Gå til innhold

Militærtråden - for de som er i militæret


Kurt P

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er nok ikke det som stopper deg. Det kommer vel dog an på hvordan du forklarer det, men om du gir yttrykk for at du er motivert og at det ikke er noe stort problem går det nok bra.

 

Jeg har selv svak anstrengelses/kuldeastma og fikk 7 eller 6 (husker ikke) på det fysiske, men kom fortsatt inn. Beskjeden jeg fikk fra sesjonsoffiseren var egentlig at jeg kunne få velge om jeg ville inn eller ikke, om jeg var veldig motivert var det ikke noen grunn til at det skulel hindre meg, men han gadd ikke å ta inn en som var litt halvveis fysisk og i tillegg umotivert. Så stå på og mas litt så skal du nok få kommet inn du også.

Endret av southparkman
Lenke til kommentar

Takker for svar, angående astmaen så forklarte jeg alt, så det virket ikke som det var noe problem. Atopiske eksemen jeg har, virker ikke som olje har så mye effekt. Selv om jeg har eksemen, så gjør ikke den at jeg ikke klarer og gjøre div ting. Den er bare litt irriterende. Men det virker da som at så lenge jeg forklarer det på en god måte til dem så skal det gå fint :)

Lenke til kommentar

En dude jeg var i armyen med, dauer as.

 

armyam.jpg

 

 

On another note, hvor fantastisk er det ikke å gå ut i kulda og tenke på at jeg faktisk ikke må hate livet mitt der ute og kan heller sitte meg foran pcen og kose?

Win!

 

EDIT: jeg faila på bildet, men så ble jeg awesome igjen.

Endret av Muffinss
  • Liker 1
Lenke til kommentar

haha snakka med en fyr jeg jobber sammen med han var i artilleri et par år tilbake og var rele dude på øvelser og slikt (forsvarets gloser begynner å slippe taket nå når jeg er i det sivile helvete og husker ikke helt det rette navnet) Men han og en annen dude var jo som regel alene da med masta si. De to jævlene hadde sitti å gamet WoW på de fleste øvelsene når de satt alene eller så på porno og drev med sitt mens han andre sov etc. Så når du bruker et rele med 2 personer kan man bare tenke seg hva de to gjør oppe på toppen sin.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Slikt utstyr er vel ikke vanlig å kjøpe når man kun er inne til førstegangstjeneste?

 

Absolutt ikke, bare de verste kit-horene som gjør dette :p

Jeg tok UB-utdanning og selv ikke på befalsskolen var dette vanlig praksis. En ekstra kniv på GRU-en var toppen av pimping.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...