Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Ble nesten litt kjedelig i dag, var vel en kombinasjon av at United er ganske ræv og Liverpool er ganske solide. Kan vel ikke si at Slot har fått den virkelige prøven enda så skal bli spennende å se hvordan det ser ut mot et topplag. 

Så må Salah for helvete få tilbud om ny kontrakt. Jeg forstår at nivået sannsynligvis vil begynne å falle, men mannen er en legende i klubben og bør ha en markedsføringsverdi om ikke annet. Og fremstår som en primus motor på å lage god stemning i garderoben. Orker ikke at for mange av profilene forsvinner, virker litt skummelt med Trent som kan bli fristet til Real også. Men stor forskjell på en spiller som vil bort og en som tilsynelatende ønsker å bli og som ikke får tilbud. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Whiteshit skrev (29 minutter siden):

No har vel Salah gått ut og sagt at det er hans siste år i Liverpool. En epoke er snart over desverre.

Litt usikker. Tror han bare mente kontrakten og ikke at han ikke ønsket å spille mer for Liverpool.
For han hadde nok ikke sagt at ingen hadde kontaktet han om han ikke hadde lyst til å fortsette.

Som tidligere sagt så burde Liverpool tilby han en 2+1 eller 1+1 kontrakt. Altså 1 eller 2 år med mulighet for 1 år til.
Jeg føler det hadde vært relativt lav risiko og tror det er noe han ville ha vurdert.

Samme gjelder Van Dijk.

Godt mulig at Liverpool har vært litt tilbakeholden og fryktet at forrige sesong ikke bare var et blaff, men starten på en nedadgående kurve for Salah.
Det ser derimot ikke ut til å være tilfellet og han holder fortsatt et skyhøyt nivå. Han scorer kanskje ikke like mye som før, men jeg merker meg at han har blitt en veldig god tilrettelegger for andre.

Lenke til kommentar
Whiteshit skrev (På 1.9.2024 den 11:25 PM):

No har vel Salah gått ut og sagt at det er hans siste år i Liverpool. En epoke er snart over desverre.

Jeg tolket det ikke slik. Leser det som at han ønsker å bli, men har ikke fått tilbud. 

«For å være ærlig gikk jeg inn i kampen som om den kom til å bli min siste på Old Trafford. Ingen i kluben har snakket med meg om kontrakten. Det er ikke opp til meg, det er opp til klubben». 

Lenke til kommentar

Ja eg ser at fleire har skreve lignande ting.

 

Det eg refererte til var eit intervju gjort etter kamp der han ordla seg på den måten, og så kom det egentlig ikkje noko oppfølgingsspørsmål eller utdjupinger i samme intervjusnutt. Eg ser i ettertid at dette har blitt bedre presisert. Så får vi berre håpe dei forstår at mannen må få seg ny kontrakt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Supertilbudet som Allente har til supporterklubbene til kun kr 300,- er jo bare tull er det ikke? Direkte misvisende at det annonseres til 300,- pr mnd når det forutsetter at man skal ha en grunnpakke som koster minst 399,- pr mnd i tillegg. Eller er det noe jeg har misforstått her?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...