen med 2.7GHz prosessor med ekstra cache og 16GB RAM, dette blir fremdeles billigere enn å gå for den dyrere modellen som i all hovedsak bare gir deg en dobbelt så stor SSD og lite annet.

Lenke til kommentar

Hoy!

 

Har en liten nøtt til dere. Har en MBA med Office 2011. Når jeg skal åpne outlook står den bare å laster. "Laster identitet" tror jeg den står på. Stod over natten uten at noe skjedde. Skulle ha slettet en konto inne i Outlook som går mot en exchangeserver som ikke eksisterer lengre. Har ikke lisensen liggende, så jeg lurte på om det er en måte å fikse dette på uten å reinstallere Office.

Lenke til kommentar

Lite longshot her, men er det mulig å få Itunes med på notene (pun intended) når det gjelder FLAC filer? Er nå på Windows platformen, men spør her likevel :p

Nei, men du kan konvertere filene til ALAC (Apple Lossless).

 

Jeg bruker XLD, som er gratis og et veldig enkelt program. Krever litt jobb om du har et stort antall FLAC filer, men er verdt strevet.

Lenke til kommentar

Er kompatibilitet over flere plattformer det du er ute etter så er vell WAV(E) tingen selv om det har elendig komprimering. Apple Lossless har vell faktisk bredere støtte når du tenker maskiner, musikkavspillere osv enn FLAC og nå som ALAC har blitt åpenkildekode så tror jeg ikke det blir mindre utbredt i fremtiden.

Lenke til kommentar

Hoy!

 

Har en liten nøtt til dere. Har en MBA med Office 2011. Når jeg skal åpne outlook står den bare å laster. "Laster identitet" tror jeg den står på. Stod over natten uten at noe skjedde. Skulle ha slettet en konto inne i Outlook som går mot en exchangeserver som ikke eksisterer lengre. Har ikke lisensen liggende, så jeg lurte på om det er en måte å fikse dette på uten å reinstallere Office.

 

Har vært borti dette før. Litt forskjellige måter jeg har greid å løse det på fra tid til annen, men du kan prøve dette:

 

Lukk Outlook. Bytt navn på mappen "Microsoft User Data", bare legg til et tall på slutten eller noe liknende. Start maskin på nytt. Åpne Outlook, la den jobbe ferdig og lukk igjen. Slett den nyopprettede Microsoft User Data-mappen, og bytt navn tilbake igjen på den gamle. Restart maskin og åpne Outlook.

Lenke til kommentar

Eller, prøv å holde inne OPTION (eller kaller dere det ALT?) knappen når du fyrer opp Outlook. Da skal du få et valg hvor du kan reparere/gjenoppbygge databasen. Litt usikker på om eller hvordan det funker hvis det ikke er en Exchange-konto.

 

Uansett bruker jeg Apple mail på min Mac. Synes den er MYE (MYE MYE MYE) bedre enn Outlook.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...