Gå til innhold

Problemer med skjermkortet


trondbue

Anbefalte innlegg

Har nå satt inn kortet et Videologic neon 250 32 mb pci i maskinen min og instalert driverene men jeg får opp denne feilmeldingen i enhetsbehandling: Denne enheten er enten ikke til stede, fungerer ikke riktig, eller har ikke alle driverene instalert (Code 24.)

Prøv å oppgrader enhetsdiverene for denne enheten. Jeg har instaler driverene på nytt flere ganger og formatert hardisken og instalert win98 se.

Noen som kan hjelpe?

 

Maskinen er:

Pentium 120

Aopen AP53

48 mb ram

6,4 gb harddisk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er link til de nyeste driverne til skjermkortet ditt

 

http://www.videologic.com/Software/Neon250...DriverNotes.htm

 

Den nyeste driveren til Windows98 er øverst (N2509x3212c.exe). Før du installerer den nye driveren, anbefaler jeg at du avinstallerer driveren som ligger inne. Sjekk om den ligger i legg/til fjern programmer.

Hvis ikke går du til enhetsbehandlig, høyreklikker på skjermkortet og velger uninstall. Deretter starter du PC'n på nytt igjen og går inn i sikkermodus (press F8 under oppstarten) Prøv å installer driveren i sikkermodus.

 

Start så PC'n på nytt igjen og sjekk om det fungerer. Husk også på å endre skjermdriveren til skjermen din (si navnet på skjermen din, så skal jeg finne den nyeste driveren) Det er også andre ting du kan prøve hvis du ikke får det til å fungere. Prøv f.eks å flytte skjermkortet til et annnet PCI spor på hovedkortet. Det kan faktisk hjelpe hvis det er konflikt mellom hardware i maskinen.

 

[ Denne Melding var redigert av: Spaz på 2002-08-23 22:08 ]

Lenke til kommentar

Prøvde med denne driveren og da fikk jeg opp denne meldingen før instalasjonen: This setup program is not compatible whit your current version of Windows. You need to obtain the Windows 98 version. Etter å ha trykt ok på denne meldingen avslutter instalasjonen. Jeg kjører Windows 98 se. Hva skal jeg finne på da?

 

Hilsen Trond

Lenke til kommentar

Har den nyeste BIOSen du linket til og har prøvd alle de driverene du linket til også men det virket ikke det heller. Jeg kan heller ikke prøve med Windows ME siden jeg bare har Windows 98 SE og Windows 3.1. Kan det bety at jeg må kjøpe ny prossesor også?? Så en brukt 200 mhz MMX prossesor til 200 kr her på brukmarkede.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...