Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Nå tar du litt hardt i. Han fortjener kred for spillet sitt den siste tiden. Som sagt, det er ett eller annet med Moreno og Sevilla.

Jeg har sett det i de andre kampene han spilte mot Sevilla også. Og når JEG ser det, så bør da for svarte han som leder laget se det.

 

Det hadde vært en perfekt kamp for Robinson slik den uttartet seg. En som er med litt mindre fremover, men litt mer defensiv tyngde.

Moreno derimot er bra mot lag som ligger bakpå, hvor han kan skape ekstra trykk fremover.

Dette ville aldri under noen omstendigheter vært en slik kamp.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hovedproblemet nå er Klopp. Når man innbiller seg selv at forsvaret vårt ikke "er så gale som folk skal ha det til" samtidig som vi får servert dette... det er helt tragisk, og vitner om en som ikke har noen som helst forståelse for hva som trengs for å være på det aller høyeste nivået. Man skal prise seg lykkelig over at dette "bare" var Sevilla. Vårt angrep kan ikke gjøre mer enn de gjorde, det er strålende, men vi vil aldri være med å slåss om noe som helst med et forsvar som består av de navnene vi har idag. Lovren gjorde seg riktignok ikke bort, men de bytter på å drite seg ut de der bak, gang på gang. Nå var det Moreno, neste kamp blir det en annen. At man vant mot drittlagene (slik de fremstår nå) West Ham og Southampton bør ikke lure noen som helst. Det Southampton presterte var forøvrig noe av det mest pinglete jeg noen gang har sett.

 

Fadesen vil være komplett om man nå ikke tar seg videre etter å ha ledet 3-0 til pause borte mot Sevilla. Kanskje jeg bare er oppgitt nå og det går over, men jeg ønsker en manager som tar problemene våre på alvor, det virker ikke som Klopp gjør det når det gjelder forsvaret vårt. Klopp har ingen unnskyldninger heller å komme med, han har blitt backet av styret hele tiden. Tenk Rafa igjen med full backing av styret. Jeg vet ikke hva jeg ønsker, men dette forsvaret er helt jævlig.

Endret av Colin.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Henderson og Coutinho klar, Lallana og Mané på benken er for godt å være sant?!

 

 

Åja, der ble Matip skadet gitt...

 

Hvis ikke Gomez spiller stopper i morgen så begynner jeg faen å lure. Hvis Klopp presterer å bruke Lovren og Klavan så tror jeg nesten jeg gir opp.

Da skjønner jeg ikke hva Gomez må gjøre for å få spille stopper hos Liverpool.

 

 

Da må han vel til å suge slik som Lovren og Klavan. Hvorfor de to fortjener en plass på laget er et mysterium. Da kan man også lure på hva som egentlig skjer på kontoret til Klopp.

 

Liverpool har en god forsvarsrekke. Robertson - Matip - Gomez - Clyne. Et av problemene her er at Clyne er ute med skade. Ellers har Liverpool god rotasjon i Arnold, men en rotasjon på 5 holder ikke, selv om Gomez kan spille sentralt og på begge sidene. Men form han nå som en midstopper og la han beholde evnene til å spille på begge backene ved behov. La nå mannen få bli Liverpool sin forsvarskonge så fort som bare mulig. Selg resten og behold de 5. Da trenger man en svært god stopper og en bra venstreback som også kan spille stopper.

 

Om Klopp har tenkt å bruke en 4-4-2 formasjon er det mulig å beholde Moreno som en venstre midtbanespiller. Milner på høyre. Oxlade kan også spille begge. Skriv ny kontrakt med Can eller la han gå, og få inn en god defensiv midtbanespiller. Så er det på høy tide å forsterke den svakeste posisjonen også, keeper.

 

Det er vel få fotballfans som kan huske et bra lag som har vunnet mange titler over flere år, eller en eneste premier league tittel, uten at man husker en god keeper fra det laget. En god keeper trengs for å kunne vinne. En skjelven keeper gjør hele laget utrygt.

Lenke til kommentar

Gode keepere vokser ikke på trær. Ikke gode backer heller.

 

Mulig jeg har selektiv hukommelse, men kan ikke si at Karius har gjort seg bort i Champions League. De fleste har jo vært forsvarsfeil.

Han gjorde seg overhodet ikke bort i dag og hadde spesielt 2 vanvittige redninger.

 

Jeg tror ikke det er keeperen som skaper utrygghet blant resten av laget, men snarere deler av forsvaret.

 

Har egentlig troen på Karius. Han er bedre enn Mignolet i feltet og ser nå også ut til å vise shot-stopping på høyde med Mignolet også.

Skulle likt å sett hva Karius kunne gjort med et ordentlig forsvar foran seg.

Lenke til kommentar
Gjest bruker-343576

 

Karius hadde en brøler mot Moskva. Legges opp til at Liverpool ryker i CL dessverre, tre kamper Liverpool hadde i sin hule hånd men tapte poeng på tøv.

