Gå til innhold

The Outdated GW Guide. (TOGWG)


Anbefalte innlegg

Innholdsfortegnelse

 

Del en; Om professions/yrker.

Del to; Om PvP og informasjon rundt det.

Del tre; Lister og tabeller

a: Fame

b: Erfaringspoeng (XP)

c: Faction

Del fire; Uttrykk du vil møte på i/rundt spillet.

 

 

 

Del en; Om professions

 

Professions (Klasser, yrker, classes):

 

Alle yrker er i teorien like bra, men er ikke det alltid. Men nå skal vi gå raskt igjennom de forskjellige yrkene, og si hvordan de er i PvP og PvE.

 

Monk/Munk: En munks rolle i spillet er å helbrede andre, beskytte dem mot skade, eller gi hellig skade til fiender. Den blir stort sett brukt som healer, men også protector er mye brukt i PvP og PvE.

-PvE: Munken er den mest ettertrakdede i PvE. Du vil raskt og enkelt finne deg en gruppe som en munk. Du har alltid noe å gjøre, og er viktig og god.

-PvP: Også her er munkene ettertraktet. Du skal helbrede og beskytte dine lagkamerater mot skade. Du vil også enkelt få grupper å spille med i PvP som munk. Nå er smite-builds veldig populære også, så du kan også få en gruppe som en smiter.

 

 

Warrior/Kriger: Krigeren skal "tanke", altså ta skaden fra alle udyrene i spillverden du vil møte på. Det kan være vanskelig og finne en gruppe som kriger, da veldige mange velger dette yrket. Du er også meget viktig for gruppen i PvE, men det er ofte vanskelig å finne en gruppe som warrior!

-PvE: Du er meget populer i PvE, da det er du som skal ta all skaden. I tilleg skal du holde udyrene borte fra dine lagkamerater. Du er også den som må holde deg mest oppdatert til enhver tid. Du må kjøpe det beste utstyret du kan få med en gang, det er ikke like viktig for andre yrker.

-PvP: I PvP er det vanskelig å finne en gruppe som kriger. Men innimellom kommer det "builds" som krever krigere, og da tar det seg opp igjenn.

 

 

Elementalist/Elementhersker: Elementherskeren sin rolle er å gi masse skade til fienden. Enkelt og greit, du skal drepe fienden. Det er yrket som kan gi mest skade, og har mest energi. Elementherskeren har lett for å finne grupper, både i PvP og PvE!

-PvE: Du er populær her, og det forventes at du bruker "fire magic", som gir skade til amgne fiender på en gang. Så din rolle er enkelt og greit og gi skade til fienden.

-PvP: Hergår det stort sett i air magic, som gir mye skade til en fiende. Selv om også earth magic er litt populert. Du vill ikke ha så vanskelgi for å finne grupper som Elementhersker.

 

 

Mesmer/Hypnotisør: Hypnotisøren skal ødelegge for de andre. Enten ved å ta deres energi, forstyrre dem når de bruker spells. Er du en slik en som liker å gå andre på nervene, er dette yrker for deg. Derimot er det ofte vanskelig å finne grupper, og denne klassen er vanskeløig å spille bra.

-PvE: Du kan være veldig fin på vanskelig mission, men du vil ha problemer med å finne grupper. Spesielt starten, men late game er du veldig populer. Anbefalt å bruke Domination eller Illusion magic.

-PvP: Her kommer mesmeren til sitt rette sted. En god mesmer kan effetkivt ødelegge tre munker. Her er de ikke så vanskelig å finne seg en god gruppe. Domination magic er kraftig anbefalt. Men det er vanskelig å spille mesmer godt, men når du først lærer deg det, er det ekstremt moro!

 

Ranger/Ferdamann: Ferdamannen er pil og buens mester. Vi du stå på avskand og dælje til, velg ferdamann. Du blir reneserte "Aragorn". Du må som krigeren bruke en del ekstra penger på og alltid ha det beste utstyreret. Du er ganske populær, men kan ha vanskeligheter med å finne grupper.

-PvE: Du er helt gjennomsnittslig populær. Du brukes som en som henter creeps, og det forventes at du gir mye skade.

-PvP: Her har rangeren mange muligheter, du kan være en "spiritspammer", "trapper", "dmg dealer" og "disrupter" med mer. Du blir ofte brukt som toolbox. Det kan være litt trått å finne grupper, men det skal gå greit!

 

Necromancer/Åndemaner: Åndemaneren bruker onde krefter for å skade sine fiender, gi andre på laget "boosts" og helbrede seg selv. Åndemaneren har mye bra self-heal. Det er nok yrket som det er vanskeligst og finne en gruppe med, spesielt i PvP. Noe som er veldig synd, fordi de er meget gode.

-PvE: Åndemaneren kan gjøre mye morsomt her. Det blir forventet at han kan gi en god del skade, og holde seg selv i live en stund uten hjelp. Men det er vanskelig å finne grupper.

-PvP: Også her har åndemaneren mye på lur. De kan spille som dmg dealers, team-boosters, eller summoner. Men det er SVÆRT vanskelig å finne seg en god gruppe som åndemanrer i PvP. Noe som forhåpentligvis vil forandre seg etterhvert.

 

Del to; PvP og informasjon rundt det.

 

PvP (Player vs Player) er spiller mot spiller. Det er delt opp i tre hovedgrener.

 

Arenas: I arenaene slåss 4 mot 4 i en kamp om faction poeng, erfarings poeng eller for å ha det morsomt. Det er 4 forskjellige arenaer:

 

Ascalon Arena: Finner du i old-ascalon, og der er det kun spillere opp til nivå 10. Kun åpen for PvE characters.

 

Yak's Bend/Northern Shiverpeak Arena: Denne finner du i Yak's Bend, og her er det kun spillere fra nivå 10-15. Er også kun åpen for PvE characters.

 

Competetion Arenas: Denne finner du i Lion's Arch, og her kan alle spille, både PvE og PvP.

 

Team Arenas: Denne arenaen finner du i southers shiverpeak, i Droknar's Forge. Eneste arenaen hvor man selv bestemmer lagene. Åpen for alle, inkudert PvP characters.

 

GvG: GvG eller Laug mot Laug er stedet for å med ditt laug. Her møter man på andre laug, som er på ditt laugs niva. Eneste stedet et laug kan klatre oppover på laug-stigen. Her må man ha en egen guild-øy for å spille. Skal bli oppdatert

 

Tombs: Her er det lag på åtte spillere som møter hverandre. Her det flere baner, først et lag hvor du skal drepe noen NPCs, jo raskere jo høyere moral-boost får man. Så møter man andre lag. Etterhvert kommer man til HoH (Hall of Heroes) hvor det er ett lag mot ett lag. Her representerer man sitt kontient i jakt på gudenes favør. Tombs er også det eneste stedet du kan få rank/fame. Se egen tabell for fame i del tre!

Skal bli oppdatert

 

Del tre; lister og tabeller:

 

Fame

 

Får hver seier på rad i tombs får man en sum med fame, denne summen vil stige ettersom du får flere seire på rad.

1

2

3

4

6

8

12

16

20

24

28

32

36

40

 

Erfaringspoeng (XP)

 

-X Betyr atde er X nivå lavere enn deg, +X betyr at de er X nivåer høyere deg. Med andre spiller vil tabellen du få mindre poeng. En ferdamanns dyr vil goså ta noe poeng.

 

-6 0 xp

-5 16 xp

-4 32 xp

-3 48 xp

-2 64 xp

-1 80 xp

 

~ 100 xp

 

+1 120 xp

+2 136 xp

+3 152 xp

+4 168 xp

+5 184 xp

+6 200 xp

 

Faction:

 

I PvP finnes det noe som heter faction som kan brukes for å få tilgang til ferdigheter, oppgraderinger og runer til PvP. Men hvor mye får man egentlig?

 

Random Arenas:

For hvert unikte drap: 20 faction.

