Gå til innhold

Hva slags hår liker du på jenter?


Enelya

Anbefalte innlegg

Jeg foretrekker langt, svart hår, men unntak finnes alltid.

Litt sånn (sorry) satanisk aktig?

Iron Maiden = Black Metal av verste sort i dine øyne?

Jadda. <-- Ironi. Om du virkelig hadde kjent meg ville du visst at jeg mener at Iron Maiden er et bra band som jeg hørte på for noen år siden. Nå hører mest på Muse, BigBang, Turboneger osv.

 

Nok OT. Gå OT.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan jo svare hva jeg synes er fint paa gutter! Haar er btw utrolig viktig. Jeg kan nesten bli betatt hvis jeg ser en gutt som er fin paa haaret. Men synes halvlangt, gjerne moerkt haar er sinnsykt tiltrekkende. Litt saann skatestil. Og cirka annenhver gutt her i USA har det saa... :love:

Lenke til kommentar

Personlig så synes ikke jeg håret hennes var så pent. For det første så har hun sikkert egentig arfo, men har strekt det ut (Ikke at det er noe galt med afro, men du ser det i hvert fall der skillet er), og for det andre så så det veldig slitt og tørt ut hvis du ser nøye etter. Selve damen er fin, da. Synes egentlig det er litt småjuks å trekke frem musikk/filmstjerner. De får jo profesjonell hjelp til å fikse håret sitt hver dag. Hadde jeg hatt det så hadde sikkert til og med jeg sett bra ut på håret :p Uansett, naturlig er det ikke :) Du hadde sikkert ikke kunne dradd hånden igjennom det pga hårstylingsprodukter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...