Gå til innhold

To abb og to forskjellige nr


Anbefalte innlegg

Sitter nå og vurderer en tlf, som blir billig med abb. Det jeg lurer på er siden jeg nå har Chess, så har jeg lyst til å ha det videre siden jeg er fornøyd med prisen., har jeg da lov til å kjøpe den tlf med et nytt abb og nytt nr? Vet at det er mulig å videreføre, men orker ikke det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
fordi jeg da skal bruke det gamle nr mitt på den nye telefonen, er bare det at tlf blir mye billigere med abb enn å kjøpe den uten abb.

Hvis du ikke allerede er i bindingstid-perioden kan du jo bare binde det abonnementet du har nå i nye 12 mnd. Så får du beholde samme nummer og får mobiltelefonen til billigst mulig pris.

Lenke til kommentar

Leser du seriøst ikke hva jeg skriver?

 

Jeg har nå Chess, og den nye tlf jeg skal kjøpe er billig med netcom abb. HAr ikke lyst til å bytte, siden prisene hos netcom er mye dyrere enn i chess, og da må jeg eventuelt tilbake til chess etter bindingstiden i netcom, og betale nye 200 i innmeldig. Som du forstår så blir det mas. Derfor er det enklere for meg å kjøpe en ny tlf med nytt abb og nr, og ikke bruke det nr, bare betale abb avgiften i 12 mnd fremover og fortsatt bruke chess abb på den nye tlf.

Lenke til kommentar

Ja, dette går an. Men telefonen er som regel låst da. Nå husker jeg ikke hvem Chess leier nett fra, men hvis det er Netcom, så vil jeg tru at det skal virke med ditt chess SIM-kort.

 

Gjorde forresten noe lignende tidligere iår. Kjøpte en Samsung x460 med binding, og brukte et annet sim. Så lenge du betaler månedsavgiften på 129,- så er ikke det no stress ;)

 

Jo, en ting du må forberede deg på er at Netcom sender ikke ut regninger under 300,- . Dette betyr at du betaler 4 ganger i året eller no ;)

Lenke til kommentar

Har hørt at noen av netcom sine tlf ikke er låst selvom de skal være det. Så er jeg heldig nok så er den ikke det.

 

Når det gjelder Chess og nettverk, så leier de av både telenor og netcom.

 

Gjør vel ikke meg noe at det bare blir 4 regninger i året. litt mas å få en regning hver mnd syns jeg.

Lenke til kommentar
Mhm...pratet med en jeg kjenner som har jobbet med netcom abb, som har sluttet nå, han kjøpte en k750 med netcom abb og skulle være låst, men var det ikke.

Er nok ren bingo å satse på at telefonen ikke er låst. Dessuten er det forskjell på å kjøpe en tlf som er låst i 12 mnd, og en tlf som har 12 mnd bindingstid. Det er ikke det samme. Kjøper man en tlf med 12 mnd bindingstid skal den ikke være låst med mindre så står oppgitt.

 

Etter at Chess ble kjøpt opp av Netcom kommer dessuten Chess nå etter hvert kun til å bruke Netcoms nettverk og gå helt bort fra Telenor.

Lenke til kommentar

Men et Chess-sim vil allikevel ikke virke i en NetCom-låst telefon uansett om du har NetCom eller Telenor. Tror mange her blander mellom NetCom som operatør og NetCom som nettutleier. Hva hadde vært poenget med et OPERATØRlås hvis alle som leier i NetCom's nett skulle fått tilgang til å bruke dem? NetCom's telefoner er låst til NetCom som operatør, ikke til de som bruker NetCom's nett.

Lenke til kommentar

Er vanlig butikk. Men om det er låst så er det vel fullt mulig å ringe til netcom å spørre om å låse den opp? Har jo lest at Telenor opererer med det, sånn av og til. Spørs på humøret på kunderservicen.

 

Men om det står låst i i annonsen, så er det vel lite sannsynlig at de selger en tlf om jeg spør vel? Skader seff ikke å spørre

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...