Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Jeg har fortsatt vanskeligheter med å helt skjønne hva vi skal med en ren spiss? Tror du ikke Firmino, Salah, Mane og Coutinho kan score mer enn nok mål?

I tillegg liker jeg Firmino på topp. Han jobber mye mer enn de fleste spissene jeg har sett i Premier League ihvertfall.

Og akkurat det er en viktig egenskap for Klopp og hans filosofi.

 

Med nysignerte Salah til å servere Firmino så har jeg troen på at han kan score mer kommende sesong.

Joda, de 4 der blir nok gull, men jeg går utifra at vi vil få skader, og får man en skade på Firmino så er man fucked. Liker også Firmino på topp, men tror det blir for tynt på topp om man ikke har en god backup, eller rotasjons-spiller. Vi skal tross alt ut i CL også, så man må ha god dekning.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I Klopp sitt system, så kan nok alle de offensive klare å spille på topp om det trengs. Firmino, Mané, Salah som vil være fast inventar blir nok de fremste. Så har vi jo Sturridge, Origi, Ings og en spennende nykommer i Solanke. Det trengs god dekning nå som Champions League inntar Anfield igjen. Offensivt er jeg ganske fornøyd nå egentlig. Nå håper jeg på mer defensive fibre inn snart.

Lenke til kommentar

Sånn ift spiss synes jeg det kan være greit å ha flere strenger å spille på, da spesielt mot svakere lag som vi slet sånn mot denne sesongen. Det er liten tvil om at vi sliter mot lag som legger seg bakpå, da kan det være greit å ha en solid spiss som kan hjelpe til med å løse opp dette. Selv om teknisk sett burde de offensive spillerne våre være mer enn kapable til det i utgangspunktet.

Lenke til kommentar

Få inn Aubameyang, Keita og en back. Ut med Moreno, eller gjør byttehandel med Napoli. Bogdan kan hvem som helst bare få. 

 

Sakho og Markovic er spillere som Klopp ikke vil satse på virker det som. Så da kan de selges, mens det enda er mulig å få en pen sum for dem.

Tror ikke Stewart kommer til å spille mye, men er grei squad-spiller. Samme med Grujic.

På tide Gomez viser at han er så god som han har blitt snakket og skrevet om. Hvis ikke kan de selge han, få noe penger for han og kjøpe kvalitet. Klavan er ikke noe toppspiller, og Lucas viste i fjor at han hvertfall ikke er noe til midtstopper. 

 

DERSOM Liverpool kommer seg helskinnet gjennom kvalifiseringen til CL (ikke glem at det skal kvalifiseres først) så er det viktig med en bredere spillestall enn de har hatt seneste årene.

Mulig det er derfor Lucas fortsatt er i stallen, håper fortsatt på et lukrativt år eller to i klubben før han drar tilbake til Gremio og Brasil.

Lenke til kommentar

Selg enten Origi eller Danny, ikke begge. Problem solved.

 

Nja, hadde det vært så enkelt hadde vi jo hatt en bedre sesong nå også. Skulle gjerne hatt begge de to pluss Sturridge i klubben videre om alle hadde vært i toppform og holdt seg skadefri. Men når 2/3 (ikke faktasjekka) til enhver tid er skada gjennom en hel sesong blir det verre. Veldig fan av Ings, men han er jo helt kjeks, i likhet med Sturridge, og tildels Origi som alltid blir skada etter å ha scoret i 7 kamper på rad. 

 

Men er enig i det andre her sier at det ikke er der det er størst behov for et kjøp. 

Lenke til kommentar

Tror dere Liverpool virkelig vil kjøpe Mbappe? Eller er de bare med og presser opp prisen?

Tror nok gutten kunne gjort det godt under Klopp, men er ikke sikker på om Klopp virkelig er på jakt etter en i den prisklassen.

Kanskje han heller ønsker å satse på et litt mer ubeskrevet blad, som er billigere, eller en gammel elev, f.eks Aubameyang.

 

For min del må de bare kjøpe Mbappe, så sant de også har penger til Keita

Lenke til kommentar

Salah har primært spilt høyrekant for Roma denne sesongen, spennende å se om han vil bli brukt der, og Mane flyttet over, eller hvordan Klopp vil løse dette. Er ikke så nøye for min del, har troa på at Klopp fikser dette egentlig. 

Lenke til kommentar

Nja, hadde det vært så enkelt hadde vi jo hatt en bedre sesong nå også. Skulle gjerne hatt begge de to pluss Sturridge i klubben videre om alle hadde vært i toppform og holdt seg skadefri. Men når 2/3 (ikke faktasjekka) til enhver tid er skada gjennom en hel sesong blir det verre.

Sturridge spiller med 2 cm lange leggbeskyttere og jålete sko. Synes klubben bør ta tak i bruk av ustyret spillerne bruker på fotballbanene og på trening for å unngå unødvendige skader.

 

Ikke rart spillerne blir skadet når de bruker jålete ustyr fremfor bra og beskyttende utstyr.

Lenke til kommentar

Salah har primært spilt høyrekant for Roma denne sesongen, spennende å se om han vil bli brukt der, og Mane flyttet over, eller hvordan Klopp vil løse dette. Er ikke så nøye for min del, har troa på at Klopp fikser dette egentlig.

En stor fordel med å hente Salah er jo at det åpner for alle slags mulige rotasjoner på AM posisjonene hvor minst 2 spillere kan spille i hver eneste av AM posisjonene, AML, AMC, AML. De fleste posisjonene har nå 3 eller 4 alternativer.

 

Klopp kan velge å bruke forskjellige rotasjoner basert på taktiske avgjørelser og hvem som spiller forsvar i de forskjellige posisjonene på motlaget.

 

Hvis Liverpool henter Oxlade-Chamberlain til sentral midtbane (som han selv ønsker), så har Liverpool svært god dekning til alle AM posisjonene selv med flere skader.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...