Skurupu Skrevet 24. august 2005 Del Skrevet 24. august 2005 Fikk ikke lov til å lage en avstemning så jeg spør istedet. Hvor mange syns det er digg å mekke ostiser som nattmat etter en tur på byen? Etter en tur på byen har jeg kun ett mål for øye: SØVN! Så det blir ikke mye spising på meg midt på natten. Lenke til kommentar
.tomf Skrevet 24. august 2005 Del Skrevet 24. august 2005 Gjett hva jeg skal ha til kveldsmat? Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 24. august 2005 Del Skrevet 24. august 2005 Gjett hva jeg skal ha til kveldsmat? Lungemos? Lenke til kommentar
Complexity Skrevet 24. august 2005 Del Skrevet 24. august 2005 Gjett hva jeg skal ha til kveldsmat? Lungemos? haha :!: :!: ostiser er konge Lenke til kommentar
Chasseur Skrevet 24. august 2005 Del Skrevet 24. august 2005 Neinei nei, "ostiser" lages slik: Brødskive (helst loff, alt funker egentlig) men absolutt ikke brødbakemaskinbrød) BBQ saus Ordentlig pepperoni (iike tynne ferdigskjerte, men sånne pølser du skjærer selv) Ost Pizzakrydder (oregano, o.l. kan også brukes) på den "toppen skiva" setter du sennep, som vender ned mot osten Så smører du begge "ut" sidene med smør, og setter det i toastjern. Voila, enjoy! Lenke til kommentar
Feh Skrevet 24. august 2005 Del Skrevet 24. august 2005 Prøvde noe nytt på lunjsen på jobben i dag Ostis ala pita: Pitabrød (skjær "hull" på midten, slik at man får et "lokk" (ikke skjær helt igjennom, bare igjennom halve) Smør pizzasaus (jeg brukte Dolmoa pasta bolognese saus ) inni pitaen. Legg på skinke (eks: smårettskinke) legg på ost Krydder Legg pita "lokket" oppå herligheten og stek i mikro/ovn. (Tror det funker best i ovn, ettersom pitabrødet ble litt seigt etter å ha vært i micron) Lenke til kommentar
Black&White Skrevet 25. august 2005 Del Skrevet 25. august 2005 Prøvde noe nytt på lunjsen på jobben i dag Ostis ala pita: Pitabrød (skjær "hull" på midten, slik at man får et "lokk" (ikke skjær helt igjennom, bare igjennom halve) Smør pizzasaus (jeg brukte Dolmoa pasta bolognese saus ) inni pitaen. Legg på skinke (eks: smårettskinke) legg på ost Krydder Legg pita "lokket" oppå herligheten og stek i mikro/ovn. (Tror det funker best i ovn, ettersom pitabrødet ble litt seigt etter å ha vært i micron) Det blir jo mer Hold it en "Ostis" da. Men: Det her tok jo helt av. Lenke til kommentar
Heisenberg88 Skrevet 25. august 2005 Del Skrevet 25. august 2005 Er det ingen her som har prøvd å bruke Gauda? (som er ferdig skivet opp) Er helt nydelig når den er smelta Lenke til kommentar
OscarWoHA Skrevet 25. august 2005 Del Skrevet 25. august 2005 (endret) Jeg går og tar meg litt melk. Be right back. EDIT: Hm. Denne skulle inn på MSN. Ikke forumet. Endret 25. august 2005 av CobraM Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 25. august 2005 Del Skrevet 25. august 2005 Ble en ny variant i natt. Helt basic med kneip, salami, ost, ketchup og krydder (oregano og piff). Lenke til kommentar
Dagon Skrevet 25. august 2005 Del Skrevet 25. august 2005 Ble en ny variant i natt. Helt basic med kneip, salami, ost, ketchup og krydder (oregano og piff). Slik lager jeg de hver gang, men jeg bruker smør både på innsida og utsida av brødskiva, smør er godt. Lenke til kommentar
Snublefot Skrevet 9. september 2005 Del Skrevet 9. september 2005 syntes det er godt jeg. Men jeg er virkelig ikke noe kresen i matveien når det gjelder akkuratt "nattmat" .. Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 20. oktober 2005 Del Skrevet 20. oktober 2005 det heter vel ikke ostiser TOAST! og du skal jo ha fint brød, og bruke masse ost, ha masssse krydder på oregano og natvigsgrillkrydder, og skinka skal være i midten av brøet...Og smør skal på alle sidene av toast'n.... Lenke til kommentar
vanilla ice Skrevet 20. oktober 2005 Del Skrevet 20. oktober 2005 Fikk ikke lov til å lage en avstemning så jeg spør istedet. Hvor mange syns det er digg å mekke ostiser som nattmat etter en tur på byen? 4709497[/snapback] Jeg digger ostesmørbrød. Før kunne jeg spise 5 til dagen, nå spiser jeg det heller skjeldent. Mekket meg nettopp 4 stk, og det smakte fortreeeeeffelig. Hadde ikke så mye spennende på da; Idun's chili-ketshup på brødskiva, deretter ost. Så noe krydder. Det som er enda bedre er å ha tomat, skinke, pesto, oregano osv. som ingredienser Lenke til kommentar
lceman™ Skrevet 20. oktober 2005 Del Skrevet 20. oktober 2005 (endret) Det er plain Pettertoast som er tingen: To hele brødskiver, ost imellom (mye), et par osteskiver på den siden som vender opp. Etter "steking" kan ketchup og hvitløkssalt tilsettes etter smak og behov Endret 20. oktober 2005 av Iceman™ Lenke til kommentar
NgZ Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 (endret) Nå som jeg ikke har en kebabsjappe i nærheten etter endt bytur, er toast et must. Ehh... en liten kjempebump. Skylder på wh1te, som linket hit fra en annen tråd. Endret 20. januar 2007 av NgZ Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 Det minner meg på at jeg kjøpte masse stæsj til å mekke ostesmørbrød da jeg var på butikken i sted. Skulle mekke frokost, men det gikk visst i glemmeboka da jeg kom hjem. Lenke til kommentar
Bruktbilen Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 Toast: Ost Salami/Skinke KRYDDER Legg i ovnen til osten er smeltet Enjoy! Lenke til kommentar
.tomf Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 (endret) Fra toppen og ned: Masse krydder (jeg bruker pizzakrydder og litt oregano osv) Ost Løk Skinke Smør Brød Red: Glemte det viktigste. Endret 20. januar 2007 av TomFu Lenke til kommentar
Wubbable Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 Spiser alltid ostesmørbrød etter skolen, så sant jeg har de krevde ingrediensene Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå