Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var magisk stemning på OT.. I hjørnet der Basel-supporterne satt. :p Muligens det var bra på Stretford End, men jeg synes de laga lite lyd. På Anfield satt vi ganske nærme Sevilla-fansen, så det var sånn fifty-fifty hvem vi hørte mest. Uansett var det sånn totalt sett mange hakk bedre stemning i Liverpool, og en langt mer underholdende kamp. :)

 

Regner sterkt med at stemninga på OT vanligvis er bedre enn det der, ellers skjønner jeg ikke helt hvorfor folk orker å dra på stadion.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjenner meg ikke igjen av det du beskriver. Jeg var på OT når vi spilte mot CP for halvannet år siden, og "protesten" mot LVG førte til at en god del av "de faste" ikke var tilstede. Fortsatt helt magisk selv om det var en relativt treg kamp.

 

Øs pøs regn og et tamt bortelag er sikkert ikke den beste komboen på en tirsdag kveld.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har vært på sju av de nåværende arenaene i Premier League og det er en evig diskusjon hvor det er mest lyd. Nå er jeg United-fan, men klarer å være objektiv nok til å se og høre at stemninga på tirsdag ikke akkurat var fantastisk til å være Old Trafford, selv om vi møtte en lite attraktiv motstander. Satt på pub med United-fans og det ble faktisk kommentert av flere også.

Når det er trøkk på Old Trafford er det dog ingen i England som kan matche det, det er heller ikke så rart når den er soleklart størst med sine 75000. Etter singing section ble innført på south stand for noen sesonger siden ble lydnivået også enda høyere. Dessverre forsvinner litt av lyden fra Stretford End fortsatt over taket på den ene langsida som er litt lavere.

 

På Anfield har jeg vært to ganger og der var det bra trøkk i starten av kampene, men mesteparten av lyden kommer bare fra én side og da kan det fort bli en del stille perioder. Har inntrykk av at det er mer fokus på bannere/flagg enn å synge gjennom hele kampen som på en del andre arenaer. Har ikke vært der siden den nye tribunen kom på plass, men den har jo blitt litt kritisert.

 

Skal du ha skikkelig trøkk anbefaler jeg å ta en tur til St. James Park. Makan for en vegg av lyd. Samme gjelder Goodison som alltid leverer fantastisk stemning :)

 

Den kampen jeg har vært på med høyest lydnivå og best trøkk noensinne er Manchester United-Ajax i EL-finalen i mai. Det var helt ellevilt med 50/50 United og Ajax-supportere som konkurrerte om å lage mest lyd.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Klopp skal visstnok ha gitt opp jakten på VvD. Skal prøve å hente De Vrij i januar i stedet.

Om det stemmer så er det jo ikke akkurat overraskende.

For selv om vi er villige til å betale den vanvittige prisen på £70-75m så er det to store problem som gjenstår.

 

#1: Liverpool kan ikke by på Van Dijk og er avhengig av at Southampton tilbyr han til dem. Dette skjer KUN om Southampton ønsker/må selge og KUN om de tror at Liverpool er villige til å betale mye mer enn de andre som byr.

 

#2: Southampton er overhodet ikke interessert i å selge til Liverpool. Dette er det største problemet og det skal godt gjøres å få de til å skifte mening.

Lenke til kommentar

Noe må i hvert fall gjøres for mange av målene som Liverpool slipper inn, virker å være så totalt unødvendige mål. Spillerne må bli skjerpe seg i duellene og vinne de. Pisset som blir bedrevet av og til er frustrerende å se på.

 

Kan vel kokes ned til for liten konkurranse om stopperplassene.

Moreno har jo f.eks skjerpet seg noe voldsomt, for han vet at gjør han for mange feil så er det rett på benken.

Samme gjelder angrepsspillerne våre. Gjør de ikke jobben sin er det benken neste.

 

Stopperne våre derimot, de har ingen som puster dem i nakken. Ingen som er minst like gode som dem som de kan miste plassen til.

For min del kan vi gjerne kjøpe både De Vrij og Van Dijk.

 

Men akkurat nå er det vel liten tvil om at Lovren er det svakeste punktet der bak.

Lenke til kommentar

Bedre enn Nou Camp hvor man kan høre hvis noen dropper en mynt på betongen. Og det er Europas største stadion og alltid fullt.

 

En gang var jeg redd for å snakke høyt med personen som satt ved siden av.

 

En annen gang hadde jeg drukket en del øl, ga blaffen og skrek "gooool", noe de sikkert hørte på banen og andre siden av stadion. Merkelig nok scoret de også hver gang jeg skrek "goool".

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...