Gå til innhold

Kleppe bombardert med egg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Psykopatenes hitlerjugend i aksjon igjen, med medias "konfrontasjoner oppstod" som akkompagnement. Dette er intet annet enn et overgrep på ytringsfrihet og demokrati, og legemsfornærmelse dessuten, utført av en her tydelig definert overgriper - Blitz, Sosialistisk Ungdom og SOS Rasisme - mot et tydlig definert offer - Demokratene. Her burde politiet gått kraftig til aksjon og tauet inn hele "antirasist"-banden!

Endret av farke
Lenke til kommentar

Det er trasig når noen personer mener noe uten å ha noen klar formening hvorfor de mener slik de gjør. Når de da blir utdebbatert tyr de til andre virkemidler, noen ganger gjennom sinne.

 

Radikale grupperinger, uansett hvor i politikken de hører hjemme, bruker noen ganger tvilsomme virkemidler for å få sine meninger fram. Når de bruker ting om egg å vold har de for meg bevist at de ikke er seriøs nok til at jeg gidder å høre på de. Synes det er en uting.

 

Mvh.

Valentino

Lenke til kommentar
Er bare helt idiotisk å gjøre det, skulle gjerne klint til de som gjorde det ...

Det er mindre idiotisk å kline til folk?

Mente det ikke sånn, men når jeg leste det blir jeg så frustrert at jeg kan skrive dumme ting. Har aldri klint til noen med unntak av en gang i 4. kl.

De som knuste mikrofonen til den høyreekstreme nazivennen Kleppe var sikkert rimlig forbanna på Kleppe, og det er faen meg ikke noe rart. Mannen sprer om seg med hat og rasistiske uttalelser og han omgir seg med nynazister.

Lenke til kommentar
I Norge er desverre kommunister langt mer aksepterte enn "Høyreekstreme".

Jeg syns ikke dette er så merkelig.

Nå er jo ikke engang kleppe noen høyre-ekstrem, og jeg synes det er grusomt. Trekk statsstøtten sporenstreks.

Først må vi finne ut hvem som lagde bråk. De fleste var nok bare fredelige demostranter.

Lenke til kommentar
I Norge er desverre kommunister langt mer aksepterte enn "Høyreekstreme". Nå er jo ikke engang kleppe noen høyre-ekstrem, og jeg synes det er grusomt. Trekk statsstøtten sporenstreks.

Kleppe er høyreekstrem. Bare å se på nettsida til demokratene det. Og se på personene som var på valgmøtet sammen med Kleppe. Det var tidligere nynazister, ledere i rasistiske oganisasjoner, redaktører for rasistiske tidsskrifter. Demokratene kryr av tidligere og nåværende nynazister. Hvis ikke denne mannen er høyreekstrem så vet ikke jeg...

 

Trekk statstøtten fra hvem?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...