Gå til innhold

Svarte streker på skjermen. Hjelp meg.


tronni87

Anbefalte innlegg

Hei

 

For 2 måneder siden så kjøpte jeg meg en LCD skjerm. (BenQ FP937s). Skjermen har fungert utmerket, men i går så merket jeg noe merkelig på skjermen. Jeg har nettopp lagt windows inn på nytt, etter at jeg har skaffet meg en ny harddisk og kabinett. Jeg merket mange lange loddrette streker. (Se vedlagt bilde). Disse strekene kommer opp, dersom jeg bruker for eksempel scrollen og ruller nedover på for eksempel en internettside. Jeg testet også Aquamark3 og da kom det opp mange lilla store ruter. Ikke direkte på skjermen, men på teksturen i Aquamark. Merker også feil i selve teksten, der teksten gjerne blir farget over av den svarte streken. Jeg har ATI Radeon 9800 Pro skjermkort. Jeg prøvde å legge inn den nyeste driveren til skjermkortet, uten at det lyktes. Det fungerte bra en stund, men da jeg skrudde av maskinen og på igjen, så var problemet tilbake. Jeg bruker DVI Kabel til skjermen.

 

Hva kan være galt? Skjermen, windows eller skjermkortet? Har jeg reklamasjonsrett på skjermkortet jeg kjøpte for 1 1/2 år siden.

post-220-1124539117_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mitt 9700PRO skjermkort røk for et par dager siden. 2 1/2 år gammelt. Feil var synlige allerede ved BIOS, altså før Windows var inne. 2D og 3D. Forsøkte DVI og analogt, da jeg kjører dualhead. Forsøkte også å underklokke kortets kjerne og minne gjennom PowerStrip. Ingen effekt. Kortet var vannkjølt, ikke overklokket, ingen lekkasje. Lilla bokser bare KOM og de ble :(

 

Det så slikt ut:

9700pro_corrupt_01.jpg

9700pro_corrupt_02.jpg

 

PS: Å ta Printscreen var umulig ettersom feilen ikke lot seg ta bilde av, og jeg tok derfor bildene med kamera.

Endret av Boye
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...