For hver seier: 25 faction

For hver "Flawless": 25 faction

For hver 5. seier på rad: 50 faction.

 

Team Arenas:

For hvert unike drap: 20 faction

For hver seier: 25

For hver "Flawlss": 25

For hver 5. seier på rad: 50.

 

Tombs:

 

For hvert unike drap: 20 faction.

For hver seier: Varier fra 100 faction

For "Flawless": 100 factioin.

 

 

Del tre; Ord og uttrykk du vil møte på i spillet.

 

Adrenaline - Adrenalin: En egenskap eksklusiv for krigere som brukes i noen av deres ferdigheter. Det bygges opp av slag i nærkamp og forsvinner over tid om man forholder seg passiv.

 

AFK/Away From Keyboard - Borte fra keyboardet: Angir at du ikke er tilstede og kan reagere på hva som skjer i spillet.

 

Aggro - Aggressivitet: Refererer til aggressive monstre som angriper om du kommer nærme nok, brukes også som en betegnelse på angrep fra monstre.

 

AL/Armour Level - Rustningsnivå: Nivået rustningen din tilhører.

 

Alt/Alternate character - Stedfortreder: Alternativ karakter, hvilken som helst av spillerkarakterene dine som ikke er din hovedkaraktern - den du spiller mest med.

 

AE/AOE/Area of Effect/Area Effect - Effektområde/Områdeeffekt: Brukes ofte for å definere skade som utdeles innenfor et område, ikke på individer.

 

ANet: Kort form av "ArenaNet" - produsentene av Guild Wars.

 

Arena: Gladiator arenaen

 

Atts/Attributes - Attributter som defineres av din profesjon; som elementhersker har du f.eks Luftmagi, Jordmagi, Ildmagi osv..

 

Avatar : Dette er spillerkarakteren din, han eller hun du styrer i spillet. Det er også et navn på et bilde som representerer deg i Guild Wars forum.

 

Altar: Den lille platformen på noen PvP kart hvor du må eskortere gjenferdet til en avdødd helt. Også kalt Dais

 

BiP/Blood is Power; en av de mest populære ferdighetene i spillet, den tilhører Åndemaneren.

 

Body Blocking - Kroppsblokkering: Å blokkere noen ved hjelp av spillets kollisjonfysikk.

 

Boost: Noe som gir deg høyere verdier i noe; helsepoeng, energi m.m.

 

Caller - Utvelger: Personen i en spillergruppe som velger ut hvilke fiender man skal fokusere hovedangrepet mot.

 

Cap - Refererer til begrensningen på nivået du kan oppnå i spillet, som er 20ende. Brukes også til å fortelle en lagkamerat å fange relikviet i et PvP område.

 

Capper - Personen som er ansvarlig for å løpe med flagget eller fange relikvien. Se også: Flag Runner

 

Cape - Kappe: Spillere som er med i et laug vil bære en av disse på seg, men laugets farger og emblem på ryggen. Kappen kan ikke tas av.

 

CC/Crowd control - Å holde styr på en gruppe motstandere.

 

Choke Point - Kvelningspunkt: Et kvelningspunkt tvinger angriperen til å bruke en trang vei som du kan overvåke og kontrollere.

 

Cooldown - Nedkjøling: Tiden det tar før en ferdighet kan benyttes på nytt.

 

Crafter - Håndtverker: En person styrt av spillet som lager våpen rustninger eller amuletter i spillet. De kan også oppgradere våpen og rustninger med runer og deler.

 

CTF/Capture the flag - Fang flagget til motstanderen i PvP.

 

Dev/Developer - Utvikler: Tittel til utviklere av spillet.

 

DD/Direct damage - Direkte skade.

 

DOT/Damage over time - Skade over tid

 

DP/Dealth Penalty - Dødsstraff: En reduksjon i helse og energi fordi du har dødd.

 

Dais: Den lille platformen på noen PvP kart hvor du må eskortere gjenferdet til en avdødd helt. Også kalt Altar

 

District - Distrikt: Et distrikt er en versjoner av et område i spillet hvor spillere møtes, f.eks en utpost.

