Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tottenham mot Chelsea er sannsynligvis en kamp Chelsea vil avgi poeng i, kanskje få 0 poeng. Da er det sløvt av Liverpool å avgi poeng mot Sunderland når det har en god mulighet til å knappe inn 3 poeng. I beste fall tar de inn 1 poeng og ligger da 5 etter.

 

Det blir nok kampen om andreplassen i år. Chelsea og City er litt for gode. Men neste år, med de riktige spillerkjøp i sommer kan det fort bli ligagull til Liverpool sesongen 2017/2018.

Lenke til kommentar

Ja. Jeg får minne på at City, selv med sin dårlige form nå, kun ligger 2 poeng bak Liverpool. Så får jeg minne på de vant 7 kamper på rad til å begynne med i ligaen og fint kan finne på noe slikt igjen.

 

Liverpool er litt for ustabile enda dessverre. Jeg tviler på de vinner ligaen i år, men jeg har stor tro på neste år.

Lenke til kommentar

Syns hele oppsettet akkurat nå er helt idiot. Hvorfor skal Chelsea få så mange hviledager da?

Liverpool med flere fikk 1 dag, Chelsea får 3. Hvor er rettferdigheten her? Forskjellen på 1 og 3 er ganske stor.

Hvorfor fikk ikke alle lagene spille på Onsdag i stedet? Så ville alle fått 3-4 dager, noe som er relativt rettferdig siden forskjellen på 3 og 4 dager er mye mindre enn 1 og 3.

 

Er jo ingen tvil om at et mer opplagt Liverpool hadde ikke tapt kampen i går, så LITT skyld i resultatet har den korte tiden mellom kampene.

Lenke til kommentar

På grunn av bank holiday, og på grunn av Sky og BT. Er helt høl i huet. Så jo hvor slitne bein det var i går, både hos Liverpool, Boro, Leicester og United som var blant lagene som fikk minst tid mellom. 

 

 

Og Arsenal som skal spille idag mot Bournemouth som fikk en dag ekstra

Lenke til kommentar

Viss Liverpool skal vinne ligaen trenges det fortsatt en del nye spillere. Vinner ikke ligaen med spillere som Can,Lovren,Lucas, Mignolet og Origi spillende så mye.

 

Uenig at Can og Origi hører hjemme i den gruppen. Emre Can er Tysk landslagspiller og fortsatt ung. Origi er ung og lovende og en potensiell spiller for fremtiden. Han er god nok til å være reserve/rotasjon nå.

 

Det trengs en klassekeeper, en verdensklasse midtstopper (som kan spille med Matip og Gomez) og det trengs sårt en vensteback, gjerne Coentrao.

 

En spiller som Mauro Icardi inn på laget og ut med Sturridge, så har Liverpool iallefall en god mulighet. Men om de styrker de tre nevnte posisjonene i sommer, noe jeg tror Klopp vil forsøke, så kan det godt hende Liverpool vinner 2017/2018. Men som sagt, en skikkelig god spiss hadde heller ikke skadet. Det er bare å åpne lommeboken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...