Gå til innhold

AMD,7800gt, 19" samsung- maks 16k!


Anbefalte innlegg

tror jeg fant dem.. er det disse?

 

hva er best av dem om de andre jeg skrev opp??

nei du fant de ikke. som jeg sa så lå de på ukens tilbud. er satt ned 500kr. og de er vel de beste 1gb brikkene du får tak i av de som er foreslått her til nå. jeg hadde ikke vurdert noe annet i alle fall.

 

link til de rette er her *peke*

http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=6151

men de var da utrolig dyre..

 

er de 2gig'ene dårlige? gaIL rammen, tenker jeg på.. koster ikke så mye heller.. men har klart å presse gaIL rammen inn i budsjettet mitt, så hvis dere vet om noen god ram til samme/mindre, fyr løs..

 

edit: skal jeg bytte ut samsung disken med en seagate? er det noe merkbar forskjell?? tenker på denne..

Endret av A11i
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

om du velger samsung eller seagate er vel omtrent hipp som happ, det er specs som er viktig. 16mb cashe og ncq øker ytelsen litt. lydnivå er omtrent likt, og det er vel ytelsen også. mene ser mange liker samsung diskene...

 

de rambrikkene jeg linka til er et par hundrelapper dyrere enn de du fant selv, mene så ser du jo hvorfor når du sammenligner timings da. nå sparte du jo ca 800kr på skjermkortet, så det er verdt å bruke et par hundre extra på et sett ram som oser kvalitet. har sagt det før og sier det igjen. sku jeg kjøpt 2gb ram nå, så hadde jeg valgt de ocz brikkene jeg linka til uten å blunke.

 

ser foresten at komplett har xfx 7800gt til 3395 nå....sku tro de krangla om prisene.

 

fikk opp mitt 7800gt i går natt, har ikke formatert enda, kun avinstallert drivere og lagt inn nye for det nye hovedkortet, og jeg scorra 11.100 på gfx i aquamark, og i underkant av 15.000 i 3dmark 03. dette er stock.

 

har ikke fått til å overklokke kortet enda...får ikke aktivert overklokking under egenskaper på skjermkortet, og ntune versjonen min klarer ikke å finne clock speeds på skjermkortet. ikke klarer jeg å få hovedkortet til å klokke cpuen heller, har problemer med volt innstillinger på rammen...

Lenke til kommentar

hehe.. nei, den disken er ikke min, jeg fant den.. inni en data på en av diskotekene jeg jobber på.. de sa : værsågod, ta!" det var mange crt skjermer å velge mellom også.. masse tull. og en super god pentium prosessor lå også inni dataen... husker ikke helt, men på ca 1ghz..

venter til klassen min kommer hjem fra danmark, da blir det smelling av kinaputter:D

Lenke til kommentar

cas 3 på 2,65v er ikke spes imponerende...

 

http://www.mpx.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=51737

De klarer ihvertfall cas2.5, men er et mindre kjent merke... ihvertfall for meg.

 

Jeg hadde gått for billig jalla ram, hadde sjekket med webshoppen jeg kjøpte fra om de gikk sammen med hk+cpu først dog. Irriterende hvis det er en kjent imkompatabilitet og det er ikke så slitsomt å sende mail ;)

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar

okei.. takk for tipset.. er det stor forskjell på 1 gb god ram og 2 gb jalla ram??

tenkte litt på PSU.. ville skifte ut.. til en annen.. ville ikke ha LEDS, siden jeg skal skifte farge inni hele kabinettet... noen PSU'er til samme prisklasse dere anbefaler? gjerne 200 kr dyrere og.. sikkert verdt det :p

Lenke til kommentar

ja det er jo forskjell på 1gb bra ram og 2gb jalla ram, mene det kommer ann på hva du sammen ligner. 1gb god ram vil være raskere og bedre til å overklokke, men den vil aldri klare å bearbeide så mye data som 2gb jalla ram klarer, så dersom du jakter på ytelse i spill, og ikke i 3dmark, så er det lurest å gå for 2gb ram. da får du raskere laodingtider og spill kjørere bedre fordi du ikke bruker swapfila så mye.

 

hvem psu er det du har nå da? misten er vel det beste valget nå om dagen og den har vel ikke leds så vidt jeg vet. hiperen jeg selv bruker har heller ikke leds. de koster det samme, men de fleste mener at misten er bedre ytelsemessig. mens hiperen har litt mer utseende, med sine cromma vifter og avtagbare kabler

Endret av Spirre
Lenke til kommentar
Heisan!

 

Har allerede laget en tråd om dette, men med frem og tilbake, masse grubling :hmm:, tips osv, har jeg kommet frem til å kjøpe enkle deler istedenfor en pakke ifra komplett.no.

 

OBS: ALT SKAL BESTILLES FRA KOMPLETT.NO, UNTATT PSU OG SKJERMKORT!

 

Link til forrige temaet.

 

PSU, her skal jeg også kjøpe neon osv, så det går fint.

 

Og der var dataen..

 

Minne trenger jeg hjelp på, tenkte rundt 1,5 gig ell 2 gig ram.. Hvis rammen er GOD, kan det godt være 1 gig..

 

Skal overklokkes i ettertid.

 

Må være AMD, skal brukes til spilling, filmer +++

 

Får hjelp av en venn.. (Er 1 gangsbygger)

 

Budsjettet er på 14k maks (inkluderer neon og PSU til 700 kr)

 

Tastatur og mus har jeg..

 

På forhånd, takk! :thumbup:

 

Edit: oppdatert link..

der er linken... tenkte på noen mist-psu'er.. forslag??

Lenke til kommentar

det er ikke noen begrunnelser imot den mist500 wattern, det er det beste valget du kan ta nå om dagen. bare send en PM til pcp160, så får du nok et bra og utfyllende svar på hvorfor misten er bedre en de andre alternativene som er foreslått.

 

grunnen til at åsmund@ati ikke anbefaler den er vel kanskje fordi han har hatt max uflaks og kanskje fått en som ikke funker helt. mene jeg har ikke hørt noen klage på den enda.

 

@ åsmund: når du ikke anbefaler en så god psu, så MÅ du fortelle hvorfor, og du bør ha en veldig god grunn også

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...