 

Får vinne El da.

Hvorfor skulle vi ryke ut av CL når vi har 3 poeng på Moskva og 7(?) mål bedre målforskjell?

Fordi innbyrdes oppgjør teller før målforskjell. Vi spilte uavgjort borte i Moskva :(

Lenke til kommentar

If two or more teams are equal on points on completion of the group matches,

the following criteria are applied in the order given to determine their rankings:

 

a. higher number of points obtained in the group matches played among the

teams in question;

 

b. superior goal difference from the group matches played among the teams in

question;

 

c. higher number of goals scored in the group matches played among the teams

in question;

Lenke til kommentar

 

 

Sprø stats. 

 

Han er ikke en vinnertype... Henderson var bedre når han spilte mer indreløper, den rollen han har pr i dag er han ikke så veldig god på. Dessuten virker han treigere enn han var for noen år siden.

 

Hendo er ikke god nok for et lag som skal kjempe om topp 4. Han kommer aldri til å bli god nok og de bør bytte kaptein.

Lenke til kommentar

Gode keepere vokser ikke på trær. Ikke gode backer heller.

 

Mulig jeg har selektiv hukommelse, men kan ikke si at Karius har gjort seg bort i Champions League. De fleste har jo vært forsvarsfeil.

Han gjorde seg overhodet ikke bort i dag og hadde spesielt 2 vanvittige redninger.

 

Jeg tror ikke det er keeperen som skaper utrygghet blant resten av laget, men snarere deler av forsvaret.

 

Har egentlig troen på Karius. Han er bedre enn Mignolet i feltet og ser nå også ut til å vise shot-stopping på høyde med Mignolet også.

Skulle likt å sett hva Karius kunne gjort med et ordentlig forsvar foran seg.

 

Sant nok. Men når jeg snakker om utryggheten snakker jeg om Mignolet. Han bør selges så snart som mulig, og erstattes med en keeper som Donarumma f.eks. Betal hva det koste vil. 100 million Euro, tidenes dyreste keeper, helt alright.

 

Men ja, Karius har jo også greit potensiale. Han er vel teoretisk tredjekeeper for Tyskland, i en gruppe av 3 bak Neuer og Ter-Stegen.

 

Men ja, Mignolet er ikke alene om å skape en slik utrygghet. F.eks kommer det jo angripere susende fra Moreno sin side hele tiden, og Lovren som står og ser på de andre som spiller fotball. Sier man Moreno er svak på posisjonering og forsvarsarbeid, skal man heller se til Lovren som faktisk er enda dårligere. Da hjelper det ikke med Klavan som reserve, selv om han på nåværende tidspunkt er en bedre forsvarsspiller enn Lovren.

 

Matip har hatt en relativt svak sesong, men det er jo ikke så rart når man spiller forsvar sammen med 2 småjenter og en klovn som keeper. Da bør de heller ta sjangsen og sette inn en mann i midtforsvaret, Joe Gomez. Så noen den sklitaklingen mot Sevilla, jada, den var kanskje ikke så lur, men det er slik innsats som kreves fra forsvarsspillere, spesielt sentralt. Fart har han også, han løp med angriperen og tok igjen en enorm luke og slengte seg foran. I en slik situasjon hadde Lovren stått og sett på, noe han vel også gjorde ved et par anledninger i samme kamp.

 

Da er valget egentlig, Arnold eller Lovren? Slik det ser ut idag er Arnold et soleklart valg foran Lovren, og spiller dermed fast på høyre til Clyne er tilbake, mens Gomez og Matip spiller sentralt. Da er det vel også greit å gi Robertson en mulighet. En Robertson-Matip samarbeid vil kunne fungere. Gomez sammen med Arnold og Clyne. Da har man allerede ryddet opp i forsvaret til å begynne med.

 

Lovren og Moreno er en håpløst kombinasjon, kanskje tidenes dårligste forsvarssamarbeid i Liverpool. Matip-Lovren fungerer nok heller ikke sammen lenger, siden Lovren drar Matip med i dragsuget. Tipper Matip er temmelig lei av Lovren. Matip-Arnold har heller ikke fungert optimalt, så Gomez på høyre i midtforsvaret og Matip på venstre er nok en løsning for nå. Klavan kan backe de opp.

 

Hvis Robertson ikke kan spille, kan Gomez være reserve på venstre. Hvis Clyne eller Arnold ikke kan spille, kan Gomez steppe inn der også. Lovren kunne blitt satt på U-23 laget og vært en nødløsning. Men da er det bedre å hente en bra midtstopper. Om Van Dijk er denne er uvisst. Jeg tror heller man kan bruke de pengene og velge fra øverste skuff.

 

Teknisk sett sitter jo Klopp enda på minst 100 millioner Euro han kan bruke denne sesongen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...