Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var intern test ifølge ryktene.

 

Om det er tilfellet så burde vi bare kastet han ut av klubben for kontraktsbrudd. Han er langt fra uerstattelig for å si det sånn.

Holde det hysj, hysj og selge han er som å be om bråk omdømmemessig. Men... Det kan derimot hende han har et problem.

At det ikke nødvendigvis straff vi snakker om, men snarere at han er i rehab for et eller annet? I såfall er det pluss i boka til klubben for å hjelpe han.

 

Alt dette blir selvsagt bare spekulasjoner.

 

For øvrig så syns jeg ungguttene bør få en sjanse med Coutinho ute.

Gjør om litt og la Woodburn eller Kent avlaste inne i mellom. Jeg har troen på at de kan gjøre det bra med de 3 andre etablerte angriperne (Firmino, Mane, Salah) rundt seg.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

For øvrig så syns jeg ungguttene bør få en sjanse med Coutinho ute.

Gjør om litt og la Woodburn eller Kent avlaste inne i mellom. Jeg har troen på at de kan gjøre det bra med de 3 andre etablerte angriperne (Firmino, Mane, Salah) rundt seg.

Kent er nok ikke god nok men Woodburn burde få prøve seg mer på førstelaget nå når Coutinho er borte.. De holder ham til og med tilbake fra en låneavtale som allerede var regissert.

Lenke til kommentar

Det lille jeg har sett av Kent er fra pre-season-kamper o.l.

Han har da vært ganske frisk opp og ned kanten, hadde vel et og annet godt innlegg fra venstrekant. Spilte hvertfall mot Munchen forrige sommer.

Jeg tror han kan være en grei squad-spiller. Like greit å ha Kent på benken som Sturridge hvertfall. Han får jo ikke til mye. Er noen interessert i han så SELG!!

 

I tillegg har treneren i Monaco kommet med litt hyggelig kommentar i dag. I følge Nettavisen:

"Én av de aktuelle som skal erstatte Coutinho skal være Thomas Lemar fra Monaco, men Monaco har signalisert at de ikke ønsker å selge stjernen i januar. En fersk uttalelse fra hovedtrener Leonardo Jardim, gjengitt av Liverpool Echo, hinter likevel om at det ikke er helt umulig å få Lemar til Anfield. Jardim sier at klubben vanligvis ikke selger spillere i vintervinduet, men at måneden er lang og at man aldri vet hva som kommer til å skje. Uttalelsen har selvsagt satt ny fart i ryktene om at Lemar kan være på vei til Liverpool nå i januar."

 

Så får vi bare håpe i det lengste på at Lemar kommer.

Lenke til kommentar

 

14 Januar mot Manchester City neste, en kamp Liverpool MÅ vinne.

 

Nope. Er det en kamp Liverpool har råd til å tape så er det nettopp denne.

 

 

Det er en svært viktig kamp rett og slett. Liverpool har mye å bevise og mange poeng å forsvare. En stor seier mot City kan fort få dem i dårlig form, slik som i forrige sesong.

Endret av zeebra
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lurer på hva de driver med i Liverpool for tiden. Det er altfor stille derfra. Et og annet rykte er det jo, men med åpent vindu, burde det vært noe mer, for oss supportere i det minste.

Snakkes om å få Keita inn nå, og det kunne ikke passet bedre. I tillegg har de en milliard som mye av burde blitt brukt på Lemar.

 

Men veldig lite snakk om hvor de kan få solgt Sturridge. Leste en dag at de ville høre på bud på 25 mill pund eller mer. Om de stemmer vet ikke jeg, men ingenting hadde vært bedre, for alle parter, at han kom seg videre.

Heller ikke særlig snakk om Can og Juventus lenger. Bedre å få noen pund for han nå enn til sommeren, dersom Keita kommer. Hvis ikke, kan de beholde Can.

Lenke til kommentar

Nei det vil de nok selvfølgelig ikke gjøre, det tror ikke jeg heller. 

Men kunne tenkt meg at noe skjedde igjen snart.

 

Fått solgt bl.a. Sturridge, Markovic, Bogdan, Flanagan.

Fått Can til å skrive under ny kontrakt.

Inn med Keita, Lemar, Goretzka, kanskje en keeper (og da ut med minst en av de som er i stallen allerede i tillegg til Bogdan).

 

Dette hadde vært passende.

Lenke til kommentar

 

 

Vi "må" vinne alle kamper.

En seiersrekke på 3-4 kamper hadde jo gjort bra.

 

Du vet vi har vunnet de 4 siste allerede?

 

Se på tabellen. Å vinne de neste 3-4 hadde gjort bra.

 

15 poeng opp til City om Liverpool vinner mot City. United var lenge langt foran Liverpool. Hvis Liverpool vinner mot City kommer de på samme pengesum United er på idag. 47 Poeng. Chelsea har idag 46. Lagene kan ende på 50 og 49 poeng. Taper Liverpool mot City vil City ligge 18 poeng foran Liverpool, United 6 poeng og Chelsea 5 poeng. I tillegg har både Arsenal og Tottenham mulighet til å knappe inn poeng på Liverpool om Liverpool taper mot City.

 

3 poeng mot City er viktige 3 poeng på et viktig tidspunkt.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...