Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor ADSL: Ingen fare !


Anbefalte innlegg

Som jeg tidligere antok viste det seg at Telenor ikke skulle gjøre om alle ADSL produktene til bruksbasert betaling.

Det nye produktet er nå et produkt i TILLEGG til de eksisterende produktene.

Dvs. de som er fornøyde med det de allerede har må ikke betale for hver nedlastet dataenhet.

 

"Med Nye Online ADSL ønsker Telenor Plus primært å gi et tilbud til kunder som kan tenke seg ADSL, men som til nå synes dette har vært for dyrt. Slik imøtekommer dette produktet behovene mot nye kundesegmenter," sier direktør Knut Haakon Nilsen i Telenor Plus.

 

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Vice på 2002-08-13 13:08 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

OK. greit at den nye ordningen ikke berører eksisterende kunder. Men synes ikke tilbudet var så mye å slenge tennene i veggen etter..

 

Kr. 349,-/måned for én GB nedlasting med makshastighet 704kb, og 64kb etter det er egentlig ganske dyrt. Hadde tjenesten kostet 100-150 så.. Men har man muligheten for det, og vet at man skal ha bredbådn en stund, ville jeg heller gått for et NGT abonnement med et par års bindingstid. Bravo til 398 gir mer for pengene...

Lenke til kommentar

Start ikke festen for tidlig - det står absolut ingen steder at dette er et "tilleggs-produkt" - og om så var så kan dere være 99% sikre på at Telenor vil sørge for ytterligere inntjening på "storbrukere" (dvs. stort sett ALLE) ved å heve prisene på ubegrenset bruk.

 

Hvordan de kan forsvare en sånn politikk er for meg ganske uforståelig - men dette er jo Norge; her behøver man ikke ha rot i virkeligheten for noen avgjørelser; vi bare godtar og trekker på skuldrene..

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke helt argumentet at dette er et tilbud for de som tidligere kunne tenke seg ADSL men synes det er for dyrt. Det koster jo det samme som for et 384/128 abonement uten volumbegrensning. Denne gruppen som de prøver å rette seg mot (som surfer mye men laster ned lite) greier seg fint med 384. Og da har de et bedre tilbud siden de ungår å plutselig bli strupt ned til 64k mot slutten av måneden.

Lenke til kommentar

I henhold til Telenors produktsider koster et abb. med 385 kb nedlasting kr. 450. Så det er 101 kroner å spare DERSOM man klarer seg med 1 Gb i måneden... Men hiver man på nattsurf, så er man oppe i kr. 398 kr. måneden, nøyaktig det samme som NGT fri bruk med et par års bindingstid..

Lenke til kommentar

Poenget er at dette nye "tilbudet" ikke gangner kunden i stor grad, men heller Telenor som får det til å VIRKE bedre. De som kommer til å lokkes av dette tilbudet er de som ikke bruker internett i stor grad, og dermed kunne de spart en del penger på å fortsatt bruk ISDN/Modem. Det er da ikke ofte bestemor overfører film gjennom e-posten, er det? Ved lite bruk er ikke den hastigheten noe must allikevel. Da ville jeg heller spyttet i noen kr ekstra og hatt muligheten til å bruke linja MAX. Men men, kan jo være greitt for visse grupper. Bra de ikke har gjort noe med de fri-bruks abm....enda...

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-13 14:28, smetho skrev:

Wotan: Man må ha et internett-abm i tillegg ja. Dette blir vel en 100kr ekstra :smile: Men nevner de noe om det i reklamen? Neeeei... :smile:


 

Sef. ikke. :mad:

Skal aldri ha noe mer Internet relatert fra Telenor. Bytter alt det andre etterhvert også, når muligheten byr seg.

 

Var kunde der i flere år, og når jeg sa opp abb. mitt så var det bare greit for de. Fikk ingen spørsmål om hvorfor eller noe som helst.

Gikk for ADSL fra ADSL.NO og angrer ikke. Samme pris som hos T men med fast IP + at jeg kan koble hva pokker jeg vil på linja.

De leier fra T da, så jeg har tlf fra T i tillegg.

 

[ Denne Melding var redigert av: Wotan på 2002-08-13 14:39 ]

Lenke til kommentar

De regnet litt på hva det ville koste å miste ca. halvparten av abb. og merkelig nok fant de ut at det var god butikk å beholde oss.

 

Med det "nye ADSL" klarer de kanskje å få 4-5 "nye" kunder...toppen !

 

Kommer selv til å bytte til BlueCom når bindingen opphører - nåværende leverandør er for uberegnelig...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...