 

DPS/Damage per second: Skade per sekund.

 

DF/Divine Favor: Monkens primære attributt

 

D/C: Disconnect. (frakoblet) Betyr at en mistet forbindelsen med serveren.

 

Downtime - Nedetid: Tidsrommet når en ferdighet ikke kan brukes. Vanligvis summen av gjenoppladningstiden og kastetiden.

 

EA/Explorable area - Utforskbare områder: Steder utenfor byer og utposter hvor man ferdes.

 

Elite Skills - Eliteferdigheter: Ferdigheter som dette kan du kun ha en av i ferdighetsmenyen din.

 

Energy - Energi: Kraften du bruker for å kaste formler eller bruke ferdigheter.

 

ES/Energy Storage - Energilager

 

Exhaustion - Utmattelse. Reduserer maksimum energi.

 

Expert Salvage Kit - Ekspert Gjennvinningsverktøy. Disse kan du kjøpe fra kjøpmenn for å bruke på gjenstander for å få komponenter brukt til oppgraderinger og materialer til håndtverk.

 

Fame - Berømmelse: Poeng spillere får fra å vinne kamper i Gravene (Tombs). Det er også rangeringer ettersom hvor mange poeng du har.

 

FC/Fast Casting: En Mesmer ferdighet som gjør at du raskere kan caste spells.

 

Flag Runner - Flaggbærer: Personen som skal bære flagget på "Kongen på Haugen" aktige kart.

 

Focus - Fokus: Utstyr som gir deg mer energi og andre fordeler.

 

FS: Frosen Soil, en spirit som gjør at man ikke gjennopplive spillere.

 

Ganking - En gjeng samler seg for å drepe fienden, vanligvis mostanderlagets helbreder.

 

Gimp - En profesjon eller profesjonkombinasjon som er vanskelig å spille effektivt.

 

Gold Sink - Gullavløp: Noe i spillet som krever at du forbruker gull. Hensikten av Gullavløpet er å forhindre at spillere ikke har noe å bruke pengene sine på.

 

GPU/Gold Per Unit: Gull per enhet

 

Grip - Grep: Komponentdelen du holder i på en hammer eller bue.

 

Griefer: En spiller som blir oppgitt fordi de opplever at "urettferdige" aspekter i spillet gir dem en ulempe eller setter dem tilbake.

 

GUI/Graphical User Interface - Grafisk brukergrensesnitt: Menyer, knapper og handler som spilleren bruker for å få gjort noe i spillet. Også kjent som "UI."

 

GvG/Guild vs Guild - Laug mot laug

 

GLF: Group looking for (Gruppe leter etter)

 

GW: Guild Wars

 

Haft - Skjefte; Skjeftet på en øks

 

Hex - Hex formel: En ferdighet eller format som forårsaker en negativ status.

 

HH/Healing hands: En populær formel for munker i Guild Wars.

 

HoH/Hall of Heroes - Heltenes Hall: Toppen av kartet på "Tombs of Kings" PvP oppdraget.

 

HOT/Healing over time - Helbredelse over tid

 

HP/Hit points: Helsepoeng

 

Identification Tool - Identifiseringsverktøy: Brukes for å identifisere objekter markert som "Unidentified." Kjøpmenn selger disse i byer og utposter.

 

Instance - Instans: Refererer til et område av spillet hvor bare du og gruppen din eksisterer, ingen andre spillere.

 

Interrupt - Avbrytelse: Å bruke en ferdighet eller formel for å stopp mostanderens handling.

 

IW: Illusionary Weaponry, en mesmer ferdighet.

 

KD/Knock down: Veltes overende. Avbryter trylleformularer og angrep.

 

KD/AS: Knockdown/Aftershock: Er en kriger som fokuserer på hammer, og i tilleg bruker ett formular fra elementherskerens ferdighet, Aftershock.

 

KotH/King of the Hill: Kongen på haugen

 

LA/Lions Arch: En av de størte byene i spillet.

