Gå til innhold

Glad liten gutt


Andsør

Anbefalte innlegg

Heisann... I dag har jeg fått testet min digitale kanon, og i den anledning tok jeg med meg min bestevenn og bror, Stian. Det ble veldig mange bilder, men jeg plukket ut to bilder som er mine favoritter. Jeg vil gjerne ha litt kritikk, slik at jeg kan bli en bedre hobbyfotograf.

post-209-1124305162_thumb.jpg

Endret av Andsør
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

Det første bildet ble på en måte litt upersonlig, og litt mye rett forfra. Gøyalt glis og sjarm i massevis, men det mangler litt særpreg.

Det andre bildet derimot synes jeg er veldig bra. Du har fått fram en nydelig farge og mykhet i huden. Rolig og fin stemning. Likte godt den litt skjeve kameravinkelen og utsnittet. :thumbup:

Litt lite lys rundt øynene kanskje, men et bra resultat.

Endret av rogerjo
Lenke til kommentar
Takk - jeg får vel skylde på at jeg er ny innen foto... eller ? :blush:

Skylde på, hva da? at ikke 100% av bildene blir bra? Det beste som har hendt meg er den digitale fotoverdenen, der tabbene bare er et delete-trykk unna tilintetgjørelse. Synes forøvrig ikke du har prestert noen "tabber" i denne tråden. :p

Lenke til kommentar

hei. jeg synes det siste bildet hadde noe spesielt ved seg. det ganske tette utsnittet gjør at man kommer nerme personen, og får en slags nærhetsfølelse. men synes kanskje du kunne ha kuttet litt på høyre side. jeg likte fargene i bildet, og mener de bildene er veldig bra for å ha drevet med foto i en så kort stund.

Lenke til kommentar

Likte begge bildene, men som de andre her sier, spesielt nr. #2 Bilde #1 ble litt midt på og oppstilt, men jeg tror det hadde "gjort seg bedre" alene uten å måtte konkurere med #2 som er et blinkskudd av de bedre. Så likte jeg veldig godt din beskrivelse av modellen din. Bestevenn og bror. Er ikke alle storebrødre som sier det om lillebroren sin :) Broren din er veldig fotogen også.

 

F828

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...