Gå til innhold

AMD,7800gt, 19" samsung- maks 16k!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei igjen!

 

Fikk mitt nye oppsett igår, og da jeg var ferdig med å bygge dataen, spilte jeg litt, før jeg gikk ut.

Broren min satt seg ned på dataen, og begynte å spille BF2. Etter ca. 30min ble skjermen helt svart.

Har prøvd å bytte skjermer, bytte kabler, ta ut og inn skjermkort, vet ikke hva jeg skal gjøre! :cry:

Har installert drivere for skjermkort og skjerm. Har ikke fått noe som helst slag eller noe lignende på skjerm/data.. noen som kan hjelpe??

 

På forhånd, takk!

Lenke til kommentar

det er ikke skjermkortet som skaper problemer.. har byttet ut mitt skjermkort med et akkuratt likt et.. klarer fortsatt ikke å få gang i den..

alt får nok strøm..

tenkte på cpu'en, om den kan være galen.. det fulgte med kjølepasta på vifta, og vi satte den på, og har tatt den av og på et par ganger.. kan det være dette som skaper problemene??

Lenke til kommentar

du bør sjekke at du ikke har bøyd/knekt noen pinner på cpuen.

 

en fin måte å finne feilen på er å teste delene hver for seg i en annen maskin.

 

når du monterte hovedkortet i toweret, da brukte du kun de messingfarga spaceskruene som skal brukes? altså det står ikke noen festa i kassa som ikke skal stå der? det fører ofte til problemer.

Lenke til kommentar
forresten.. har en ting jeg vil spørre om.. en "venn" av meg sa at jeg ikke kan spille BF2 med mitt Club3D 7800GT. stemmer dette? han sa noe om at alle nvidia kort føkker seg når det spilles i BF2.. er noe av dette rett?

lol :!:

 

og kor hadde han dette ifrå??

hehe ja, han sa det sikkert fordet han var bekymret for at kameraten sin skulle få bedre pc :!:

Lenke til kommentar
vel, kortslutning i hva? det funket ikke da vi ikke hadde skruene i, men da vi tok dem på, funket alt..

eh...det har da ikke noe å si, saken er at hovedkortet ikke kan være innat metall andre plasser enn der skruer og sånt skal sitte.

 

men hvis alt funker nå, så var det jo bare mangelen av spacere som skapa problema dine.

 

et framtidig tips, som du kanskje har oppdaga nå: vær helt sikker på hva du gjør føre du gjør det. hvis du lurer, spør oss.

Lenke til kommentar

ok spirre.. det skal jeg gjøre.. men tror ikke at HK kortsluttet, fordi det funker helt fint, forskjellige lys som lyser, et lite bokstav og tall display som viser det det skal osv.. men da vi flyttet alt over til et annet HK, kom samme problem..

 

så jeg sendte inn CPU til netshop, og venter på å få en ny tilbake.

 

resultat skal jeg også komme opp med..

Lenke til kommentar

kortslutning betyr ikek nødvendigvis at noe blir ødelagt, du kortslutter jo de to pinnene some power switch ledningen står på hver gang du slår på pcen for å si det sånn.

 

jeg tenkte mer på kortslutning i den duren at maskina slår seg av eller låser seg eller blir ustabil.

 

edit: en kompis av meg hadde nemlig sånne problemer med maskina si. den funka greit men så fort den bare ble pirka på så hang den seg. så viste deg seg at han som hadde montert maskina for han kameraten min hadde brukt sånne mseeing spacere i ALLE hullene i toweret, så det sto en 6-7 for mange sånne å gnissa mot hk, som skapa kortslutning når det ble kontakt. jeg fjerna de som var overflødige og maskina har funka 100% sia.

Endret av Spirre
Lenke til kommentar

ok.. har et valg nå..

prosessoren min er levert inn til netshop for å få en ny - den andre var defekt. Men siden leveringstiden er så lang, har jeg fått tilbud om å gå ned til en 3500+ og bruke de resterende 400 kronene på kabinettvifter..

spørsmålet blir da; er det verdt det? er det forskjell i ytelse på de to, og vil jeg merke at det er 512 kb kache mindre??

og hvilke vifter bør jeg satse på, fra netshop??

svar raskt!! vær så snill!

Lenke til kommentar

Har nå fått igjen CPU, og satte den i. Samme problem som før.. Men så tok vi ALT ut av kabinettet, la det på et håndkle, og tok bare de nødvendige delene på hovedkortet ( CPU,GPU,PSU,HK,RAM). Ikke noe resultat. Så tok vi ut den ene RAM brikken, og da kom den igang med en eneste gang. Skjermen lyste da stort og fint. Storfornyød.

Da fant jeg ut at harddisken min er blitt grillet på en eller annen måte. Så skal sende den inn i morgen.

Lenke til kommentar

statisk elektrisitet. du drepte disken når du la den på det håndkleet.

 

sånne ting må du vite om. ullsokker, tepper og generelt alt sånt er farlig for datadeler. du får kjøpt antistatiske armlenker. jeg foreslår at du skaffer deg en sånn da du tydeligvis ikke kan så mye om data...

 

det er jo en grunn til at delene kommer i de sølv farga plastik posene vettu...

 

men det at kun den ene rambrikka funker kan bare være at du trenger en bios oppgradering. og det bør du også lese om føre du gjør, da en feil under en sånn oppgave stort sett aat hk slutter å funke pga defekt bios.

 

men ikke missforstå, å flashe bios er rimelig lett, når du vet hva du gjør ;)

Lenke til kommentar

Ang. det håndkledet, var det en venn av meg som sa at jeg skulle gjøre det.. han er litt mer skilled enn meg.. Og fikk forresten den andre ram brikka til å virke også. Skal sende inn HDD idag.. Kan ikke si denv var forsvarlig pakket inn da jeg fikk den, bare innpakket i bobleplast, og ingenting annet.. Tror jeg drepte den ved at jeg ga den for mye strøm.. Hadde begge strømkablene i ved et uhell..

 

Er ikke helt noob, men når jeg får tips fra en som er litt mer skilled enn meg, gjør jeg som han sier.. Da får vi bare vente og se på harddisken da.. Håper de har rask service på pcutstyr.no..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...