Gå til innhold

Portering og kontantkortsaldo


Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp kjøpt meg ny mobil og bundet meg til Tele2. Spurte om jeg kunne ha samme nummer som jeg har idag (Hello/Sense), og han på Elkjøp sa ja - uten å gi annen informasjon. Vil jeg få tilsendt simkort i posten? Og kan jeg på noen måte bruke telefonen før jeg får simkort? Det er litt kjedelig å ha kjøpt ny mobil, men ikke kan utforske den... :cry:

 

Jeg har fra før kontantkort. Vil saldoen min på denne kontoen da bli slettet når dette nummeret blir tatt i bruk hos tele2? Litt dumt i såfall siden jeg har ca 400kr inne....

 

 

Noen som kan gi meg informasjon ang portering?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du oppga mobilnummeret ditt og skrev under på at du ønsket portering vil du, når du mottar ditt nye simkort, også få beskjed om nå det nye kortet blir aktivert. På dette tidspunktet vil ditt gamle simkort slutte å fungere. Hvis det ikke er noen problemer med kredittskjekken kommer det i posten i løpet av en ukes tid.

 

Din tidligere operatør skal også tilbakeføre utestående saldo hvis du ber om det, men de kan kreve et gebyr. Andre operatører tar 50-100 kroner for dette. Hør med Sense.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...