 

Ladder - Stigen: Refererer til GvG stigen i spillet som viser rangering over de beste laugene.

 

Lag Correction - Korreksjon av forsinkelser: Refererer til korrigering av forsinkelser på klient-siden når programmet oppdaterer din posisjon i forhold til serveren.

 

LFG/Looking for group: Leter etter en gruppe å bli medlem av

 

LIFO/Last In First Out: Sist inn, først ut: Brukes oftest til å beskrive hvordan en fjerning av forhekselser på en spiller håndteres. Kommer originalt fra Magic: The Gathering, en kortspill.

 

Linkdead - Dødlink: En spiller blir en dødlink når han/hun kobler av fra spillserveren under et oppdrag/en kamp.

 

LoS/Line of Sight: Synsfelt

 

Lore - Lore: Historie og folklore i spillet.

 

Mob - Mobb: En gruppe monstre

 

Mod - Mod: En modifisering på en gjenstand.

 

Morale - Moral: En økning av helse og energi som følge av å vinne tøffe kamper f.eks..

 

Necro: Kort form for "Necromancer/Åndemaner"

 

Nerf - Nerf: Når utviklere svekker noe i spillet, vanligvis en ferdighet eller mod på en gjenstand.

 

NR: Nature Ritual, en ferdamann ferdighet.

 

Newbie: En person som er ny til spillet, eller spiller som om man er det.

 

Ninja: Å angripe med intensjon om å drepe helbrederen og ignorere de andre motstanderene.

 

NPC/Non-Player Character: En person/monster i spillet som ikke kontrolleres av spillere.

 

Nuke: Å kaste en stor mengde formler med høy skade mot et mål.

 

Outpost - Utpost: Hvor spillere møtes for å danne grupper til oppdrag eller PvP/GvG konkurrnaser.

 

PBAoE/Player based Area of Effect: Effektområde basert på spilleren.

 

Pips: Pilene på helse- og energimålerene dine. Positive peker mot høyre >>, negative mot venstre <<.

 

Pommel - Håndtak: Håndtaket på et sverd.

 

Prep/Preparation: Forberedelse, en spesiell type Ferdamann ferdighet.

 

PvE/PvM/Player versus Environment/Player versus Monster: RPG-versjonen av spillet, hvor spilleren kjemper for å overkomme utfordringer ifra monstre og oppdrag, fremfor kamp mot andre spillere.

 

PvP/Player versus player - Spiller mot Spiller: Når spillere kjemper mot andre spillere i grupper, laug, arenaen osv.

 

Pull - Trekke: Når en spiller trekker oppmerksomheten til en monster mot en spiller. Brukes for å svekke mobber ved å splitte dem fra hverandre og drepe dem.

 

Rank: Din rangering. Dette går opp etterhvert som du vinner kamper i tombs. Ved rank 3 får du en egen emote med /rank.

 

Recharge - Gjennopladningstid: Tiden det tar før en ferdighet kan brukes igjen.

 

Regen: Kort form for "Regenerering" som refererer til å få tilbake helse eller energi over tid. Kan også referere til mengden regenerering en spiller er påvirket av.

 

Re-rolling - Kaste om: Gjenskape karakteren din for å prøve en ny strategi.

 

Rez/Ressurect: Gjenopplive

 

Rituals - Ritualer: Kort for "Nature Ritual" som Ferdamannen bruker. Kalles også spirits.

 

RoF/Rate of fire - Skuddhastighet

 

SB: Spell Breaker, en munk elite som gjør at spells preller av.

 

WoH: Word of Healing, et meget populært monk elite healing spell.

 

WTB: Want to buy (Jeg vil kjøpe)

 

WTS: Want to sell (Jeg vil selge)

 

QS: Quick Shot, en ranger ferdighet som gjør at en kan skyte raskere.

 

QZ: Quickening Zephyr, en ranger spirit.

 

 

 

TO BE continued!

 

Changelog:

0.1: munk, kriger og elementalist faq lagt opp.

0.1.1: hypnotisøren, ferdamannen og åndemaner er med i leken! En del skrivefeil er også rettet. Ordliste er lagt til.

