Gå til innhold

Mage - tråden, diskuter her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spiller selv 8/42/11.

 

Jeg trenger ikke Pyroblast, Blast Wave eller Dragon's Breath. Dessuten trenger man kun èn mage med imp. scorch, og det er en annen i guilden. På den måten kan jeg få 3 poeng i arcane concentration, uten å ofre noe som helst dps.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar
I got him, i got him....hes going down...hes dead, almost dead...WTF ICEBLOCK!!!...ehh im dying guys...im dying............im dead.

Beste kommentaren jeg her hørt på VT. Huff jeg fikk latterkrampe da jeg hørte en arena maten si det.

Endret av Lednar
Lenke til kommentar
Skal kverke Al'ar i morra, å han er jo immune til fire, så tenkte å specce arcane. En i guilden er specca sånn. Er den grei, eller bør den endres på? Har jo stregt talt ikke bruk for noe anna i frost eller fire?

 

Trenger sikkert ikke specce arc / frost med mindre dere virkelig sliter med DPSen. Vårt first kill var med 4 fire mages =P Hvis du vil bruke 100G på respec for en fight gå enten full frost eller 40/0/21 imo. Hvis dere er 3 mager eller mer kan gjerne en specce 5/5 Winters Chill og resten 40/0/21 for syk dps = )

 

EDIT: 61/0/0 er crap..ingen bruker en ren arcane rotation i PvE. Du trenger bare 40 points i Arcane. Dessuten blir arcane først skikkelig brukbart med 2x T5 40/0/21 med en mage som holder winter's chill oppe er way to go = ) 250% dmg fra crits + AP + Icy Veins + trinket + 10% ekstra crit fra Winters Chill = syk, syk dmg.

Endret av futtbucker
Lenke til kommentar

Aldri prøvd den speccen selv, så kan ikke uttale meg. ;)

 

Level 365 i tailoring idag. Fikk masse netherweave fra guilden (har vært der 3 uker, kanskje) + masse bolt of netherweave, så sparte meg for masse, masse bry. Det vanskeligste var å få tak i nok runecloth, da jeg kjøpte ut alt på AH og fra alle andre, virket det som. (Istedet for å farme runecloth selv farmer jeg ting som er mer verdt og selger, og så kjøper jeg rc, bedre det).

 

Ihvertfall, nå er det snart spellfire-settet på meg. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...