0.1.2: Flere ord og rettelser lagt til, takk til SGE7000 og Guardian--. I tilleg er en del om PvP begynt på.

0.1.3: Lagt til en egen sekjson for tabellen o.l.

0.1.31: La til litt om fame i tombs seksjonen, og la til litt forkortelser.

0.1.4. La til litt om faction, og rettet på skrivefeil!

Endret av Eirikeb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er noen ting som er litt "feil" på monk-guiden.

 

Enkelt sagt, ingen missions kan bli gjort uten en munk.

Alle missions kan bli gjort uten monk, med skikkelig teamplay. :)

 

-PvP: Også her er munkene ettertraktet. Du skal helbrede og beskytte dine lagkamerater mot skade.

Smiters blir brukt i PvP også.

 

Men ellers er det fint, godt at noen tar seg tid til å skrive en guide. :)

Lenke til kommentar

Noen småting du kanskje vil legge til ;):

Hadde egentlig en del mer, men jeg trykket uheldigvis ctrl + Q da jeg nesten var ferdig, så hele nettleseren stengte :(

 

Rettelser:

 

Enkelt sagt, ingen missions kan bli gjort uten en munk.

 

Det her stemmer overhodet ikke, da nesten alle missions i spillet kan gjøres uten monk, siden alle proffessins har en måte å heale seg selv på.

 

-PvP: Her har rangeren mange muligheter, du kan være en "spiritspammer", "trapper", "dmg dealer" og "disrupter".

En ranger kan ha mange flere roller enn det - foreslår at du setter inn en "bla.".

 

Dais: Den lille platformen på noen PvP kart hvor du må eskortere gjenferdet til en avdødd helt.

Tror de fleste kjenner denne platformen som "Altar", og foreslår du legger til det

 

Fame Staff - Berømmelse stav: Staven forbedres sammen med din karakters berømmelse. Du får denne så snart du har minst 1 poeng.

Så langt jeg vet, er det ingen faktisk stav du får, men en emote.

Disse Rank-emotene får du etter hver tredje rank, og er som følger:

Rank 3 - Deer (Rådyr)

Rank 6 - Wolf (Ulv)

Rank 9 - Tiger (Tiger :p)

Rank 12 - Ingen emote enda, men folk som påstår at det er drage, hvilket ikke er sant ;)

 

Andre forslag:

 

WTS - Want To Sell

WTB - Want To Buy

GLF - Group Looking For

Rank - Et siffer som betegner hvor høy "rang" du har - jo høyere, jo bedre.

D/C - Disconnect - At en spiller mister forbindelsen til spillet, slik at han/hun forlater kampen.

HP - HitPoints

Boost - Øke f.eks attribute-poeng i f.eks Healing Prayers.

 

Spell/skill forkortelser:

WoH - Word of Healing

SB - SpellBreaker

QZ - Quickening Zephyr

NR - Nature's Renewal

IW - Illusionary Weaponry

QS - QuickShot

FS - Frozen Soil

 

 

Fame og Rank:

Fame-poeng tjenes ved å spille og vinne i Tomb of the Primeval Kings.

For første seier får du 1 poeng, og for hver påfølgende får du ekstra-poeng.

Mengden poeng du får stiger som følger(Er ikke helt 100% sikker - driver å undersøker) :

1, 2, 3, 4, 6, 8, 10, 20, 30, 40 - Man kan ikke få mer enn 40 fame for hver seier.

 

Når du får en viss mengde Fame, får du høyere Rank.

Rankene er som følger:

R1 - F25 - No emote

R2 - F75 - No emote

R3 - F180 - Deer

R4 - F360 - Deer

R5 - F600 - Deer

R6 - F1000 - Wolf

R7 - F? - Wolf

R8 - F? - Wolf

R9 - F? - Tiger

R10 - F? - Tiger

R11 - F? - Tiger

R12 - F? - Tiger (Foreløbig ingen spesiell emote for R12+)

 

 

Rank er rimelig "viktig" å ha hvis du skal finne en gruppe i Tombs, selv om en spillers rank ikke nødvendigvis er en god gjenspeiling av hvor flink han/hun er i spillet.

F.eks kan en R9 person, lage en pvp-monk uten noen tidligere monk-erfaring, og si Rank 9 Monk lfg. - i dette tilfellet ville antageligvis en rank 2 monk, med kun monk-erfaring vært bedre :)

 

Faction:

Faction-points kan brukes til å unlocke diverse items for PvP.

Priser på unlocks er som følger:

 

Skills:

-Elites - 3000 FP

-Vanlige skills - 1000FP

 

Runes:

-Minor - 1000FP

-Major - 1500FP

-Superior - 2000FP

 

Upgrades:

-Alle - 1000FP

 

For å unlocke Superior runer, må du først ha unlocket minor og major.

Dvs. at hvis du har unlocket Major Vigor via. PvE, og vil ha en Superior for PvP, må du først bruke 1000 på minor vigor, og så 2000 på superior.

 

Noe lignende gjelder alle upgrades, da du først må unlocke en low-power upgrade, f.eks Vamp 1steal 1degen string, for så å få muligheten til å unlocke en high-power, f.eks en Vamp 5steal 1degen string.

 

Runer:

Runer er upgrades som booster attribute-poengene dine i en bestemt attribute, eller HP.

Kraftigere runer gir som regel en liten minus på HP (unntak Absorption og Vigor).

 

Runer virker som følger:

 

-Minor - +1 attribute i runens attribute - ingen penalty

-Minor Vigor - +30HP

-Major - +2 attribute - -50 HP

-Major Vigor - +41HP

-Superior - +2 attribute - -75HP

-Superior Vigor - +50HP

 

 

Det var alt jeg hadde å si nå :p

Kommer med flere rettelser etc. så snart jeg ser noe som må rettes på.

 

Mvh. Johannes :)

 

EDIT: la til litt mer ;)

Endret av SGE7000
Lenke til kommentar

Emote-liste pm noen trenger det(funnet på gwnorge.com):

 

/attention - får deg til å stå rett

/beckon - ønsker at noen skal komme til deg

/beg - ber eller tigger noen om noe

/boo - skremmer noen

/bored - kjeder deg

/bow - bukker eller neier

/cheer - jubler av glede

/clap - klapper entusiastisk

/congrats - gratulerer noen

/dance - danser etter din profesjons beste evne

/doh - inser at du har gjort noe dumt

/drums - trommer

/excited - er oppspilt og begeisret

/fistshake - hytter med neven

/flex - flekser musklene frem

/flute - spiller fløyte

/guitar - spiller luftgitar

/help - ønsker hjelp

/jump - hopper rett og og ned

/kneel - kneler erbødig

/laugh - ler hjertelig

/moan - stønner oppgitt

/no - sier nei

/paper - velger papir under papir, saks, sten

/pickme - ønsker å bli valgt ut

/point - peker på noe

/ponder - funderer over noe

/pout - sutrer stille

/roar - brøler høyt

/roll x - triller en x-sidig terning

/salute - gjør honnør

/scissors - velger saks under papir, saks, sten

/shoo - vil at noen skal gå bort

/sigh - sukker oppgitt

/sit - setter deg ned på marken.

/sorry - er oppriktig lei deg.

/stand - reiser deg opp

/stone - velger sten under papir, saks, sten

/violin - spiller luftviolin

/wave - vinker ivrig

/yawn - gjesper trøtt

/yes - sier ja og er enig

 

Kommando :

/afk - Viser at du er borte ifra datamaskinen

/age - Viser hvor lang tid du har hatt karakteren

/deaths - Viser hvor mange ganger karakteren har dødd

/fame - Viser en hjort eller Fame rangering på over 3

/health - Viser din nåværende helsetilstand

/rank - kan brukes av spillere rangert med rank 3 eller over

 

Edit: la til /attention, som ikke var på lista, og endra /rank. Takk mini me

Endret av DurinVIII
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...